שאלה לבנים

suomi1

New member
../images/Emo35.gifשאלה לבנים../images/Emo89.gif../images/Emo35.gif

איזה סוגי בנות אתם אוהבים? ובבקשה אל תאמרו ציצים/תחת גדול. אני מתכוונת לאיך בחורה צריכה להראות כדי שתסובבו את הראש? איך היא צריכה להתלבש? איך היא צריכה לטפח את עצמה? מה היא צריכה לשדר? בקיצוווור, איך בחורה שאתם תטרפו ממנה צריכה להראות?

ספיר164

New member
מתוקה אם את רוצה

שבנים לא יורידו ממך ת'עניים אני לא חושבת שאת צריכה לשאול אותם. פשוט תיהיי מי שאת. מה הם יגידו לך שהם אוהבים בנות שהולכות עם בגדים יותר מידי חשופים גם את תלכי ככה רק כדי שתצליחי להטריף אותם??.. (אם זאת לא הייתה הכוונה שלך אז סליחה :) )

יונתנטן

New member
לכול אחד יש טעם אחר לא כך?

ואת לא צריכה להתלבש כמו שיגידו לך להתלבש. כי זה בעצם לא את! ואם אני יגיד לך שכול הבנים אוהבים תלבושת של פריקית, תתלבשי כמו פריקית? נגיד לך חשוף תתלבשי חשוף? תתלבשי כמו שאת מתלבשת כול הזמן. בקשר לטיפוח, תגידו לי אם אני טועה. רובם לא אוהבים המון איפור על הפנים, או בכלל בלי איפור. אם את רוצה את יכולה לשים בקטנה. אני לא יכול להגיד לך איפה אין לי שמץ חח. בקשר למה שאת צריכה לשדר, שוב פעם, תשדרי מה שאת. כול הספרים של שפת גוף מדברים על להראות בטחון עצמי ולא משנה מתי. זה יעזור תמיד.. בהצלחה חומד

גיל110

New member
כשתשאל שאלות פחות מטומטמות, תקבל תשובה

ועכשיו ראיתי שזאת היא כותבת. כמו שאמר מיסטר מיאגי - אחת הבעיות הגדולות עם העולם הזה, הוא שאנשים לא שואלים את השאלות הנכונות ולכן רוצחים כשהם לא מקבלים את התשובה. תשאלי את השאלה הנכונה - לא תצטרכי אפילו לחכות לתשובה.

סליחה, למה ניראה לך שאתה קורא לשאלה שלה

"שאלה מטומטמת"? מי ניראה לך שאתה? כל אחד פה ישאל מה שבא לו מתי שבא לו, בלי לחשוש שאיזה אדון נכבד יבוא ויגיד לו שהוא שואל שאתה מטומטמת.

למעלה