שאלה יומית

../images/Emo35.gif שאלה יומית ../images/Emo35.gif

במידה ומושא אהבתכם אינו חש כמוכם [הסיבה אינה רלוונטית כל כך. בין אם הוא באמת לא חש כמוכם, או מעדיף להציב חומת בדידות או שאולי בכלל הוא עדיין אינו מודע לרגשות שלו], הייתם נשארים סביבו עם התקווה כי התמדה מביאה תוצאות? או שהייתם מתנתקים על מנת להשתחרר רגשית או אולי דווקא לתת לו להרגיש בחסרונכם?

הייתי נותנת לו ../images/Emo88.gif בראש

שיעזור לו להתחבר לרגשות שלו
אני הטיפוס הנשאר, המקווה, המצפה, המתמיד...לפעמים מתאכזבת ולפעמים מופתעת לטובה.

free soul

New member
אממ...

ת'אמת אין לי מושג... לא הייתי לוחצת, אולי הייתי משכנעת בהתחלה אח"כ ההייתי מרפה. אם אותו בן אדם לא רוצה לא צריך, ממשיכים הלאה.. אי אפשר להיתקע במקום אחד, לא ככה?

אז הוא בכלל לא היה יודע על זה

אני לא מתדווה על אהבה לידידים קרובים. החברים שלי זה החיים שלי ואני לא אסתכן באיבוד אחד מהם.

Sunset Night

New member
עניתי על שאלה דומה בפורום אחר

ב"אהבה ורומנטיקה" (שהוא ד"א אהמ אהמ הפורום הכיייי שווה בתפוז
) עניתי על שאלה דומה. והנה התשובה כהלן: אוי! כ"כ הייתי שם! כ"כ כ"כ! יותר מפעם אחת! בשני הצדדים! כשהיא סירבה לי אז קיבלתי את זה בהבנה, אבל אח"כ לקח לנו זמן עד שהרגשנו בנוח אחד עם השניה כי היתה תקופה די ארוכה של תחושת מובכות. במקרה אחר, כשאני סירבתי לה אז היא לא קיבלה את זה בהבנה ובליתי לילה שלם בלהסביר לה עד כמה היא חמודה ומדהימה אבל היא פשוט לא מעוררת אצלי רגשות רומנטיים. בסופו של דבר נעשינו ידידי נפש. ובעוד מקרה סירבתי לה, והיא היתה אדירה, היא לגמרי הבינה ואפילו לא עברנו את התקופה המביכה הזאת. ולא עבר זמן קצר עד שהבנתי שעשיתי טעות נוראית (אני אוכל את עצמי על זה עד היום) מסקנה? כל מקרה לגופו. תזרמי עם מה שהלב מנסה להגיד לך.

GraspOfAir

New member
הייתי נשאר כל עוד היתה בי תקווה וזה

לא היה מתסכל אותי. הייתי מתנתק רק כדי לסגור פרק ולא כדי לשחק במשחקים.
אויר לנשימה

מיקצב

New member
זה כן חשוב מה הנחתום מרגיש

אם הוא יצר סביב עצמו חומה , אפשר לשוברה אם הוא פשוט חש שונה ממך , חבל על הזמן ! התמדה אמביציה לא יכולות לבנות רגש שאינו קיים . אז למה לרדוף אחריי קשת ??

לא מדוייק.

תלוי בבן אדם. יש אנשים שאם ממבט ראשון אתה לא מוצא חן בעיניהם, אתה לעולם לא תמצא חן בעיניהם. ויש אנשים [ולא חשבתי שלי זה יקרה], שהתמדה מביאה לתוצאות עימם. בעקרון, זה לא משנה מה הנחתום מרגיש כי אתה, אני בעצם, לא יכולה לדעת מה הוא מרגיש, אלא רק לשער.

ממממ בופ

לא טוב לך תלכי זה מה שאני אומר רק מה שכן אל תתבכייני לו על זה מה שבטוח! והמבין יבין!

למעלה