שאלה של סטודנטית

maor_65

New member
../images/Emo35.gif שאלה של סטודנטית

שלום לכולם, אני מתחילה את השנה השלישית והאחרונה לתואר, שובצתי להכשרה ברווחה, לעבודה עם קשישים. התחום הזה דווקא מעניין אותי ולא מרתיע, בשונה מהרבה אנשים. השאלה היא, עד כמה התחום הזה נחשב למשמעותי, "איכותי" ומוסיף לרזומה המקצועי? כלומר, כשאתחיל לעבוד כעו"ס אני מניחה שיתנו משקל רב להכשרה, כי הרי זה ניסיוני היחיד, אז עד כמה נחשב התחום הזה כ"טוב" או לא? מקווה שהבהרתי את עצמי, אשמח לתגובות...

reuthal

New member
היי

דבר ראשון רווחה זה כבר טוב- נותן ניסיון בד"כ בהרבה תחומים, אלא אם כן כאן יתנו לך רק תיקים של קשישים ואז זה הכשרה ממוקדת. אם את אוהבת את התחום זה גם יכול רק להיות לך טוב- להכיר יותר טוב את התחום וישמש לך כניסיון כשתחפשי עבודה. אני כרגע עובדת עם קשישים ומאד אוהבת את התחום אז אם יש לך שאלות יותר מכוונות את מוזמנת לשאול-קשה לי להגיד לך'רע' או 'לא טוב' לגבי מה ששאלת כי אני לא מאמינה בתחומים 'איכותיים' יותר או פחות- העיקר שלומדים, מתפתחים ואוהבים את העבודה. בהצלחה!!!

תגובה

גם אני מתחילה שנה שלישית ואחרונה באוקטובר. שנה שעברה עשיתי הכשרה מעשית בתחום קשישים, ושובצתי בבית אבות. מאד מאד נהנתי, אני חושבת שאיכות ההכשרה תלויה פעמים רבות במקום ובמדריכה, יותר מאשר התחום עצמו, שכבמובן גם לו יש השפעה, אך לא רק. באשר לכמה שהנושא מוסיף לך לרזומה, זה תלוי. לדעתי ההגיון אומר שאם תרצי להתפתח בתחום הקשישים בעתיד, זה יעשה רק טוב. אם תפני לכיוון אחרף תרכשי את הנסיון בעבודה, אין דרך אחרת. עם זאת, מאחר ושובצת ל"רווחה" זה פותח בפנייך הרבה אופציות. בהצלחה.

למעלה