שאלה לנשות השבוע

שיפסלה

New member
../images/Emo35.gif שאלה לנשות השבוע

הבנות שהיו כאן אשת השבוע סיפרו שזו חוויה מאוד מהנה אתן יכולות להסביר למה?

בלינקה

New member
כי כל הפוקוס עליך

את מקבלת המון תשומת לב. יש לך לגיטימציה מלאה לדבר על עצמך, לפרוס את דעותיך, את החוויות שלך... מצד שני, יש לך את האפשרות להחליט מה את כן חושפת ומה לא, לכן את מרגישה חשופה בדיוק במידה בה את רוצה להיות חשופה. בנוסף, לפחות לי, זו היתה הזדמנות לחשוב על עצמי, על החיים שלי, על הדרך שאותה עברתי ועל העתיד שאני מאחלת לעצמי, וגם ללבן עם עצמי כמה שאלות לא פתורות (בין אם על גבי הפורום ובין אם ביני לבין עצמי בעקבות מה שנכתב בפורום).

yaelia

New member
../images/Emo45.gif

בשבוע "שלי", בהחלט עלו כל מיני דברים שהביאו אותי לחשוב גם מחוץ לפורום על דברים שלא התעסקתי בהם זמן רב (בנוגע לעצמי). לאו דווקא דברים שדיברתי עליהם כאן אלא דברים שעלו בעקבות הפורום. חוץ מזה זה כיף לגלות על נשים מי הן 'באמת' ולא לפי תשובה פה או פתיחת שרשור שם.

אנידס

New member
לא יכולתי לנסח זאת באופן הולם יותר

יש בשאלות חדות האבחנה והחכמות של בנות הפורום ערך תרפויטי ממש. מומלץ ביותר.

lulyK

New member
מסכימה עם כולן, ומוסיפה

שהערך התרפוטי עובד גם במישור הטיפול הזוגי, אם נותנים לבן הזוג לקרוא.

yaelia

New member
את נותנת לו?

ש. מסתכל על חיבת הפורומים שלי בתמיהה מהולה ברחמים על כך שאני לא עושה "משהו פרודוקטיבי" בזמן המחשב שלי. (כותבת ספר למשל).

בלינקה

New member
מה זה "נותנת"?

מה, הוא לא יודע להסכל במחשב? הרי אחד הפורומים כמעט תמיד פתוח, והוא יודע מה הניק שלי, ולפעמים גם גולש בהם עצמאית. בפורום הנקה הוא קרא באדיקות מיד לאחר הלידה

yaelia

New member
בחירה טפשית של מילים - צודקת

התכוונתי שזה בכלל לא נוגע לעולמו של ש. כל הפורומים והגלישה בהם, (אולי לפעמים משהו מקצועני של אופניים). מה גם שאם הייתי משתתפת בפורום ומבקשת ממנו שלא יכנס לשם הוא לא היה נכנס מראש.

lulyK

New member
כן "נותנת" ../images/Emo3.gif

בדרך כלל זה ממש ממש לא מעניין אותו, אבל בשבוע בו הייתי הנושא המרכזי הוא דווקא גילה עניין

גם אני מסכימה ומוסיפה

שנדמה לי שלהרבה משתתפים פעילים בפורומים יש נטיה לאהוב חשיפה ואור זרקורים. אולי לא תמיד בקרב אנשים "אמיתיים", אבל המימד הוירטואלי מאפשר לכסות טפח ולגלות טפחיים. לפני ששרשור איש/אשת השבוע תפס תאוצה בפורומים, היה שרשור לא פחות אופנתי בו כל משתתף סיפר על עצמו חמש עובדות שלא היו ידועות לחברי הפורום. זכורה לי התנפלות של כל חברי הפורומים וחשיפה של פרטים מפתיעים ביותר. ואם מדברים באופן ספציפי על הפורום הזה, נדמה לי שכיף מאוד להחשף כאן, כי יש חברה כזו נעימה ומחמיאה וגם נשים חושבות שיודעות לשאול את השאלות שתמיד רצית לשאול את עצמך.

אלינה12

New member
אמרת בדיוק מה שחשבתי

ורוצה להוסיף שזה כיף אדיר, לא כל יום יש את ההזדמנות לקבל כל כך הרבה תשומת לב ולספר על חייך. בחיי יום יום פשוט אין לזה זמן או שאין לזה מאזין או שאני בעצמי חושבת "את מי זה מעניין". בשבוע הזה שואלים שאלות ואת באמת מעניינת את אחרים.

