שאלה

y0y02

New member
../images/Emo35.gifשאלה../images/Emo35.gif

אווףף זה ממש מעצבן מכירים את זה שאתם מכינים איזושהי צורה או צמיד או עגילים וכו' וכו' וזה לא ישר?! אוףף אני לא יודעת מה לעשות.. חבל שאי אפשר לגהץ
מצרפת תמונה ומקווה שלמישהו אולי יש פטנט....במקרה?! בכל זאת.. שיהיה לילה טוב וחג שמח!

הקסם1

New member
עגילים

אין לי כל כך מה לייעץ לך כי גם לי זה קורה אולי ממשיכה חזקה מדי של החוט בזמן העבודה וזה אכן מעצבן אבל - רציתי לבקש ממך אם יש לך תרשים/הסבר לעגילים האלו הם ממש מצאו חן בעיני פשוט יפים. תודה

coral chan

New member
שימי את זה בין שני אוקספורדים ../images/Emo210.gif

אני בטוחה שזה יעבוד

y0y02

New member
אואו אל תדאגי...ניסיתי כבר שמתי את

זה בתוך ספר עבה של דפי זהב ודאגתי לשים עליו ערמה של ספרים...אלטסים ועוד כל מיני עבים
אוףף מה אפשר לעשות נגד זה?1

../images/Emo6.gif

הצחיק אותי הגיהוץ
אתמול קרה לי עם טבעת ואותה אי אפשר לגהץ בין ספרים
לדעתי זה מתיחה חזקה מידי בקשירה. או שיכול להיות שהחרוזים לא שווים בגודל (כמו ונציות ששברתי אחת בסוף). אולי תנסי לפרום ולנסות שוב ?

y0y02

New member
ניסיתי....זה מדכא../images/Emo3.gif...אז אין שום פ

טנט?1

coral chan

New member
פעם טליה אמרה לי משהו בקשר ../images/Emo210.gif

לתליון פרח שהכנתי,והתקמט לי יכול להיות שהחרוז מעיכה ששמת בסוף,שמת קרוב מדי,ואז כשהרמת את התוצר כל החרוזים ניסו להתרופף,אבל לא היה להם לאן כי חסמת אותם עם חרוז מעיכה,אז היא הציעה לי להרחיק טיפה את החרוז מעיכה,וזה עבד. (למרות שהרחקתי אותו הרבה,הוא עדיין חסם את החרוזים,מסתבר שהיא מאוד צדקה בעניין הזה) [ובעצם אני לא בטוחה שטליה נתנה לי את הטיפ הזה
,אז סליחה מראש לנותנת ששכחתי את שמה
]

y0y02

New member
אממ....אבל לא שמתי סטופר...קשרתי בס

וף וטיילתי בין החרוזים...
בכל אופן תודה אנסה לשחק עם זה...

תשובה!

אחרי שאת מסיימת להכין את יכולה לקחת חתיכת חוט מתכת ולהשחיל לחלק החיצוני של העגיל או הטבעת ואז לעשות סיומת ואז את יכולה ל"עצב" את היצירה איך שבא לך. בהצלחה.

y0y02

New member
אהה איזה חוט מתכת? כמו אלו שעושים א

ת החיות? מצרפת תמונה
תודה על תשובתך!:)

y0y02

New member
כן...ניסיתי את הפטנט אבל אני מתקשה

להשחיל חוט נוסף בין החרוזים...החור קטן..
עדיין מנסה את השיטה של הספרים... פרמתי שוב והכנתי על חוט חדש ומחדש ובכל זאת זה יצא עקום/מתעגל :-\ מבאס.. בכל זאת חג שמח!

y0y02

New member
:-\ לא כל כך אוהבת לעבוד איתו...לפע

מים הוא נקרע באמצע לפעמים הוא לא נכנס בחרוזים.....ואי אפשר להיכנס איתו כמה פעמים בחרוזים

lady blak

New member
באתי לבקר../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif|און|

זה קורה לי הרבה שאני עושה משהו וזה לא ישרר אז מה שאני עושה ומה שאני מציעה לך זה:קחי ספר גדול ועבה ושימי את התחשיט בין הדפים האמצעיים לא האחרונים ולא הראשונים חכי שעה שעה וחצי ואז זה ישר...... מאי

y0y02

New member
תודה../images/Emo70.gifוזה כבר יום בין הספרים ../images/Emo3.gif

נראה מה יהיה...כרגע לא נראה מבטיח... בכל זאת.. חג שמח!

יטבת

New member
עם איזה חוט את עובדת?

תנסי עם חוט יותר דק. אני עושה את רב הדברים עם חוט דק ועוברת על כל העבודה פעמיים כדי שהיא תהיה חזקה

למעלה