שאלון חביב

P i x i e s

New member
../images/Emo35.gif שאלון חביב ../images/Emo9.gif ../images/Emo35.gif

מפורום סקרים ושאלונים! צבע: איזה צבע אתה שונא? צבע עיינים שאתם שונאים: צבע בשיער שאפעם לא היית צובע? איזה צבע של בגד בחיים לא תלבש? צבע שבחיים לא תצבע את החדר: מאכלים: המאכל שאמא מכינה הכי שנוא עלייך? הפרי השנוא עלייך? איזה מסעדה אתה הכי שונא? אוכל של איזה עדה אתה הכי שונא? השתיה השנואה עלייך? בגדים: איזה בגד בחיים לא תלבש לדייט ראשון? עם איזה בגד בחיים לא תלך לישון? מה מותג הבגדים השנוא עלייך? עם מי אתה שונא ללכת לקניות? איזה בגד בחיים לא תקנה לעצמך? חיות: שמות של חיות שאתה הכי שונא? איזה קול של חיה אתה הכי שונא? איזה תחפושת אתה הכי שונא של חיות ואפעם לא תתחפש? איזה חיה הכי מכוערת בעייניך? איזה חיה בחיים לא תגדל בבית? בני זוג: איזה תכונה של הבן/בת זוג אתה הכי שונא? עם איזה מישו בחינת אופי לא היית יוצא? לאיזה מספר של בני זוג אתה לא רוצה להגיע עד יום מותך? עם איזה מישו בחינה חיצונית לא היית יוצא? עם איזה בן זוג הכי כייף לישון בלילה, שמנצ'יק או שחיף?

P i x i e s

New member
ו... עונה../images/Emo70.gif

צבע: איזה צבע אתה שונא? חרדל צבע עיינים שאתם שונאים: - צבע בשיער שאפעם לא היית צובע? מממ כל הממש נועזים שדורשים חמצון, כי אח"כ השיער צהוב מגעיל כזה |מקיא| איזה צבע של בגד בחיים לא תלבש? ירוק-מרקר, כתום-מרקר, צהוב-מרקר :| צבע שבחיים לא תצבע את החדר: בורדו וצבעים כהים מאכלים: המאכל שאמא מכינה הכי שנוא עלייך? - הפרי השנוא עלייך? חחח יש הרבה איזה מסעדה אתה הכי שונא? שווארמיות וסיני אוכל של איזה עדה אתה הכי שונא? חח של רובן השתיה השנואה עלייך? ספרייט ופאנטה בגדים: איזה בגד בחיים לא תלבש לדייט ראשון? טרנינג עם איזה בגד בחיים לא תלך לישון? שמלת נשף? חחח מה מותג הבגדים השנוא עלייך? TNT עם מי אתה שונא ללכת לקניות? עם אמא, אני הולכת איתה רק כדי שהיא תשלם איזה בגד בחיים לא תקנה לעצמך? never say never. בכלליות- אחד שלא מחמיא לי חיות: שמות של חיות שאתה הכי שונא? ג'וקים!!!
איזה קול של חיה אתה הכי שונא? חח של היתושים המעצבנים האלה באוזן.. זזזז איזה תחפושת אתה הכי שונא של חיות ואפעם לא תתחפש? כולן לא משהו, ממש חם בפנים :S איזה חיה הכי מכוערת בעייניך? ג'וקים איזה חיה בחיים לא תגדל בבית? ... בני זוג: איזה תכונה של הבן/בת זוג אתה הכי שונא? חוסר הקשבה, ז"א שהוא לעולם לא יידע מה הדברים האהובים והשנואים עליי כי הוא פשוט לא מקשיב, וגם חוסר הקשבה כשהכוונה שהוא לא מנסה להקשיב לבעיות שלי (ולא מהבחינה הקוטרית אלא בכלל לא) עם איזה מישו בחינת אופי לא היית יוצא? שחצן לאיזה מספר של בני זוג אתה לא רוצה להגיע עד יום מותך? חחח 30? עם איזה מישו בחינה חיצונית לא היית יוצא? לא אצא עם מישהו שלא מושך אותי, אבל ספציפית יש לי קטע עם שיניים עם איזה בן זוג הכי כייף לישון בלילה, שמנצ'יק או שחיף? אממ עד עכשיו ישנתי רק עם בנאדם אחד והוא היה רזה וזה לא מנע ממני להנות

../images/Emo80.gifבא לי../images/Emo3.gif../images/Emo88.gif.

