שאלון מעניין

dor and more

New member
../images/Emo35.gif שאלון מעניין ../images/Emo35.gif

בעיקרון זה השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" , אני הוספתי קצת, נראה לי. מי שרוצה לענות עליו, מוזמן... 1.מה המילה הכי אהובה עליך בעולם? מדוע? 2.מה המילה הכי שנואה עליך בעולם? מדוע? 3.מה מדליק אותך מבחינה יצירתית, רוחנית, או רגשית? נא למנות לפחות שלושה דברים. 4.מה דוחה אותך? 5.מה הקללה האהובה עליך? 6.מהו הצליל האהוב עליך בעולם? 7.מה הרעש הכי שנוא עליך? 8.באיזה מקצוע היית רוצה לעבוד (חוץ מאשר במה שאת/ה עובד בו היום)? 9. באיזה מקצוע לא היית רוצה לעבוד בשום פנים ואופן? 10.מה לא תאכל גם אם חייך יהיו תלויים מנגד? (הקצנתי.. אבל הכוונה ברורה) 11.אם גן עדן קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר לך, כשתכנס דרך שערי שמיים? איזה שיר של ג'קו את הכי מחכה לשמוע באלבום ?

dor and more

New member
אני אני אני אני אני אני אני אני אני

1.מה המילה הכי אהובה עליך בעולם? כל פעם זה משהו אחרי משתנה עם החיים שלי.. נראה לי שעכשיו זה חיייייייייים
(לא מדבק) . מדוע?ככה 2.מה המילה הכי שנואה עליך בעולם? אין כסף. מדוע? זה 2 מילים, אבל מבאסות מאד 3.מה מדליק אותך מבחינה יצירתית, רוחנית, או רגשית? נא למנות לפחות שלושה דברים. שום דבר לא מדליק אותי, כנראה שאני לא רוחנית יצרתית ריגשית. 4.מה דוחה אותך? צבועים, מתנשאים , ולאחרונה גם תוקעי סכינים בגב. חוץ מזה גם ריח רע מוסיקה "ים תיכונית" . 5.מה הקללה האהובה עליך? כושילראבו. 6.מהו הצליל האהוב עליך בעולם? הצחוק של תמרי 7.מה הרעש הכי שנוא עליך? הבכי של אבישגי 8.באיזה מקצוע היית רוצה לעבוד (חוץ מאשר במה שאת/ה עובד בו היום)? משהו עם הרבה כסף ורכב צמוד, ראיתי שמלא אנשים כותבים בשאלון הזה לא על ראיית חשבון וזה דווקא אחד הדברים שהכי הייתי רוצה ללמוד. 9. באיזה מקצוע לא היית רוצה לעבוד בשום פנים ואופן? טלמרקטינג. 10.מה לא תאכל גם אם חייך יהיו תלויים מנגד? (הקצנתי.. אבל הכוונה ברורה) אני לא אשתה ספרייט. ולא אוכל סושי. או קלאמרי וכאלה- אבל בלי קשר לכשרות אני לא יכולה לאכול דברים כאלה 11.אם גן עדן קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר לך, כשתכנס דרך שערי שמיים? "אופס? את דור? התבלבלנו, תחזרי לארץ חזרה" איזה שיר של ג'קו את הכי מחכה לשמוע באלבום ? "שיגידו לי אחרת"

