שאלון

ירדן88

New member
../images/Emo35.gifשאלון../images/Emo35.gif

זה או זה 1.ברכה או ים? 2.פיצה או פסטה? 3.לראות טלוויזיה או להיות במחשב? 4.אינג ויאנג או סמל פיס? 5.עט או עיפרון? 6.יסודי או תיכון? 7.אהוד בנאי או ברי סחרוף? 8.משינה או סינרגיה? 9.מוזיקה ישנה או מהחדשים? 10.שונא או אוהב ת'הורים? 11.נגד או בעד ההתנקות? 12.במבה או ביסלי? 13.בעד או נגד חנפנים? 14.אוהב פרחות או לא אוהב? 15.גיטרה או תופים? 16.פסנתר או גיטרה? 17.קלרינט או חליל צד? 18.מחברת ספירלה או רגילה? 19.מארק טווין או סמדר שיר? 20.ארתור או סדריק? 21.mtv או 24? מוסיקה-- 22.כמה דיסקים יש לך? 23.איזה זמרים אתה אוהב? 24.איזה זמרות אתה אוהב? 25.איזה להקה אתה אוהב? 26.מתי בפעם האחרונה היית בחנות דיסקים? 27.איזה דיסק קנית? 28.ואתה מרוצה? 29.רואה אמ טי וי? 30.ולסיום איזה מוסיקה אתה הכי אוהב?(לפי הסגנונות רוק מטאל ג'אז) תכונות-- 31.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בבנאדם? 32.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בך? 33.איזה תכונות אתה הכי לא אוהב בך? 34.איזה תכונות היית משנה? 35.והיית מוסיף? 36.ובחברים ( הכי טובים ) שלך-איזה תכונות אתה הכי אוהב אצלם? 37.והכי פחות? טלוויזיה 38.תוכניות טלוויזיה אהובות 39.תוכניות טלוויזיה שנואות? 40.ערוץ מוזיקה אהוב? 41.קליפ אהוב (ואל תגידו שזה לא קשור לטלוויזיה זה קשור,שם משדרים את זה) 42.שחקן אהוב. 43.ושחקנית בית ספר-- 44.מקצוע אהוב 45.מקצוע שנוא 46.מורה אהוב(והנושא שהוא מלמד) 47.מורה שנוא (והנושא שהוא מלמד) סתם דברים אהובים-- 48.צבע אהוב 49.משחק אהוב במחשב 50.אתר אהוב באינטרנט. 51.שם אהוב 52וכינוי 53.שירים אהובים מהמוזיקה הישראלית 54.שירים אהובים מהמוזיקה הלועזית 55..צבעים אהובים בבגדים. 56.ערוץ אהוב בטלוויזיה 57.חיה. 58.דמות דברים שנואים--- 59.זמרת שנואה 60.זמר 61.להקה 62.ערוץ הטלוויזיה 63.כינוי 64.צבע 68.צבע בבגדים 69.שיר של המוזיקה הישראלית 70.שיר של המוזירה הלועזית 72.דמות 73.חיה וסתם שאלות לסיום-- 74.ספר קצת על עצמך. 75.הקינוח המועדף עלייך 76.מה הצלצול בפלאפון שלך 77.שאלה אחרונה-היה כיף בשאלון?