../images/Emo35.gifמתעלקת על השרשור ומוסיפה שאלה

לנשות השבוע: חלק מכן חשפו מידע מאוד אינטימי/פרטי/לא תמיד מחמיא (כך נראה לי לפחות). אני תמיד מעריכה את היכולת הזו, אולם, האם לא חששתן שהמידע שנחשף יגיע לגורמים שלא בהכרח הייתן מעונינות שיגיע? האם בדיעבד חשפתן פרטים שלאחר מכן התחרטתן שנחשפו? אני עוקבת באדיקות אחר הפינה הזו, אך מהשרשור הזה התברר לי שכנראה בחודשיים שנעדרתי מכאן (יולי-אוגוסט: סיום התזה שלי...
) היו כמה נשות שבוע שוות שהפסדתי. אולי אפשר לשקול סיבוב חוזר? יום טוב לכולנו

מעיןבר

New member
מי שבוחרות להיחשף

יודעות שזה נעשה במישור שפתוח לכל ולכן ייתכן שהמידע יגיע גם לעינים שהן לא חשבו. לוקחים את זה בחשבון. כשיש משהו שאנחנו באמת לא רוצות שידעו עלינו, אנחנו פשוט לא נספר, מותר גם לענות על שאלה - "על זה אני לא עונה, עד כאן - זה הגבול שלי". גם מידע שהוא כביכול "לא חיובי" הוא לא פעם מידע שכבר היה חשוף. הרי איננו באות להעמיד פני מושלמות. אני לא התחרטתי מעולם על שום דבר שכתבתי על עצמי. החרטות שלי הן רק במקרה שבו פגעתי במישהי ללא כוונת תחילה (כשפוגעים בכוונה זה משהו אחר
). ולגבי השרשורים שהפסדת - הכל מופיע בקישורים שלנו. וזאת הזדמנות לספר לנשות השבוע - אם השרשור שלכן לא מופיע בטעות ברשימה אנא ידעו אותנו ואם אפשר שילחו את הקישור המתאים

lulyK

New member
אני לא חושפת פה שומדבר שלא חשפתי

כבר בהרבה "פורומים" לא וירטואליים.....(גם בימים שעבדתי מחוץ לבית, עבדתי במסגרות אינטימיות שבהן כולם יודעים הכל על כולם. ו"כולם" הם בד"כ "כולן"......)

היית אשתשבוע?../images/Emo12.gif מתי זה קרה?

ובקשר לחשיפה, אולי לא הסברתי את עצמי נכון: בפורומים לא וירטואליים את יודעת בד"כ מי המשתתפים ולפי המידע הזה בוחרת במה לשתף, אבל כאן הכל פתוח ופרוץ ומצד אחד יש תחושה שניתן לשתף כי בעצם לא מכירים, אבל לכי תדעי מי קורא. אוףףף, יצא מסורבל, מקווה שהובנתי.

lulyK

New member
כבר לא זוכרת מתי זה קרה....

את מוזמנת למצוא בקישור שמעיין צרפה. מה זאת אורמת מי קורא? הסיכוי שיקרא מישהו שאני מכירה? אני מאד שקופה גם במציאות.

סיפור על בעלים ופורומים...

אז חיים בוקר אחד בשמחה הודיע לי שהוא בלש קצת אחריי בפורומים בלילה... או-קיי, לא נלחצתי, אין לי סודות ויש קיצורי דרך לפורומים בהם אני כותבת במועדפים, ובכל זאת... אז מה ראית, שאלתי? הוא ענה, בYNET- באיזה פורום... אז אמרתי - אבל אני בכלל בפורומים של תפוז... והוא אמר, היה פורום של ילדים ואכילה (או משהו דומה) והייתה שם שאלה וחתומה על ידי חנה, שהייתה ממש עלינו, על שירה, עלינו... "הילדה שלי, כמעט בת 4, לא אוכלת ירקות כתומים ואדומים מבושלים... וכו',..." אני כבר לא זוכרת. כל כך צחקתי עליו. התמים - חושב שבעיות אכילה יש רק לבת 4 שלנו (תראו לי בן 4 שאין לו שטיקים באכילה...) וחשב שעלה עליי בעוד כמה פעמים כבר הראתי לו דברים בפורומים עם הניק שלי... אבל לפחות הוא הרגיש צורך להתוודות...

למעלה