שאלה

Scarlet Witch13

New member
../images/Emo35.gifשאלה../images/Emo70.gif

ובבקשה, אל תחסכו בספוילרים
שאלותיי: 1. מיגל וקיי יהיו ביחד
צ'אריטי ומיגל יפרדו
פליז
2. אייסי וסם יהיו אי פעם ביחד

LauraLF

New member
../images/Emo58.gif תשובות.

1. מיגל וקיי לא יהיו יחד...הם יעשו יחד ילד.. צ'ריטי ומיגל יפרדו מפני שצ'ריטי נאלצת להקריב את עצמה כדי שהתינוקת של קיי ומיגל תוכל לחיות , כי התינוקת בסכנת חיים 2. כן. סוף סוך אפשר לומר שאייבי וסאם יחד. מצורפת תמונה מפרק ששודר לא מזמן בארה"ב מחתונתם של ג'וליאן ורבקה.

Scarlet Witch13

New member
../images/Emo58.gifיאיי!!

סם ואייבי ביחדדדד!!!!!! מתי זה יקרה? (בטח עוד כמה עונות ארוכות.. לא?)

I n n u e n d o

New member
אוך

נוסטלגיה. בהתחלה לא הבנתי למה תרזה לא רוצה שלואיס יראה את תהמונה של אית'ן ושלה בעיתון לא הבנתי עד שהבנתי שהם בעצם אחים ;]

python 4

New member
איי קיי וג'ס יגיבו?

בטח ככה: קיי: "יו, סחתין עליך אבא! החלפת את היצור האדמדם שהסתובב פה במודל חדש, פצצה סקסית עם יופי מטמטם" ג'ס: "כן, אבל מי יכין לנו עכשיו עוגת מרק גריסים?" קיי: "ואוו, ואני אומרת לך שזה שאייבי (מעכשיו - אמא) הצליחה להשיג אותך זה אומר שגם אני יכולה להשיג את מיגל" ג'ס: "כן, אבל המרק עגבניות?" קיי: "אל תדאגי טיפשה. אני כבר מארגנת לך מרק. פילאאאאאאאאאאר!"

backstreet girl

New member
הקטע האחרון של קיי אמרה היה מעולה

פילללללללאאארררררררררר.........קרע אותי.... ככה היא את אמו של הבחור שהיא אוהבת????

Phantom Planet

New member
חחחחחח.. ספוילר

חחחחח.... מצחיק.... אמממממ... קיי וג'סיקה דווקא הסתדרו אם אייבי.. במיוחד קיי... אבל צ'ריטי ממש לא..... צ'רטי תהפוך להיות ממש מגעילה..... היא תהפוך להיות זנזונת!!! היא תשכב אפילו אם ריס... אפילו שהיא תידע שג'סיקה אוהבת אותו וממש אחרי שהם היפרדו!!!!

python 4

New member
רגע, ועכשיו היא לא זנזונת?../images/Emo12.gif

מנסה להשיג לה קצת מיגל למרות שהיא יודעת שקיי מתעניינת במיגל ומיגל באית'ן?

למעלה