A t z a

New member
אני ערה כבר 24 שעות../images/Emo80.gif

זה או זה 1.ברכה או ים? ים 2.פיצה או פסטה? פסטה 3.לראות טלוויזיה או להיות במחשב? שניהם 4.אינג ויאנג או סמל פיס? ממ... 5.עט או עיפרון? עט 6.יסודי או תיכון? תיכון 7.אהוד בנאי או ברי סחרוף? בנאי 8.משינה או סינרגיה? משינה! 9.מוזיקה ישנה או מהחדשים? כל מה תקופת כוכב נולד-רימון-זמרים בשקל 10.שונא או אוהב ת'הורים? תלוי, ולא כלכך מחבבת חלק מהם
11.נגד או בעד ההתנקות? בעד 12.במבה או ביסלי? מממ תלוי במצב 13.בעד או נגד חנפנים? נגדדדדדדד 14.אוהב פרחות או לא אוהב? לא 15.גיטרה או תופים? גיטרה ואז תופים 16.פסנתר או גיטרה? גיטרה 17.קלרינט או חליל צד? חליל צד 18.מחברת ספירלה או רגילה? ספירלה 19.מארק טווין או סמדר שיר? מארק 20.ארתור או סדריק? ארתור!!!!!! 21.mtv או 24? 24 מוסיקה-- 22.כמה דיסקים יש לך? הרבה 23.איזה זמרים אתה אוהב? חמי וכו' 24.איזה זמרות אתה אוהב? איגי וכו' 25.איזה להקה אתה אוהב? איפה הילד וכו' 26.מתי בפעם האחרונה היית בחנות דיסקים? השבוע בלונדון 27.איזה דיסק קנית? של ביורק, לחברה של מיכל 28.ואתה מרוצה? הוא לא בשבילי אבל הוא בטח טוב 29.רואה אמ טי וי? לא 30.ולסיום איזה מוסיקה אתה הכי אוהב?(לפי הסגנונות רוק מטאל ג'אז) רוק ישראלי תכונות-- 31.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בבנאדם? חוש הומור, התחשבות...כל מיני 32.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בך? חוש כיוון איכותי!!
33.איזה תכונות אתה הכי לא אוהב בך? הוו יש הרבה 34.איזה תכונות היית משנה? ^ 35.והיית מוסיף? ^ 36.ובחברים ( הכי טובים ) שלך-איזה תכונות אתה הכי אוהב אצלם? שהם תמיד כאן בשבילי. 37.והכי פחות? טלוויזיה 38.תוכניות טלוויזיה אהובות-CSI, חברים, חשופים 39.תוכניות טלוויזיה שנואות? 40.ערוץ מוזיקה אהוב? אפחד כבר 41.קליפ אהוב (ואל תגידו שזה לא קשור לטלוויזיה זה קשור,שם משדרים את זה)-מממ..סתובבים? 42.שחקן אהוב- ג'וני דפ 43.ושחקנית-לאדעת בית ספר--לא תקף כברררר 44.מקצוע אהוב- ביולוגיה וספרות 45.מקצוע שנוא- מתמטיקה וספורט 46.מורה אהוב(והנושא שהוא מלמד)- ספרות ואזרחות 47.מורה שנוא (והנושא שהוא מלמד)- לא דעת יש כל מיני סתם דברים אהובים-- 48.צבע אהוב- תכלת 49.משחק אהוב במחשב- וורמז 50.אתר אהוב באינטרנט- תפוז 51.שם אהוב- יש מלא 52וכינוי- לאדעת 53.שירים אהובים מהמוזיקה הישראלית- בעדינות 54.שירים אהובים מהמוזיקה הלועזית-כרגע ...אולמוסט לאבר נגיד 55..צבעים אהובים בבגדים- שחור, אדום, כחול 56.ערוץ אהוב בטלוויזיה- 3,4 57.חיה- כלבבבבבבבבבבבבבבבבבב וחתוללל 58.דמות דברים שנואים---מדלגת על השאלות הדפוקות האלה 59.זמרת שנואה 60.זמר 61.להקה 62.ערוץ הטלוויזיה 63.כינוי 64.צבע 68.צבע בבגדים 69.שיר של המוזיקה הישראלית 70.שיר של המוזירה הלועזית 72.דמות 73.חיה-מקק וסתם שאלות לסיום-- 74.ספר קצת על עצמך- אני ממש עייפה 75.הקינוח המועדף עלייך- עוגת שוקולד חמה
? 76.מה הצלצול בפלאפון שלך-יש כל מיני 77.שאלה אחרונה-היה כיף בשאלון? לא משו