די, אל תחשבו שאני בשישי בערב בבית, יש לי מחר טיול
, אז לא יצאתי... צבע: איזה צבע אתה שונא? אמ, חום?
גם לא בטוחה, כי בבגדים סבבה דווקט
. צבע עיינים שאתם שונאים: כשהצבע לא אמיתי-מעדשות-אני שונאת.. צבע בשיער שאפעם לא היית צובע? בלונד פלטינה
. איזה צבע של בגד בחיים לא תלבש? זרחניים למינהם, ותכלת, כי, איכ
. צבע שבחיים לא תצבע את החדר: ירוק
. מאכלים: המאכל שאמא מכינה הכי שנוא עלייך? לא אוהבת אוכל של אימא
... יבוא עם הגיל
. הפרי השנוא עלייך? לא יודעת
. איזה מסעדה אתה הכי שונא? בשרים למינהם, אני לא אוהבת... אוכל של איזה עדה אתה הכי שונא? הכל
. השתיה השנואה עלייך? סודה!! בגדים: איזה בגד בחיים לא תלבש לדייט ראשון?בגד שהוא אובר, או בגד שהוא ממש מעפן.. עם איזה בגד בחיים לא תלך לישון? אצלי אי אפשר לדעת, כבר הלכתי לישון עם ג'ינס כדי להרחיב אותו
. מה מותג הבגדים השנוא עלייך?לא יודעת אם זה מותג, אבל FOX. בחיי שיש לי סלידה מהחטא הזה. עם מי אתה שונא ללכת לקניות?לא שייצא לי, אבל עם אבא אני בחיים לא אלך. גם עם חברות שהן כזה "נווו" בכל חנות אני משתגעת!
איזה בגד בחיים לא תקנה לעצמך? לא יודעת
. חיות: שמות של חיות שאתה הכי שונא? כל חיה שיש לה יותר מ-4 גפיים
. איזה קול של חיה אתה הכי שונא?של צרצרים, של זבובים ויתושים!! איזה תחפושת אתה הכי שונא של חיות ואפעם לא תתחפש? שמעו, במסגרת העבודה שלי כבר הייתה חתולה, דוב, מרבה רגליים וחיפושית. אה, וארנב. אז...
. וגם הייתי לי תחפושת שנראתה בטעות פעם כמו ג'וק, אני לא ארחיב
. איזה חיה הכי מכוערת בעייניך? ג'וק
. איזה חיה בחיים לא תגדל בבית? טרנטולה?
בני זוג: {באפן היפותטי הכל, כי צריך שיהיה בן זוג כדי לדעת...} איזה תכונה של הבן/בת זוג אתה הכי שונא? זלזול וחסר הקשבה.. עם איזה מישו בחינת אופי לא היית יוצא? שמרוכז בעצמו בלבד, חסר בטחון. לאיזה מספר של בני זוג אתה לא רוצה להגיע עד יום מותך? אמ 20?
עם איזה מישו בחינה חיצונית לא היית יוצא? מישהו שלא מטפל בעצמו, כל אחד יכול להיראות נורמלי עם השקעה. מי שלא משקיע בעצמו וחושב שזה מיותר, משהו בחשיבה שלו מבחינתי לא בסדר. לא שאני אומרת שמראה חיצוני קובע, אבל זה אומר מה אתה חושב על עצמך וכו'. עם איזה בן זוג הכי כייף לישון בלילה, שמנצ'יק או שחיף? שחיף, מה אני צריכה איזה שמנמן שיתפוס את כל המקום?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo210.gifעונה על שאלון השלילה הגדול../images/Emo210.gif

צבע: איזה צבע אתה שונא? אפור צבע עיינים שאתם שונאים: אין צבע בשיער שאפעם לא היית צובע? בלונדיני כל כך צהוב שכבר נראה כמו לבן!
איזה צבע של בגד בחיים לא תלבש?
צבע שבחיים לא תצבע את החדר: שחור מאכלים: המאכל שאמא מכינה הכי שנוא עלייך? לא אוכלת אוכל מבושל הפרי השנוא עלייך? רימון איזה מסעדה אתה הכי שונא?
אוכל של איזה עדה אתה הכי שונא?
השתיה השנואה עלייך? סודה, שתיה חריפה, יין, ליקרים למיניהם בגדים: איזה בגד בחיים לא תלבש לדייט ראשון? בגד חושפני עם איזה בגד בחיים לא תלך לישון? ג'ינס מה מותג הבגדים השנוא עלייך?
עם מי אתה שונא ללכת לקניות? עם כל אחד! לקניות אני הולכת לבד! איזה בגד בחיים לא תקנה לעצמך? חצאית מיני! חיות: שמות של חיות שאתה הכי שונא?
איזה קול של חיה אתה הכי שונא? יתוש איזה תחפושת אתה הכי שונא של חיות ואפעם לא תתחפש? אני לא מתחפשת בכלל איזה חיה הכי מכוערת בעייניך? ג'וק איזה חיה בחיים לא תגדל בבית? ג'וק בני זוג: איזה תכונה של הבן/בת זוג אתה הכי שונא? ציניות עם איזה מישו בחינת אופי לא היית יוצא? עם מי שאוהב רק את עצמו לאיזה מספר של בני זוג אתה לא רוצה להגיע עד יום מותך? אהההה???? עם איזה מישו בחינה חיצונית לא היית יוצא? אני לא שוללת בן אדם לפי מראה חיצוני! עם איזה בן זוג הכי כייף לישון בלילה, שמנצ'יק או שחיף? עם עצמי!

למעלה