שאלה

ש ק ד ב ת

New member
../images/Emo35.gif שאלה ../images/Emo42.gif

ליום אחד...לו יכולתם להחליף מישהו.להיות ליום אחד מישהו אחר.מי הייתם בוחרים להיות?! אף תשובה עדיין לא הפתיעה אותי עד אתמול. נסו לענות.נסו לדמיין.אף פעם אל תפסיקו לחלום כמובן. אני,אגב.היתי רוצה להיות ליום אחד - שמש.
שקד

adam65

New member
האמת היא...

שהייתי רוצה לנסות להיות אישה. סוף סוף להבין איך ועל מה אתן חושבות, איך אתן מרגישות ולמה... זה אולי נשמע קצת שובניסטי, אבל זו ממש לא הכונה.

NaDaV18

New member
אלוהים

הייתי רוצה להיות אלוהים... ולעשות סדר בכל הבלאגן במדינה ובעולם...

אמממ... ../images/Emo35.gif

הייתי רוצה לנסות להיות אותו אדם המכונה בהרבה הודעות שלי כאן בפורום "אהובי" כי אני רוצה, מתה, חייבת!! לדעת מה הוא חושב (עלינו, על הצבא, על השלב הזה בחיים שהוא נמצא בו כרגע ועוד...) שקד, מה ענו לך על השאלה הזאת אתמול שהפתיע אותך כל כך? ועוד שאלה אחת קטנה: מאיפה לקחת את המשפט: "אל תפסיקו לחלום"? מהראש? כי אביב גפן כתב את זה באחד משיריו- "המכתב"! באהבה, יוני

רותם טל

New member
הייתי רוצה להיות

תינוקת
... לחזור לילדות רק ליום אחד,ללא שום דאגות מיותרות...

מריה12

New member
היתי רוצה להיות..

היתי רוצה להיות בת למישפחה, שיש בה גם אבא, וגם אמא.. ושיהיו לי גם אח או אחות גדול, וגם אח או אחות קטנה. ומשפחה שבה אני מכירה את כל המשפחה.. ואני זוכרת את כל השמות של בני המשפחה..

פ ר פ ר 18

New member
הייתי רוצה...

להיות ליום אחד פרפר,רק לעוף ממקום למקום... להיות יפה כמו הפרפר... והעיקרלהיות על פרח ולישון שם מבלי שיציקו לי

missundaztood

New member
תשובה../images/Emo41.gif

אולי תשובתי תיראה לך מוזרה מעט ואולי אפילו לא כנה אבל זוהי תתשובתי- הייתי רוצה להיות עצמי, וליותר מיום אחד הייתי רוצה להיות עצמי למשך כל חיי ואין שום דבר או אף אחד שהייתי רוצה להיות במקומו אפילו למשך שניה בודדה (מלבד עצמי )

moon light boy

New member
אני הייתי רוצה להיות...............

ילד שחיי בבית שבו נמצאים שני הוריו הביולוגיים והם חיים באושר... ובאהבה
רק ליום אחד! לראות איך זה.....

למעלה