A m 0 s

New member
9:57 - 9:44

1.ברכה או ים? ים!! - רק שכשחוזרים כל החול מתסכל!! 2.פיצה או פסטה? פיצה!! 3.לראות טלוויזיה או להיות במחשב? בזמן האחרון זה לרוב קומפיוטר... 4.אינג ויאנג או סמל פיס? אה?! 5.עט או עיפרון? עט!! 6.יסודי או תיכון? בתיכון עדיין לא הייתי.. 7.אהוד בנאי או ברי סחרוף? לא זה ולא זה!! 8.משינה או סינרגיה? בעעעעעעעעעע 9.מוזיקה ישנה או מהחדשים? גם וגם.. 10.שונא או אוהב ת'הורים? אוהב מאוד אבל החפירות - אוי החפירות!! 11.נגד או בעד ההתנקות? כבר שכחתי מזה.. 12.במבה או ביסלי? במבה!! 13.בעד או נגד חנפנים? נגד ברמות!! 14.אוהב פרחות או לא אוהב? מתעב!! 15.גיטרה או תופים? גיטרה!! 16.פסנתר או גיטרה? גיטרה!! 17.קלרינט או חליל צד? חליל צד נשמע יותר טוב.. 18.מחברת ספירלה או רגילה? ספירלה.. 19.מארק טווין או סמדר שיר? את סמדר שיר אני מכיר את האיךקוראים לו השני לא... 20.ארתור או סדריק? ארתור - אבל עם הקול שהיה לו בעונות הראשונות אח"כ פתאום החליפו לו זה היה ממש מוזר!! 21.mtv או 24? 24 שנהיה מזעזע מיום ליום!! מוסיקה-- 22.כמה דיסקים יש לך? המון יותר מידי עשיתי חישוב מהיר ובערך זה עלה לי משהו כמו 3500 שקל... 23.איזה זמרים אתה אוהב? כולם כבר יודעים אין לי כוח 24.איזה זמרות אתה אוהב? כנ"ל 25.איזה להקה אתה אוהב? " 26.מתי בפעם האחרונה היית בחנות דיסקים? השבוע.. 27.איזה דיסק קנית? הזנתני ת'דיוידי של מיקה והוא כבר מכר אותו הבן זונה אז לא קניתי בסוף כלום כי התעצבנתי!! 28.ואתה מרוצה? --- 29.רואה אמ טי וי? לא!! 30.ולסיום איזה מוסיקה אתה הכי אוהב? רוק!! תכונות-- 31.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בבנאדם? אני מעדיף ישירות - שזה הרבה יותר נכון ואמיתי מכנות!! 32.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בך? ישירות, אומץ, ביטחון עצמי יותר מידי מופרז!! - אבל עכשיו זה נהיה שחצנות כשאני כותב את זה, ואת זה אני שונא!! 33.