שאלה יומית

../images/Emo35.gif שאלה יומית ../images/Emo35.gif

כל הגברים שונים אחד מהשני [אני רוצה להאמין כי אם כולם דומים למה שהיה לי עד עכשיו, סופי קרב]. לכל אחד מחוות שונות, דפוסי התנהגות שונים וכו'... ובכן, בננות, איך אתן יודעות שגבר מאוהב בכן?

כשהוא מתגעגע ../images/Emo99.gif

כשהוא מתעניין בי... כשהוא מקשיב לי (באמת!) כשאני מרגישה שאכפת לו ממני... כשהוא רוצה לפגוש אותי כמה שיותר... מה לעשות- לא אוהבת את הקשוחים האלה שלא מביעים רגשות!

לפעמים

אבל באופן כללי לא יהיה לי שמץ של מושג. פעם כמעט ניפרדתי ממישהו בגלל זה. יצאנו חצי שנה ביחד והוא לא אמר לי שהוא אוהב אותי (כשהייתי אומרת לו שאני אוהבת אותו הייתי נענת בשתיקה או מקסימום נשיקה) אחרי חיצי שנה אמרתי לוט שאם הוא לא אוהב אותי אין טעם להמשיך, התגובה הטיפוסית היהתה - מה , את לא יודעת שאני אוהב אותך? את לא רואה? אז לא ! אני לא רואה . הילדה
בכל הנוגע לקריאת סימנים

תראי, גם לי לקח זמן

אחרי 4 חודשים בערך הבנתי שאני אוהבת אותו. ואז חודש או חודשיים ניסיתי להבין מה הוא מרגיש, "לקרוא את הסימנים", עד שנישבר לי

ebony

New member
ברגע שזה יקרה

אני יודיע לכולכן איך זה נראה בינתיים אין לי מושג

ozzz64

New member
תציצי לו לכיוון המכנסיים../images/Emo6.gif

אם את רואה שם בליטה,אז כנראה שכן. זה קורה רק ברגעים הראשונים...

הכי גבר

New member
לאו דווקא...

הבליטה במכנסיים מופיעה כשהגבר מגורה ובלי שום קשר לאהבה או לרגשות...אז זה לא הסימן שמראה שהגבר מאוהב

ozzz64

New member
ואתה קורא לעצמך הכי גבר../images/Emo6.gif

כדאי שתברר אצל אחרים...

ואני תוהה מה בדיוק הוא צריך לברר.

אם הוא גבר? אם כשלגבר עומד זה אומר שהוא אוהב את זו שמעמידה לו? אם אהבה וזיקפה קשורים זה בזה באופן אקסקלוסיבי? מה לברר בדיוק?

../images/Emo3.gif סתם מעניין לדעת...

בדרך של התבוננות בבליטה, איך אפשר לדעת את האמת, במקרה שהגבר אימפוטנט? אני חושבת, שאז תהייה בעיה רצינית של תרגום לקוי!

free soul

New member
טלפונים מרובים

הדיבור, השפת גוף, פשוט קולטים את זה.

איך אני יודעת?

כשהוא אומר לי את זה בכל מיני צורות ודרכים, גם בלי מילים. כן, לגברים, פעמים רבות יש בעיה לבטא את המילים: "אני אוהב אותך." אז הם אומרים את זה בכל מיני דרכים משונות, בכל מיני צורות. בעצם, לגברים בכלל יש בעיה בהבעת רגשות. אז צריך לדעת, גם כשהם מביעים את עצמם בכעס, מה הם בעצם מנסים להגיד... מישהו קרוב אליי, כעס עליי בגלל משהו, וזה לא בגלל שהייתי לא בסדר, אלא בגלל שהוא ניסה לבטא דאגה, ולא הצליח לו. אבל הגבר, שבאמת אוהב אותי, יודע לדבר איתי במסרים, שאף אחד אחר לא יבין, לא שומעים ולא חירשים. הוא יודע להבין את המסרים שלי מול כולם, ויודע להעביר אליי מסרים מדוייקים משלו. מי צריך יותר? - לשבת בחברה, אף אחד לא שומע ולא יודע בכלל, שאנחנו מדברים בינינו, אבל אנחנו מנהלים שיחות שלמות בינינו, בלי לדבר ישירות זה עם זה, ואפילו תוך כדי שתיקה. האמת היא, שזה הכי כיף. תחשבו את זה: אתם יכולים לנהל שיחות שלמות, להבין בדיוק במה מדובר, ואף אחד אחר לא מבין אתכם - מדובר בשומע, לא בחירש, ומוזר, אבל יש בינינו מין שפת-סימנים, שגם חירשים לא יבינו.

האמת היא...

שצריך להשקיע זמן וסבלנות, כדי לבנות תקשורת מהסוג הזה, וגבר, שמגיע ליצוא איתי תקשורת מהסוג הזה, זה גבר, שלא ימהר להכניס אותי למיטה, אלא ישקיע זמן וסבלנות קודם לכן, כדי ליצור תקשורת כזו.

superyal

New member
כשהוא תמיד איתי

כשאני מבקשת כשהוא עושה הכל בשבילי גם אם לא נוח לו כשהוא קונה לי מתנות מפנק אותי ומפתיע אותי סתם ככה כשהוא כותב לי מכתבים כל חודש ביום שלנו שהוא זוכר כל תאריך משמעותי לנו כשהוא מביא לי פרחים כשהוא מחייך אלי ומחבק אותי וכל זה בלי לבקש שום דבר בתמורה...

אם הוא היה עושה בשבילי...

גם כשלא נוח לו, הייתי מתחילה באמת לחשוד במניעים שלו.

למעלה