שאלה

valor93

New member
../images/Emo35.gif שאלה ../images/Emo35.gif

או קיי יש לי שאלה קצת קשה.... קניתי ממשק מידי כזה שמתחבר בUSB (דגם ROMIO). עכשיו... כשהוא מחובר למחשב יש נורה אדומה והוא מקבל את מקור החשמל מהמחשב... הנורה של המידי עובדת רק כשאני מדליק את המלקדת. השאלה שלי היא האם צריך להשאיר את הממשק מחובר למחשב (ע"י הUSB) או שרצוי לנתק אותו מהמחשב בסיום עבודה כל פעם. אני פשוט נורא אוהב את המידי שלי ורוצה לשמור עליו כמה שאפשר. תודה !

valor93

New member
אתה נשמע דיי בטוח בעצמך =]

אם רצוי, וגם לי עדיף, אז אני לא אנתק =] תודה !

AK nothing more

New member
למה לא לנתק?

אני יוצא מהנחה שה"ממשק" הוא מקלדת שליטה, ואם המקלדת מקבלת את הכח מהUSB אז האור של הנורה הוא רק On/Off מכאן שהמקלדת מקבלת עוצמה כל הזמן אם היא מקבלת עוצמה(מתח) זה עלול לגרום לנזק אחרי תקופת שימוש ממושכת אני הייתי דווקא מנתק זה לא מודם USB שאם אין אז אין חיבור לרשת (הכוונה למודמים של אינטרנט מהיר שהם או USB או כבל רשת)וגם כשאני מדליק את המחשב שלא על מנת להתחבר לרשת אני מנתק אותו זה בסך הכל גם מקל עומס מהמחשב בכך שאין לו חומרה נוספת להתעסק איתה וכבונוס אתה מרוויח פורט USB פנוי כשאתה לא משתמש במקלדת בשביל דברים אחרים

valor93

New member
תיקון קטן

המקלדת לא מקבלת את מקור הכוח שלה מה USB היא מחוברת לחשמל.... הממשק עצמו מקבל את מקור הכוח מהUSB ויש לו נורה קטן של ON/OFF אז מה אתה אומר ?

AK nothing more

New member
תלוי מהו הממשק

אם הוא רק כבל עם נתב אז אני לא רואה בעייה בלהשאיר אותו מחובר אם זה מודול או משהו אחר בסגנון אז רצוי לנתק אישית אני הייתי מנתק אותו בכל מקרה אבל כמו שאמרתי למעלה אם זה רק כבל אז אני לא רואה בעיה בזה שהוא ישאר מחובר

valor93

New member
כבל עם

אני יודע ממשק כזה...חחחח הנורות וכל האלקטרוניקה בפנים... בפלסטיק כזה... אז בינתיים אני ינתק... חבל שישאר דולק כל הלילה לא? ואגב... תודה רבה AK על כל התשובות בינתיים

DJ גוזלנד

New member
מתח קיים כל הזמן

והוא לא יוצר נזקים בחומרה. מה שכן עושה נזק לחומרה זה לכבות ולהדליק כל הזמן. לכן לא מומלץ לנתק. גם באולפנים לא מנתקים את הציוד.

למעלה