איזה תכונות אתה הכי לא אוהב בך? כשאני נהיה פתאום שחצן - אבל זה לא קורה הרבה!! 34.איזה תכונות היית משנה? לא הייתי משנה!! 35.והיית מוסיף? לא נראה לי שצריך (הנה ושוב השחצנות באה!!) 36.ובחברים ( הכי טובים ) שלך-איזה תכונות אתה הכי אוהב אצלם? אהההמ?? 37.והכי פחות? "" טלוויזיה 38.תוכניות טלוויזיה אהובות אין לי כוח 39.תוכניות טלוויזיה שנואות? גם" 40.ערוץ מוזיקה אהוב? 24 שכבר לא נהיה ממש אהוב... 41.קליפ אהוב (ואל תגידו שזה לא קשור לטלוויזיה זה קשור,שם משדרים את זה) הקליפים של דנה'לה
42.שחקן אהוב.אהמממ יש הרבה.. 43.ושחקנית גם יש הרבה.. בית ספר-- 44.מקצוע אהוב אין!! 45.מקצוע שנוא כולם!! 46.מורה אהוב(והנושא שהוא מלמד) דאאאאאאאאייי שאלות מעיקות!! 47.מורה שנוא (והנושא שהוא מלמד) כנ"ל סתם דברים אהובים-- 48.צבע אהוב
49.משחק אהוב במחשב לא משחק במחשב.. 50.אתר אהוב באינטרנט. תפוז?! 51.שם אהוב לא יודע.. 52וכינוי גם... 53.שירים אהובים מהמוזיקה הישראלית יאאאאא יש המון!! 54.שירים אהובים מהמוזיקה הלועזית יש כמה אבל אני לא זוכר ת'שמות שלהם.. 55..צבעים אהובים בבגדים.""" 56.ערוץ אהוב בטלוויזיה """ 57.חיה. "" 58.דמות "" דברים שנואים--- 59.זמרת שנואה אם אני אתחיל זה יסתיים אולי מחרתיים - אולי.. 60.זמר כנזכר למעלה!! 61.להקה ::::"" 62.ערוץ הטלוויזיה "" 63.כינוי "" 64.צבע אהההמ?? 68.צבע בבגדים "" 69.שיר של המוזיקה הישראלית 'סתכלו על מה שכתבתי ב59 70.שיר של המוזירה הלועזית :"" 72.דמות "" 73.חיה אההמממ.. ג'וקים אבל זה לא חיה זה מוטציה!! בעעעעעעע וסתם שאלות לסיום-- 74.ספר קצת על עצמך. המילה שלוותה מסמלת אותי טוב מאוד!! 75.הקינוח המועדף עלייך משהו עם שוקולד וקצפת ויאמי!! 76.מה הצלצול בפלאפון שלך "בוכה לך" בצילצול ו"חרותי" באס.אס.אס!! 77.שאלה אחרונה-היה כיף בשאלון? ממש לא!! מייגע!!