eilati27

New member
איזה כיף... חחח

1.מה המילה הכי אהובה עליך בעולם? "אין דברים כאלה" מדוע? כי זה מתאר מצויין כמעט כל דבר וכל אחד... 2.מה המילה הכי שנואה עליך בעולם? עבודה מדוע? כי היא מעייפת בפני עצמה!!! 3.מה מדליק אותך מבחינה יצירתית, רוחנית, או רגשית? נא למנות לפחות שלושה דברים. מדליק אותי שמדליקים אותי. נקודה. חחחח 4.מה דוחה אותך? זיעה, שקרנים פתולוגיים, צביעות. 5.מה הקללה האהובה עליך? "שתשרף באש הגיהנום" חחחחחח.. זה אף פעם לא מאכזב.. 6.מהו הצליל האהוב עליך בעולם? הצליל של הצחוק של האחיינית שלי... 7.מה הרעש הכי שנוא עליך? כל דבר שהוא "רעש"... צפצפה של אוטו,טרקטור,משאית זבל 8.באיזה מקצוע היית רוצה לעבוד (חוץ מאשר במה שאת/ה עובד בו היום)? הייתי רוצה להיות בעלת חברת יח"צ או פרסום... 9. באיזה מקצוע לא היית רוצה לעבוד בשום פנים ואופן? זנות 10.מה לא תאכל גם אם חייך יהיו תלויים מנגד? (הקצנתי.. אבל הכוונה ברורה) - בננה, כי גם ככה אני אמות מזה וכל מה שיוצא לאחר אכילה מהגוף... 11.אם גן עדן קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר לך, כשתכנס דרך שערי שמיים? "יש לך מזל שאני זוכר שפעם אחת שמרת שבת.." חחחחחחחחחחח איזה שיר של ג'קו את הכי מחכה לשמוע באלבום ? "צורחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" כמובן!!! מי זו ??????????? ========================>

Karina85

New member
היא ממש כוסית, מי שזו לא תהיה ../images/Emo6.gif

ועכשיו אני עונה:
1.מה המילה הכי אהובה עליך בעולם? תודה. מדוע? מילה מאוד חשובה שלא אומרים מספיק!!! 2.מה המילה הכי שנואה עליך בעולם? לימודים מדוע? כי לאחרונה כל מי שפוגש אותי שואל - "איך הלימודים?" 3.מה מדליק אותך מבחינה יצירתית, רוחנית, או רגשית? נא למנות לפחות שלושה דברים. וואי, זה ממש קשה להגיד ככה סתם. כשזה קורה אז זה קורה! 4.מה דוחה אותך? אנשים רעים וכוחניים. לא יכולה לסבול את זה. 5.מה הקללה האהובה עליך? זונעעע (זה בשביל רותם חחח) 6.מהו הצליל האהוב עליך בעולם? מים זורמים... וכל מיני צלילים של טבע... ואתן מזכירות לי שגם צחוק של קרובי משפחה שלי, איזה צחוק יש להם לבונבונים...
7.מה הרעש הכי שנוא עליך? הרעש של הגננים שעובדים מתחת לבית שלי... הדבר החשמלי המזעזע הזה שהם גוזמים איתו את השיחים... מוציא אותי משלוותי!!! 8.באיזה מקצוע היית רוצה לעבוד (חוץ מאשר במה שאת/ה עובד בו היום)? אני עם אילתי בקטע הזה, לגמרי יח"צ או פרסום, וגם משהו שקשור למוזיקה... 9. באיזה מקצוע לא היית רוצה לעבוד בשום פנים ואופן? פקחית או משהו כזה, אני הייתי מפוטרת אחרי יומיים 10.מה לא תאכל גם אם חייך יהיו תלויים מנגד? (הקצנתי.. אבל הכוונה ברורה) - אמממ, ג'וק??? 11.אם גן עדן קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר לך, כשתכנס דרך שערי שמיים? אין לי מושג... העיקר שנכנס לגן עדן חחח 12. איזה שיר של ג'קו את הכי מחכה לשמוע באלבום ? נו באמת!!! אני לא יכולה לבחור!!! ובהזדמנות זו שבוע טוב!!!

dor and more

New member
שבוע טוב, אני אשכרה יכולה לראות למה תהיי

מפוטרת
נשמה טובה שכמוך.. לא התיי מסוגלת לתת דו'"ח לאף אחד, מלאכים שלי

eilati27

New member
חחח חייבת להסכים...

צעקה אחת מאדם מופרע כמוני על עמידה "מוצדקת" באדום לבן ואת מבטלת את כל הדוחות הקיימים שלי

Karina85

New member
../images/Emo6.gif

אם הייתי פקחית, נשמה שלי, את היית יכולה להחנות גם על כיכר רבין בלי לקבל דו"ח... אבל בגדול את צודקת

eilati27

New member
חחחחח

אסור לי להגיב על כאלו הודעות.. את דוחפת אותי לקצה..

