שאלה לכולם אך במיוחד לגברים...

ליליינה

New member
../images/Emo35.gifשאלה לכולם אך במיוחד לגברים...

לאחר דיונים וויכוחים רבים החלטתי להפנות שאלה לפורום - זו שאלה לכולם ובמיוחד מעניינת אותי דעתם של הגברים כאן.. האם גבר בוגד לעולם יהיה בוגד או שזה תלוי בקשר שלו עם בת הזוג שלו- ואם הוא ימצא את אהבתו הגדולה הוא לא יחשוב אפילו לבגוד בה, או האם זה טבע? תודה מראש... ליליינה...

לדעתי זה תלוי בבן\בת זוג...

לדעתי רק מתי שהם מגיעים לקטע של מחוייבות אחד כלפי השני זה יכול להיות בגידה, ואם הם הגיעו לשלב הזה ומישו בוגד, אז משו כניראה נדפק לפני כן, כלומר, אני לא מאמינה שסתם אפשר לבגוד, אלא שהם לא יתאמצו מספיק כדי להיות נאמנים אחד לשני.... בקשר לזה שהם בוגדים תמיד אני לא מאמינה בזה, אני מאמינה שברגע שתבוא מישי שהוא יאהב אותה כל כך הוא לא יבגד בה ולא יחשוב על לבגוד בה... בקשר לבנות, שאגב ניראה לי הן בוגדות הרבה יותר מבנים, ניראה לי שזה עניין של נקמה, שיעמום, והן הרבה לא חושבות לפני כן והולכות עם ההרגשה שלהן...

Taz39

New member
היי

גבר שבאופי שלו הוא טיפוס בוגדני, תמיד יבגוד וזה לא קשור לאהבה או לזוגיות. טאז - דעתו האישית

נעמייה

New member
נכון, אבל...

גבר שבאופי שלו הוא טיפוס בוגדני, תמיד יבגוד - נכון. אבל גבר שבאופי שלו הוא טיפוס לא בוגדני... גם עלול למעוד, והופ- לבגוד.

למרות שקל לחשוב ככה..(;...נראה לי..

שזה הרבה יותר מורכב.. לבגידה יכולות להיות המון סיבות.. בגלל הסקס שלא מספק.. בגלל שרע..ומחפשים ניחומים.. בגידה יכולה להיות חד פעמית.. והיא יכולה להיות גם רומן.. זה תלוי בהמון דברים.. ובגלל זה לא נראה לי שבוגד תמיד נשאר בוגד.. לפעמים גבר או אישה בוגדים כי הם לא באמת אוהבים.. אז זה לא משמעותי עבורם.. אבל כשבאמת אוהבים...אהבה אמיתית..קשה לבגוד.. כי האהבה עוצרת את עצם הבגידה.. אבל..נראה לי..שאם למרות שקיימת אהבה גדולה והבן אדם בוגד.. אז עליו..אפשר להגיד שהוא יישאר בוגד.. (:)

קלישאה:-"פעם בוגד תמיד בוגד"

לבגידות סיבות מסיבות שונות, לעניות דעתי יצר החיפוש אחר יבשות אחרות עלומות ,נסתרות ונשגבות ,הוא הקטליזטור למעשה הבגידה ,את הנסיבות והתירוצים נייצר בהתאם. הפארדוקס הוא, כי פיסית,הנאתינו אינה שונה מכיבוש לכיבוש. ונכון הדבר לגבי נשים.

rashi

New member
גבר בוגד למה

יש הרבה סיבות לבגידה ואין לעשות הכללות .זה תלוי בטיפוס עם זה אדם שכל הזמן צריך ליבדוק לעצמו עם הוא עדיין אטרקטיבי הוא ימשיך ליבדוק כל עוד הוא יכול והוא יתיחס לזה כספןרט ולא כבגידה ועם זה כתוצאה מבעיות בזוגיות .חוסר סיפוק.אזי ברגע שהוא יבוא על סיפוקו הוא יפסיק לחפש בחוץ שוב זה תלוי באדם ואת צריכה לדעת אם מי יש לך עסק

miss prissy

New member
מסכימה עם rashi ../images/Emo45.gif

אוסיף לכך את דעתי כי לכל אחד ואחת יש את הנטיה לבגוד,אפילו הטיפוס שלא בגד מעולם וידוע כאחד שבחיים לא יבגוד!! כל מה שצריך כדי לבגוד זו הזדמנות ורגע של חולשה שמגיע איתה!! הטעות הגדולה והנפוצה היא לקחת את הזוגיות והביחד כמובן מאליו... חובה תמיד לשמור על הגחלת הרומנטית (אפילו אחרי הילדים והמשכנתא)למצוא זמן לזוגיות,לעשות ערבים רומנטיים , להפתיע במחוות קטנות... כמובן שעדיין אין ערובה לכך שבגידה לא תהיה אבל לדעתי הסיכויים לכך קטנים.