5453

זה או זה 1.ברכה או ים? ים 2.פיצה או פסטה? פיצה 3.לראות טלוויזיה או להיות במחשב? מחשב 4.אינג ויאנג או סמל פיס? פיס 5.עט או עיפרון? עט 6.יסודי או תיכון? יסודי 7.אהוד בנאי או ברי סחרוף? ברי 8.משינה או סינרגיה? משינה 9.מוזיקה ישנה או מהחדשים? ישנה 10.שונא או אוהב ת'הורים? אוהבת 11.נגד או בעד ההתנקות? נגד 12.במבה או ביסלי? במבה 13.בעד או נגד חנפנים? נגד 14.אוהב פרחות או לא אוהב? לא 15.גיטרה או תופים? תופים 16.פסנתר או גיטרה? גיטרה 17.קלרינט או חליל צד? חליל צד 18.מחברת ספירלה או רגילה? ספירלה 19.מארק טווין או סמדר שיר? כלום 20.ארתור או סדריק? ארתור 21.mtv או 24? כלום מוסיקה-- 22.כמה דיסקים יש לך? 6-7 23.איזה זמרים אתה אוהב?תום פטרובר,חמי,אריק איינשטיין.. 24.איזה זמרות אתה אוהב? איגי,טיטי,שרון חזיז,יהודית רביץ 25.איזה להקה אתה אוהב? היהודים 26.מתי בפעם האחרונה היית בחנות דיסקים? לוזוכרת 27.איזה דיסק קנית? לוזוכרת 28.ואתה מרוצה? כע 29.רואה אמ טי וי? לא 30.ולסיום איזה מוסיקה אתה הכי אוהב?(לפי הסגנונות רוק מטאל ג'אז) הכל תכונות-- 31.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בבנאדם? כנות,אמינות,אומץ 32.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בך? שכל מה שאני רוצה אני משיגה =] 33.איזה תכונות אתה הכי לא אוהב בך? קנאית,אדישה,קרירה P= 34.איזה תכונות היית משנה? את מה שאמרתי עכשיו 35.והיית מוסיף? אומץ 36.ובחברים ( הכי טובים ) שלך-איזה תכונות אתה הכי אוהב אצלם? כנים,מצחיקים,כייפים 37.והכי פחות? דפקניים קצת טלוויזיה 38.תוכניות טלוויזיה אהובות-הישרדות 39.תוכניות טלוויזיה שנואות? כל הסדרות שאחותי הקטנה רואה 40.ערוץ מוזיקה אהוב? 87 41.קליפ אהוב (ואל תגידו שזה לא קשור לטלוויזיה זה קשור,שם משדרים את זה) 42.שחקן אהוב.-לאדעת 43.ושחקנית- יונה אליאן!!! בית ספר-- 44.מקצוע אהוב-כלום 45.מקצוע שנוא-הכל 46.מורה אהוב(והנושא שהוא מלמד) אפחד 47.מורה שנוא (והנושא שהוא מלמד) כולם סתם דברים אהובים-- 48.צבע אהוב-ירוק 49.משחק אהוב במחשב-חח משו של היורו עם הקפה 50.אתר אהוב באינטרנט.-מקושרים ופייסבוק 51.שם אהוב-תומר ועומרי 52וכינוי- הודקה=] 53.שירים אהובים מהמוזיקה הישראלית יש מלא 54.שירים אהובים מהמוזיקה הלועזית 55..צבעים אהובים בבגדים.-ירוק,שחור,לבן,כחול 56.ערוץ אהוב בטלוויזיה-87,13,10,22,7,4 57.חיה.-גמל 58.דמות דברים שנואים--- 59.זמרת שנואה-לאדעת 60.זמר-לאדעת 61.להקה-סינרגיה ובבית הבובות 62.ערוץ הטלוויזיה- ניקולודיאון 63.כינוי-לאדעת 64.צבע-אין 68.צבע בבגדים 69.שיר של המוזיקה הישראלית 70.שיר של המוזירה הלועזית 72.דמות 73.חיה וסתם שאלות לסיום-- 74.ספר קצת על עצמך. 75.הקינוח המועדף עלייך-קריספי מוקהההההההההה=] 76.מה הצלצול בפלאפון שלך-משו לא ברור 77.שאלה אחרונה-היה כיף בשאלון? לא=]