Karina85

New member
חחחחחחחח...

"כך או כך חיים על הקצה..." הזכרת לי תקופה נשכחת עכשיו!!!

קניה 1

New member
עונה

בעיקרון זה השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" , אני הוספתי קצת, נראה לי. מי שרוצה לענות עליו, מוזמן... 1.מה המילה הכי אהובה עליך בעולם?
חופש מדוע?
כי ככה
2.מה המילה הכי שנואה עליך בעולם?
צריך ל... מדוע? 3.מה מדליק אותך מבחינה יצירתית, רוחנית, או רגשית? נא למנות לפחות שלושה דברים.
טבע, שקט, מדיטציה 4.מה דוחה אותך?
שנאה, שקרים, רוע 5.מה הקללה האהובה עליך?
מרד אלור!! חחח 6.מהו הצליל האהוב עליך בעולם?
שקט
7.מה הרעש הכי שנוא עליך?
רעש של קריינים מתלהמים בטלויזיה, רעשים של סבל. 8.באיזה מקצוע היית רוצה לעבוד (חוץ מאשר במה שאת/ה עובד בו היום)?
טיפול 9. באיזה מקצוע לא היית רוצה לעבוד בשום פנים ואופן?
האמת הייתי מוכנה גם לא לעבוד בכלל
10.מה לא תאכל גם אם חייך יהיו תלויים מנגד? (הקצנתי.. אבל הכוונה ברורה)
בשר של כלב 11.אם גן עדן קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר לך, כשתכנס דרך שערי שמיים?
עשית עבודה טובה! איזה שיר של ג'קו את הכי מחכה לשמוע באלבום ?
מי מתמודד

reviital

New member
דורה, קפצתי לבקר...חיייים! (אמאל'ה...

מאיפה הבאתם את החייייים הזה?? אבל אם זו מילה שעושה לך טוב, אז סבבה, חיייייים!!!! חבל שאת לא אוהבת ייייייייובל!! אני עושה לי חיים קלים, ועונה רק על מה שיש לי סלבנות. 1. .מה הקללה האהובה עליך? - לא משנה כל כך, העיקר שזו תהיה קללה עסיסית בערבית שתאמר על ידי רוסי. גדול! 2. מהו הצליל האהוב עליך בעולם? - גלים של ים. 3. מה הרעש הכי שנוא עליך? - רעש של שכנים שצורחים אחד על השני/ רעש של תינוק צורח בספספל מאחורי באוטובוס. 4. באיזה מקצוע היית רוצה לעבוד (חוץ מאשר במה שאת/ה עובד בו היום)? - מיילדת/אחות בבית חולים. 5. באיזה מקצוע לא היית רוצה לעבוד בשום פנים ואופן? - מזכירה. הספיק לי לכל החיים. 6. מה לא תאכל גם אם חייך יהיו תלויים מנגד? (הקצנתי.. אבל הכוונה ברורה) - דורה, מאיפה השאלה הזו? את הרי לא רוצה שאכתוב "חזיר" "שרצים" ... איזה שיר של ג'קו את הכי מחכה לשמוע באלבום ? - מי מתמודד. ================ האמת? היה שאלון סבבה. ובכלל... לחזור לתפוז, גם דבר נחמד. רק חבל שאם אני כבר פה האייקונים לא עובדים לי!

