../images/Emo35.gifשאלה שאלתית../images/Emo35.gif
כהערת פתיחה עלי לומר שבדרך-כלל אני משתדל להיות מחוץ לבית ובנסיעות עם המצלמה הדיגיטלית הקטנה שלי,ולצלם ארועים ומצבים תחבורתיים בכמה נושאים,לצערי המצלמה בתיקון,ה-LCD שלה נהיה קבוע לבן לאחר שרעיתי חזרה מבולגריה הקפואה,אמתין כמה ימים עד שיודיעו לי על השלמת התיקון,אמצא הזדמנות להביאה הביתה
. והשאלה היא:האם יש בחוק תקנות לגבי החניית רכבים כנגד כיוון התנועה
למה שאלה זו?ביום ראשון בדרכי מתל-אביב הביתה לערד דרך באר-שבע,ראיתי שם ליד אחד המרכזים המסחריים בפרק-זמן מסוים 3 כלי-רכב שחנו זה ליד זה נגד כיוון התנועה.אחד הרכבים היה מסומן כרכב הסעות לנכים(שוב לצערי,לא היה לי עם מה לצלם).אם החוק היבש אוסר על-כך,ידוע לי שגם לרכב נכה מכל סוג שהוא,אין לו "היתר" לעבור על החוק,נכון שיש עבורם את המקומות המשולטים עבור נכים במקומות המסודרים,אבל לפי שיחה שבעבר הרחוק שמעתי ליד השוק בערד,בין שוטר לנכה,שהעמיד את מכוניתו על קטע בו הוצב תמרור האוסר חניה באישור קצין משטרה,השוטר לא ויתר לנהג הנכה כשזה סרב להזיז את רכבו למקום מותר,ו"תקע" לו דו"ח תנועה על חניה במקום אסור. באותו מקרה בבאר-שבע,ממש נוצר מצב ש-3 רכבים בזה אחר זה הגיעו נגד כיוון התנועה,וחנו כך ליד המדרכה,יש דעות וידיעות בנושא?
כהערת פתיחה עלי לומר שבדרך-כלל אני משתדל להיות מחוץ לבית ובנסיעות עם המצלמה הדיגיטלית הקטנה שלי,ולצלם ארועים ומצבים תחבורתיים בכמה נושאים,לצערי המצלמה בתיקון,ה-LCD שלה נהיה קבוע לבן לאחר שרעיתי חזרה מבולגריה הקפואה,אמתין כמה ימים עד שיודיעו לי על השלמת התיקון,אמצא הזדמנות להביאה הביתה