ירדן88

New member
ממש משעמם

זה או זה 1.ברכה או ים? ים 2.פיצה או פסטה?פיצה 3.לראות טלוויזיה או להיות במחשב?מחשב 4.אינג ויאנג או סמל פיס? 5.עט או עיפרון?עט 6.יסודי או תיכון?כלום אבל אם כבר תיכון..
7.אהוד בנאי או ברי סחרוף?אהוד בנאי 8.משינה או סינרגיה?משינה 9.מוזיקה ישנה או מהחדשים?בלועזית גם וגם..והרבה
בעברית יותר ישנה 10.שונא או אוהב ת'הורים?סה"כ אוהבת,אבל תלוי באיזה רגע תופסים אותי... 11.נגד או בעד ההתנקות?בעד 12.במבה או ביסלי?ביסלי 13.בעד או נגד חנפנים?נגד 14.אוהב פרחות או לא אוהב?לא 15.גיטרה או תופים?גיטרה וגם תופים!! 16.פסנתר או גיטרה?גיטרה 17.קלרינט או חליל צד?חליל 18.מחברת ספירלה או רגילה?ספירלה 19.מארק טווין או סמדר שיר?מארק,למדנו עליו באנגלית
20.ארתור או סדריק?ארתור 21.mtv או 24?MTV מוסיקה-- 22.כמה דיסקים יש לך?הרבה 23.איזה זמרים אתה אוהב?הרבה 24.איזה זמרות אתה אוהב?איגי,דנה עדיני ועוד.. 25.איזה להקה אתה אוהב?אוקיי זה ארוך כ"כ...אז נוותר. 26.מתי בפעם האחרונה היית בחנות דיסקים?לפני שבוע 27.איזה דיסק קנית?nevermind-nirvana 28.ואתה מרוצה?מאודד 29.רואה אמ טי וי?כה 30.ולסיום איזה מוסיקה אתה הכי אוהב?(לפי הסגנונות רוק מטאל ג'אז)רוק, רוק אלטרנטיבי,גראנג',פוסט גראנג' ניו מטאל והבי מטאל. תכונות-- 31.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בבנאדם?כנות,אומץ 32.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בך?עקשנות וכנות 33.איזה תכונות אתה הכי לא אוהב בך?חוסר ביטחון ורגישות...יתר על המידה
34.איזה תכונות היית משנה?למעלה 35.והיית מוסיף?כנ"ל 36.ובחברים ( הכי טובים ) שלך-איזה תכונות אתה הכי אוהב אצלם?כנים,חוש הומור עוד.. 37.והכי פחות? טלוויזיה 38.תוכניות טלוויזיה אהובות-עקרות בית ואנטומיה 39.תוכניות טלוויזיה שנואות? 40.ערוץ מוזיקה אהוב? 41.קליפ אהוב (ואל תגידו שזה לא קשור לטלוויזיה זה קשור,שם משדרים את זה)-disappear-hoobastank 42.שחקן אהוב. 43.ושחקנית בית ספר-- 44.מקצוע אהוב-אנגלית 45.מקצוע שנוא-מתמטיקה 46.מורה אהוב(והנושא שהוא מלמד)-עינת
אנגלית 47.מורה שנוא (והנושא שהוא מלמד)מוטי, תעבורה סתם דברים אהובים-- 48.צבע אהוב-שחור,טורקיז 49.משחק אהוב במחשב-GTA
כן 50.אתר אהוב באינטרנט-כלמיני 51.שם אהוב-לין,קים,אמילי 52וכינוי- 53.שירים אהובים מהמוזיקה הישראלית-איגי למינהם 54.שירים אהובים מהמוזיקה הלועזית-אי אפשר
55..צבעים אהובים בבגדים.-שחור,צהוב,לבן,אפור 56.ערוץ אהוב בטלוויזיה-יס סטאר 57.חיה-כלב 58.דמות- וסתם שאלות לסיום-- 74.ספר קצת על עצמך-אני ירדן 75.הקינוח המועדף עלייך-תותים וקצפת 76.מה הצלצול בפלאפון שלך-לכל אחד יש שונה
אבל כולם של הובסטנק
77.שאלה אחרונה-היה כיף בשאלון?זה דיי הפיג את השיעמום