זה תלוי בכמה גורמים ../images/Emo70.gif

1) תלוי ברגש, שיש לו כלפי האישה שאיתו. 2) תלוי בסיפוק המיני, שיש לו מהאישה שאיתו. 3) תלוי בגיוון המיני, שיש לו עם האישה שאיתו (לא כדאי שהסקס יהיה משעמם, כדאי גם לממש פנטזיות יחד) אחרי התלויים האלה, באים תלויים נוספים... 4) תלוי אם יש לו את הפאק הזה בגנים, שמגרה את הצורך בבגידה (מוכח מדעית, שהגן קיים) 5) תלוי בגירויים שקיימים או לא קיימים בסביבה שלו (בואו לא נשכח, שיש גם נשים שלא מוותרות, עד שהן משיגות את מה שהן רוצות. כן, יש גם כלבתות, שאם הן החליטו לזיין את הגבר שלך, לא יעזור לו ולך כלום! - ובואו לא נשכח גם את נושא הבי-סוקסואל, שאם לא תדעי לקבל את זה כמו שזה, הוא עלול להגיע לעשות בהסתר, ואז זו תהייה בגידה!) ויש עוד איזה 2-3 תלויים, אבל ה-5 שצויינו לעיל, הם העיקר!

rashi

New member
ו ב נ ו ס ף ל כ ך

עם תקחי את הזיון עצמו כפעולה פיזית בילבד ללא רגש אלה כצורת בילוי אמנם אינטימית אך בילוי בילבד ש לאחר מכן כל איש חוזר לביתו.[לא חסרים היום יזיזים ויזיזות]אז משמע שהאדם מעדיף אותך על פני היזיזה אולי את ממלאת את חייו בכל התחומים פרט למיטה לכן אני איני קורה לזה ב ג י ד ה בעבורי בגידה היא כאשר אני שוכב אם אישתי ומפנטז על משהי אחרת אז אני בוגד בה כי אני רק משתמש בה כדי להיות עם נשוא חלומותי ואני לא באמת איתה

כתבת כל כך הרבה דברים, ואף אחד לא

באמת עקרוני. מי שמגיע/ה למצב כזה, ומתחיל/ה לבגוד, הוא/היא סתם לוזר/ית שנאחז/ת בזוגיות מתה. יש הרבה מאוד גברים (ונשים), שאם לא יהיה רגש, הסקס יהיה משעמים, יהיו המון גירויים וכו' וכו', הם פשוט יסיימו את הקשר. ומה שכתבת לגבי ה"ביסקסואליות" גם לא רלוונטי. ביסקסואל הוא מי שיכול ליהנות עם שני המינים במידה דומה, ולא מי שחי עם בחורה כי ככה מצפים ממנו אבל חייב להזדיין עם גברים כי זה מה שהוא באמת רוצה...

tokit

New member
לדעתי יש שלושה סוגים של בוגדים

אלו שבוגדים באופן קבוע כי יש בהם את יצר הכיבוש, כי הם מחפשים חיזוקים תמידיים לגבריות שלהם, כי זה החינוך שהם קיבלו. גברים אלו יבגדו תמיד. אלו שבוגדים באופן חד פעמי בגלל בעיה מסוימת בזוגיות. אלו, לדעתי, אינם בוגדים סידרתיים ולא יבגדו כשיימצאו במערכת יחסים אמיתית ותומכת. יש את אלו שבוגדים באופן חד פעמים בגלל שיצאו עם חבר לפאב ושתו יותר מדי אלכוהול או כי היו יצאו לחו"ל לתקופה מסוימת. אלו סתם חלשי אופי, וגם אותם לא הייתי מכנה בוגדים סדרתי, פשוט הייתי מרחיקה אותם מצרות..

אני לא מאמינה

שבוגדנות זה משהו שבכוחו של "בן/ת הזוג הנכון/ה" לשנות. מצד שני, אני חושבת שהאנשים משתנים מכל מיני סיבות, וכל תכונה ניתנת לשינוי, אם האדם עצמו קיבל החלטה אמיתית לעשות כך.

AlteX

New member
כאשר הקשר לא מספק את מבוקשינו...

כאשר הקשר לא מספק מסיבה כלשהי, צרכים משמעותיים כלשהם (לאו דווקא מיניים) של אחד מבני הזוג, אותו בן/ת הזוג ת/יחשוב על בגידה, במיוחד אם הוא/היא כבר מכיר/ה מישהו/י אחר/ת שיכול/ה לספק לו את החסר. הדגש כאן הוא על "ת/יחשוב", ולא מעבר. אצל הרבה אנשים החינוך, הערכים והעקרונות פשוט לא יאפשרו להם לבגוד, גם אם הם חושבים על זה יום ולילה. העניין הוא שזה מאוד אישי, ויש כנראה אנשים שאצלם החוסר הזה במשהו בקשר תמיד יתעורר עם הזמן, עם כל בן/בת זוג אפשרי/ת. הם יצטרכו מישהי/ו שמשנה צורת גוף והתנהגות כל יום כדי לא לאבד עניין... וזה לא ממש אפשרי, לא בימינו לפחות...
אז מה המסקנה? כרגיל, יש ויש, אי אפשר להכליל. יש כאלה שיבגדו פעם, אבל כ"כ יצטערו על התוצאות שאין סיכוי שיחזרו על זה גם אם מאוד ירצו, יש כאלה שעם בת זוג מתאימה לא ירצו לבגוד, לפחות לא יחשבו על זה לזמן של יותר מכמה שניות אי פעם... ויש כאלה שעם כל בת זוג יתחילו להשתעמם די מהר, ואף פעם לא תהיה להם בעיה מוסרית עם זה. אפשר גם להגיד שזה יכול להיות אפילו גנטי, כיוון שמונוגמיה אצל בני אדם זה די נגד חוקי הטבע הפיזיים, זאת תוצאה של התפתחות התרבות, החברה והמוסר, ולא משהו טבעי לחלוטין... (עכשיו בטח עוד פעם הקפצתי כמה פיוזים עם תאוריות האבולוציה שלי...
)

למעלה