שאלה

../images/Emo35.gifשאלה

שלום, אנחנו נוסעים אחרי פסח לניו יורק לתקופה של שנתיים- שלוש. אני לא מתכוונת לקחת מהארץ הרבה דברים ובטח לא את כל הציוד שיש לנו בשביל הילד (בן שנה). שאלתי: מה כדאי לקנות מבחינת מיטת תינוק, כסא לאוטו וכד'? איפה? ומה המחירים בערך, אם מישהו יודע?.

הרשי לי להמליץ לך בחום לקחת את כל

הציוד של הילד איפלו שזה יקר יותר מלקנות חדש. ילדים מאד רגישים לשינוי. יותם בני וגם עוד כמה ילדים כאן סבלו מהשינוי בעיקר מחוסר בטחון. אחד הדברים שכולנו הסכמנו עליו זה החשיבות של המוכר לילד. אנחנו הולכים לעבור שוב בקרוב משוויץ לשיקגו (אילוצי עבודה) וכשזה מגיע לילד הכל הולך איתנו. בעיקר הצעצועים והחפצים שהוא אוהב. לי המליצו לשמור גם על צורת החדר שלו. אם זה לא אפשרי. צלמי תמונות של הבית בארץ כדי שתוכלי להסביר לו שזה היה שם וכאן זה שונה.

../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

חותמת על כל מילה של ענת. ואם תוכלו, תקליטו גם קולות של בני משפחה וחברים (אודיאו או וידאו), אולי אפילו יחד אתו. וכדאי גם להסביר לו לפני הנסיעה מה הולך לקרות ולתאר לו את מהלך הדברים. מנסיוני, כדאי לבנות את זה בצורה של סיפור עם התחלה, אמצע וסוף כלומר - מה יקרה כשתעזבו, איך תסעו, מה יהיה במטוס, מה המטרה של הנסיעה, מה תעשו שם, איך הוא ישתלב וכו'. גם אם הוא לא מדבר, וגם אם אתם חושבים שהוא לא מבין, הוא בהחלט קולט, ואם תשתפו אותו בתהליך זה מאוד ישתלם לכם בטווח הרחוק.

אז קודם כל לגבי מחירים

את כל המחקר שלי אני עשיתי באינטרנט, בארה"ב נושא הקניה על הרשת מפותח בצורה יוצאת מן הכלל ואפשר לדעת כמעט הכל ע"י שיטוט ובדיקה ברשת. יש המון אתרים למוצרי תינוקות, אני התחלתי ברשתות הגדולות ובאתרי היצרנים - נסי את www.babiesrus.com לגבי מיטות, כסאות, עגלות וציוד בסיסי. זה ייתן לך פחות או יותר הערכות לגבי מחירים. מיטות תינוק רגילות עולות בין 150-700 דולר. אני קניתי מיטה לבנה ונחמדה ב-150. אני מכירה הרבה הורים טריים כאן באיזור שהלכו על סביבות ה-500, בעיקר כי לא חיפשו מספיק. כסאות לרכב, אני לא יודעת כלום לגבי כסאות לגיל שנה. אבל שוב, הערכות תוכלי למצוא באתר. אני יודעת בבירור שזה זול יותר כאן מאשר בארץ (כמובן מה שמיוצר בארה"ב, שזה הרוב). אם יש לך שאלות ספציפיות או תצטרכי עזרה בחיפוש לגבי מוצרים מסויימים, את יכולה לכתוב ואני אשמח לעזור לך לחפש.

למעלה