Ronushnush

New member
../images/Emo175.gif

זה או זה 1.ברכה או ים? ים, מה השאלה בכלל? 2.פיצה או פסטה? פיצה
! כמה זמן לא נגעתי בפיצה
3.לראות טלוויזיה או להיות במחשב? תלוי במצברוח, כנראה שטלוויזיה 4.אינג ויאנג או סמל פיס? אינג יאנג נגיד 5.עט או עיפרון? עט, אין לי סבלנות לעפרונות 6.יסודי או תיכון? תיכון, כי לומדים לקחת הכל בפרופורציות 7.אהוד בנאי או ברי סחרוף? סחרוף 8.משינה או סינרגיה? משינה, אבל שתיהן מעצבנות אותי 9.מוזיקה ישנה או מהחדשים? חדשים בעיקרון 10.שונא או אוהב ת'הורים? מתה על אמא, על אבא ממש לא. 11.נגד או בעד ההתנקות? הייתי בעד 12.במבה או ביסלי? לא יודעת, די לשאול על אוכל |מזילריר| 13.בעד או נגד חנפנים? נגד 14.אוהב פרחות או לא אוהב? לא אוהבת משום מה 15.גיטרה או תופים? גיטרה 16.פסנתר או גיטרה? כנראה שגיטרה 17.קלרינט או חליל צד? לא מבינה בזה 18.מחברת ספירלה או רגילה? ספירלה? למי אכפת 19.מארק טווין או סמדר שיר? מארק טווין, מה בכלל ההשוואה 20.ארתור או סדריק? ארתור כמובן! 21.mtv או 24? 24 הפך לטראש לא נורמאלי אז נגיד שאמטיוי (לא שזה ערוץ איכות) מוסיקה-- 22.כמה דיסקים יש לך? לא ספרתי 23.איזה זמרים אתה אוהב? הרבה 24.איזה זמרות אתה אוהב? הרבה 25.איזה להקה אתה אוהב? הרבה 26.מתי בפעם האחרונה היית בחנות דיסקים? שאלה טובה, ממש מזמן 27.איזה דיסק קנית? ? 28.ואתה מרוצה? ? 29.רואה אמ טי וי? כבר לא 30.ולסיום איזה מוסיקה אתה הכי אוהב?(לפי הסגנונות רוק מטאל ג'אז) מה שעושה כיף באותו הרגע תכונות-- 31.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בבנאדם? חוזק נפשי, התחשבות ורגישות לצרכים של אחר 32.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בך? כוח רצון מטורף כשזה באמת חשוב לי 33.איזה תכונות אתה הכי לא אוהב בך? אני יותר מדי שקועה בעצמי, אבל אולי זה הגיל. וגם עצלנות 34.איזה תכונות היית משנה? ^ 35.והיית מוסיף? ביטחון עצמי 36.ובחברים ( הכי טובים ) שלך-איזה תכונות אתה הכי אוהב אצלם? בכל אחד משהו אחר 37.והכי פחות? מה זה משנה, זה מה יש בכל מקרה
טלוויזיה 38.תוכניות טלוויזיה אהובות עקרות בית נואשות, המומינים, ילד בן זמננו (מה, אני מכורה קשות) 39.תוכניות טלוויזיה שנואות? טלנובלות למיניהן, לא מתחברת בכלל 40.ערוץ מוזיקה אהוב? ערוץ 3 41.קליפ אהוב (ואל תגידו שזה לא קשור לטלוויזיה זה קשור,שם משדרים את זה) קליפים עם יגאל כרמל
שמראים פעם במיליון שנה במקרה הטוב 42.שחקן אהוב. ? 43.ושחקנית ? בית ספר-- 44.מקצוע אהוב
45.מקצוע שנוא כל השאר 46.מורה אהוב(והנושא שהוא מלמד)
47.מורה שנוא (והנושא שהוא מלמד)
סתם דברים אהובים-- 48.צבע אהוב כולם 49.משחק אהוב במחשב בפעם האחרונה שניסיתי לשחק במחשב זה נגמר בצרחות לאחשלי שזה מפחיד מדי... (far cry) 50.אתר אהוב באינטרנט. YNET 51.שם אהוב יש לא מעט 52וכינוי
53.שירים אהובים מהמוזיקה הישראלית הרבה 54.שירים אהובים מהמוזיקה הלועזית הרבה 55..צבעים אהובים בבגדים. מה שהכי פחות משמין ומעוות 56.ערוץ אהוב בטלוויזיה לא שאלתם כבר? 57.חיה. חתולים לנצח 58.דמות סנופקין דברים שנואים--- 59.זמרת שנואה
60.זמר
61.להקה
62.ערוץ הטלוויזיה הולמרק וערוץ הכנסת
63.כינוי נשמעעע, עיניים שלי, חיימשלי 64.צבע
68.צבע בבגדים חום 69.שיר של המוזיקה הישראלית
70.שיר של המוזירה הלועזית
72.דמות הגרוק, עשתה לי סיוטים כל הילדות 73.חיה לטאות
אני לא יכולה להסביר לכם כמה... וסתם שאלות לסיום-- 74.ספר קצת על עצמך. ..... 75.הקינוח המועדף עלייך עוגת גבינהההההההההההההה 76.מה הצלצול בפלאפון שלך הרגיל של הפלאפון
אני מתעצלת מאוד 77.שאלה אחרונה-היה כיף בשאלון? לא משהו