talytal

New member
כמה זמן לא עניתי לשאלונים.... ../images/Emo12.gif

1.מה המילה הכי אהובה עליך בעולם? המממ.... יש לי מילה אהובה? אף פעם לא חשבתי על זה... אולי "רוגע". 2.מה המילה הכי שנואה עליך בעולם? כוסית. ומשום מה אני דווקא כן משתמשת בה מדי פעם. 4.מה דוחה אותך? דו-פרצופיות 5.מה הקללה האהובה עליך? חריאט. זו קללה בכלל? 6.מהו הצליל האהוב עליך בעולם? החיכוך של הראש על הכרית שנייה לפני שנרדמים 7.מה הרעש הכי שנוא עליך? השעון המעורר שלי בבוקר (סגירת מעגל, הא?) 8.באיזה מקצוע היית רוצה לעבוד (חוץ מאשר במה שאת/ה עובד בו היום)? הא הא! לא עובדת, השאלה לא רלוונטית! 9. באיזה מקצוע לא היית רוצה לעבוד בשום פנים ואופן? מלצרית. כמות הצלחות שיישברו תשבור שיאים. 10.מה לא תאכל גם אם חייך יהיו תלויים מנגד? תולעים. כן, הלכתי רחוק, אבל את רוב המאכלים הקיימים אני מוכנה לנסות. 11.אם גן עדן קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר לך, כשתכנס דרך שערי שמיים? "בתור מה את רוצה לחזור לסיבוב נוסף?" 12. איזה שיר של ג'קו את הכי מחכה לשמוע באלבום ? אוווווווווף, השאלה הכי קשה. זה בין "צורח" ו"תזרוק את הכל". ו"אושר". ו"קסם"... איייייייף. כולם וזהו.

טליטל...

תכננתי לענות על השאלון בקרוב... וגם אני באתי להגיד "כוסית".. על המילה השנואה... אענה עליו בהמשך היום, לפחות על חלק

מואה - מענה חלקי ביותר לשאלון...

מה המילה הכי אהובה עליך בעולם? מדוע? פרלין, מילה יפה וטעימה :) מה המילה הכי שנואה עליך בעולם? מדוע? "כוסית", אין לי את יכולת ההפרדה כנראה.... מילה דוחה שאני אף פעם לא משתמשת בה, לא מסוגלת... באיזה מקצוע היית רוצה לעבוד (חוץ מאשר במה שאת/ה עובד בו היום)? במאית סרטים באיזה מקצוע לא היית רוצה לעבוד בשום פנים ואופן? כימאית במעבדה של קופת חולים. מה לא תאכל גם אם חייך יהיו תלויים מנגד? (הקצנתי.. אבל הכוונה ברורה) - תפוזים... אם גן עדן קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר לך, כשתכנס דרך שערי שמיים? אחד מכל מאה חוטאים מקבלים "חנינה", יש לך מזל, עלית בהגרלה היומית איזה שיר של ג'קו את הכי מחכה לשמוע באלבום ? יש כמה - "תזרוק את הכל", "אושר", "לא משנה דבר" - כולם.

a d i d a s 2 1

New member
...........

1.מה המילה הכי אהובה עליך בעולם? יוצור וקרחנה מדוע? כי זה מה שרואים מכאן. יוצורים וקרחנות. 2.מה המילה הכי שנואה עליך בעולם? מתוקה מדוע? אוי מבחילה 3.מה מדליק אותך מבחינה יצירתית, רוחנית, או רגשית? נא למנות לפחות שלושה דברים. יצירתית-העלאת רעיון וביצועו. רוחנית-החיבור שלי עם העצמי. רגשית-ילדים. תמיד ילדים. אה, ודמיון. 4.מה דוחה אותך? פדופיליה 5.מה הקללה האהובה עליך? ינעל ארדק 6.מהו הצליל האהוב עליך בעולם? גיטרות חשמליות 7.מה הרעש הכי שנוא עליך? אוטובוסים 8.באיזה מקצוע היית רוצה לעבוד (חוץ מאשר במה שאת/ה עובד בו היום)? ע. סוציאלית 9. באיזה מקצוע לא היית רוצה לעבוד בשום פנים ואופן? ראיית חשבון.... עו"ד.... פקידה....קידום מכירות..... 10.מה לא תאכל גם אם חייך יהיו תלויים מנגד? (הקצנתי.. אבל הכוונה ברורה) פפפ הרבה! חומוס פטריות סושי דגים כבד 11.אם גן עדן קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר לך, כשתכנס דרך שערי שמיים? כפפרהההה עכשיו גן עדן מושלם בואי תראי את כולם איזה שיר של ג'קו את הכי מחכה לשמוע באלבום ? מממממממ אני מחכה לשיר שלא שמענו.......

למעלה