שאלון

1mayush

New member
../images/Emo35.gif שאלון ../images/Emo35.gif

[ לקוח מפורום רוני
] הוראות: יש להכין פלייליסט גדול מדיה פלייר למעלה בתפריט ללחוץ על הפעלה> לשים וי ב'אקראי' על כל אחת מהשאלות הבאות התשובה היא שם של שיר. על מנת לענות - לוחצים על החץ "הבא" בפלייליסט (חץ ימינה עם קו) והשיר שנבחר באקראי מהפלייליסט יהיה התשובה לשאלה.. -
מה מעציב אותי?
מה משמח אותי?
איך העולם רואה אותי?
האם יהיו לי חיים מאושרים?
מה אנשים באמת חושבים עליי?
האם אנשים חושקים בי בסתר?
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?
מה אני צריך לעשות עם חיי?
מה אסור שיקרה?
מה אסור לי לשכוח?
עצה טובה בשבילי:
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?
ובהלוויה שלי?
איזה סוג גבר אני אוהב?
איך יהיה לי מחר?
למה אני כאן?
בתור מה אנשים יזכרו אותי?
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?
איך יעבור עליי השבוע?
איך תהיה השנה הזו?

shay08

New member
../images/Emo26.gif

מה מעציב אותי?Alicia Keys - Karma מה משמח אותי?Baby Bash & Paula Deanda - As Days Go By (The Love Letter איך העולם רואה אותי?Rihanna - Sell Me Candy האם יהיו לי חיים מאושרים?Hilary Duff - Starnger מה אנשים באמת חושבים עליי? Fergie - Fergalicious האם אנשים חושקים בי בסתר?Jennifer Lopez - Waiting For Tonight (Hex Remix) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Christina Aguilera - Makes Me Wanna Pra מה אני צריך לעשות עם חיי?Nelly Furtado & Timbaland - Promiscuous מה אסור שיקרה?Jojo - Too Little Too Late מה אסור לי לשכוח?Justin Timberlake - Let's Take A Ride עצה טובה בשבילי:Cassie - Is It You מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Maroon 5 - Wake Up Call מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Chamillionaire - Hip Hop Police איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Rihanna - Shut up & Drive ובהלוויה שלי?Britney Spears - Everybody איזה סוג גבר אני אוהב?Avril Lavigne - How Does It Feel איך יהיה לי מחר?Red Hot Chili Peppers - Hump de Bump למה אני כאן?Chris Brown - You בתור מה אנשים יזכרו אותי?Carrie Underwood - So Smal האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?50 Cent - Ayo Technology איך יעבור עליי השבוע?Black Eyed Pease - Dont Lie איך תהיה השנה הזו?

למעלה