שאלה למחשבה...

spelling

New member
../images/Emo35.gifשאלה למחשבה...../images/Emo35.gif

כי אתם שונאים תמילה "דיון" חחחח לאור התגובות האחרונות בקשר לאליסה ולזה שהיא כבר לא ממש "עושה" לנו את זה.... חשבתי על משהו שמאוד הטריד את מנוחתי(למרותש אני לא נח)... האם אתם חושבים שמכושפות היה בשביל אליסה "רגע השיא" בקריירה?שלא משנה איזה פרוייקטים היא תעשה אז תמיד ישוו את זה למכושפות ולא יקבלו אותה בשום דבר אחר??קיצור הקריירה שלה הלכה??במיוחד עכשיו שעומדים לראות אותה הופעת אורח וסרט חדש שאמן שיגיע לארץ! אתם בעצם חושבים שלא נותנים לה עוד הזדמנויות לפרוץ שוב?? מעניין אותי מה אתם חושבים(גם אתה נמרוד-לזה אתה בטוח מתחבר!)

עונה../images/Emo9.gif

אני עונה בקצרה כי אין לי זמן
אמ..לדעתי אחד מרגעי השיא שלה הם הטלוויזיה-העובדה שהיא משתתפת בתוכניות שמשודרות בעולם ומצליחות בעולם זה כבר משהו מעולה
לדעתי העובדה שאליסה רק משיקה בגדים ולא רואים אותה בטלוויזיה ובקושי בתמונות ממש משפיע-
אם הייתי רואה עכשיו סדרה עם אליסה היה לנו הרבה יותר על מה לדבר והינו אומרים יותר פעמים אליסה וואו
אז לדעתי היא יכולה לפרוץ עוד אבל שתתחיל לעבוד עוד קצת בטלוויזיה פרסומות וכו-זה יעזור

spelling

New member
מסכים איתך!

לכל אחד יש מן רגע שתמיד ישוו את זה לכל דבר אחר שהוא יעשה! אף דמות של אליסה לא תהיה מספיק מצחיקה ופייטרית כמו פיבי! אף דמות של הולי לא תהיה צינית וכעוסה כמו של פייפר חחח הבנות של סקס והעיר הגדולה חוץ משרה ג'סיקה פרקר לא ממש הצליחו בסרטים אחריםש להן! בנות הספייסגירלס(התנצלות לנטלי)... האלבום breakaway של קלי שנחשב לאחד האלבומים המעולים והיצירתיים בהיסטוריה לעומת האלבום החדש שטיפה מחוויר לידו! ואני חושב שאנשים שלא ממש אוהבים שינויים למרות שהם מצפים להם! כמו שג'ניפר אניסטון תמיד תהיה רייצ'ל מחברים הבנתם תרעיון הא? ולמרות שאני מתגעגע לדמות של פיבי..אני מוכן לתת לאליסה להוכיח את עצמה שוב! ובמיוחד לנטלי שקצת ככה איבדה עיניין באליסה אני חושב שגם לך כדאי לתת לה הא?

אני מסכימה עם מה שכתבת

"ואני חושב שאנשים שלא ממש אוהבים שינויים למרות שהם מצפים להם!"נכון מאוד.. אבל אדם,אליסה תוכיח את עצמה בסדרה החדשה בפחות מ10 פרקים ואחרי הסדרה מה

spelling

New member
חח אחלה שאלה..

דלת אחת יכולה להוביל לדלתות נוספות!

always be me mc

New member
אתה יודע אדם. אליסה היא זו שעושה את פיבי

ולא להפך לכן ממש ממש קשה לי עם המשפט שלך ש"אף דמות של אליסה לא תהיה מספיק מצחיקה ופייטרית כמו פיבי!" כי לדעתי זה באמת לא נכון, זה תלוי הרבה באליסה שהרי אם תרצה היש דבר העומד בפני הרצון? אבל אם אתה חושב כך? יודע מה בסבבה.

always be me mc

New member
מכושפות אכן הייתה "רגע שיא" אבל של אותה תקופה

ולא רגע שיא של כל הקריירה שלה... ככה אני חושבת לפחות. אז לדעתי נכון לא יהיה הכי קל להמשיך אחרי מכושפות(כי בכל זאת היה לה קהל מעריצים הדוק), ונכון שיהיו מדי פעם השוואות(זה בלתי נמנע), אבל אני בהחלט מאמינה שיקבלו את אליסה בחום כפי שקיבלו אותה בסופו של דבר כמה שנים אחרי ש"מי הבוס?" הסתיימה
וגם בואו נודה בזה. זו אליסה ותמיד יש משהו שמסקרן בה(בין אם הקעוקעים, הגוף, החיוך...) שיגרום לאנשים לצפות כך שלאליסוש אני מאמינה שאין מה לדאוג. היא זו שמעלה את הרמה של התוכנית ולא התוכנית שמעלה את שלה
ולכן אני מצפה דווקא להרבה פרוייקטים אחרי מכושפות ולא לקצת
בקיצור הקריירה לא הלכה ואליסה באה ונשארת בעולם הבידור לעוד הרבה זמן(אם אתם שואלים אותי)

spelling

New member
זה מעניין כי..

אליסה היא אולי זאת שעושה את פיבי אבל כמו שנתתי את ג'ניפר אניסטון ורייצ'ל מחברים..לפעמים הדמות כל כך דובקת בשחקן עצמו שזה מבלבל!חחח..אני בטוח שיש לה יכולות אדירות אבל תמיד תהיה נקודה כזאת(לא אצלי לפחות או שאולי קצת נראה מה יהיה) תמיד יחפשו מה לא תואם לצ'ארמד! בואו רק מקווה שנסכים על זה שהיא צריכה להביא איתה משהו חזק הפעם!

nimix

New member
אני חושב ש

אי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד הרי יש כל כך הרבה סדרות חדשות וסרטים חדשים .. אי אפשר לדעת לאיפה ילהקו אותה יש משהו בזה שתמיד יראו בה משהו מתפקידי עבר, אבל אנשים משתנים , אנשים מתבגרים וכך גם התפקידים אולי יכולים להשתנות אני חושב שזה די גם תלוי בתפקיד שיתנו לה המ...זהו נחיה ונראה :)

always be me mc

New member
איך אפשר להכניס את רייצ'ל ופיבי לאותה פסקה?

הרי אין השוואה בכלל. חברים=>אחת הסדרות הקומיות הכי מצליחות בכל הזמנים ולא חושבת שיש עוררין על כך ועל כמה שהיא הייתה טובה ומצחיקה מכושפות=>סדרת דרמה עם הרבה פחות מעריצים והרבה פחות הכרה ותפוצה מאשר חברים וכאן אי רסט מיי קייס
אין השוואה. לאדם ששיחק ב"חברים" יהיה פי מיליון קשה יותר להתנער מהדמות מאשר לאדם שהגיע מ"מכושפות" שנועדה בעיקרה לבני נוער גם מה שהמושג חברים הוא הרבה יותר אוניברסלי ומתחברים אליו יותר מאשר המילה מכשפה שלא נשכח לציין את הקומדיה שהרבה אנשים יכולים להתחבר אליה בניגוד לעל טבעי שיש אנשים שפשוט לא אוהבים סדרות כאלה. ולמרות שאין השוואה בכל זאת הבנתי על מה אתה מדבר ואני מסכימה
אליסה בהחלט צריכה לעשות כעת משהו שונה לגמרי מצ'ארמד

למעלה