לאיור

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

זה או זה 1.ברכה או ים? ים
2.פיצה או פסטה? תלוי במצב רוח 3.לראות טלוויזיה או להיות במחשב? שניהם 4.אינג ויאנג או סמל פיס? אינג ויאנג 5.עט או עיפרון? עט 6.יסודי או תיכון? יסודי, כל כך קל 7.אהוד בנאי או ברי סחרוף? לא אפשרי לענות 8.משינה או סינרגיה? חחחחח ברור שמשינה 9.מוזיקה ישנה או מהחדשים? יש ויש 10.שונא או אוהב ת'הורים? אוהב 11.נגד או בעד ההתנקות? בעד 12.במבה או ביסלי? השילוב הוא נהדר 13.בעד או נגד חנפנים? נגד 14.אוהב פרחות או לא אוהב? לא 15.גיטרה או תופים? קשה מידיי 16.פסנתר או גיטרה? גם קשה 17.קלרינט או חליל צד? חליל צד 18.מחברת ספירלה או רגילה? ספירלה 19.מארק טווין או סמדר שיר?מארק טווין 20.ארתור או סדריק? ארתורר 21.mtv או 24? 24 מוסיקה 22.כמה דיסקים יש לך? הרבה 23.איזה זמרים אתה אוהב? ברי סחרוף,אהוד בנאי, מאור כהן, מאיר אריאל, מוקי... ... 24.איזה זמרות אתה אוהב? איגי, איימי ויינהוס 25.איזה להקה אתה אוהב? מוניקה,משינה,שוטי הנבואה, הנדג נחש, תקווה 6, שייגעצ,מרסדס בנד, בלקן ביט בוקס, צ'ילי פפרס, דייר סרייטס, ועוד הרבה 26.מתי בפעם האחרונה היית בחנות דיסקים? היום 27.איזה דיסק קנית? כמעט קניתי את האוסף הכפול של משינה 28.ואתה מרוצה? הדיסק האחרון היה של לד זפלין ואני מרוצה 29.רואה אמ טי וי? לפעמים 30.ולסיום איזה מוסיקה אתה הכי אוהב?(לפי הסגנונות רוק מטאל ג'אז)הכל רק לא דיכאון תכונות 31.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בבנאדם? אחד שנותן הכל גם אם יש לו וגם אם אין לו 32.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בך? הומור? 33.איזה תכונות אתה הכי לא אוהב בך? בטחון עצמי נמוך 34.איזה תכונות היית משנה? בטחון עצמי נמוך 35.והיית מוסיף? קצת יותר סבלנות 36.ובחברים ( הכי טובים ) שלך-איזה תכונות אתה הכי אוהב אצלם?הומור 37.והכי פחות?חוסר פרגון טלוויזיה 38.תוכניות טלוויזיה אהובות מסודרים, הבורר, על קצות האצבעות, לאהוב את אנה 39.תוכניות טלוויזיה שנואות? חשופים, איזה סדרה מטומטמת, (ואני רואה אותה..) 40.ערוץ מוזיקה אהוב? 24 41.קליפ אהוב (ואל תגידו שזה לא קשור לטלוויזיה זה קשור,שם משדרים את זה) 42.שחקן אהוב. ג'וני דפ
ואשטון קוצ'ר
43.ושחקנית מריל סטריפ, קמרון דיאז בית ספר 44.מקצוע אהוב אין אחד כזה, אני פסדר כמעט עם הכל 45.מקצוע שנואכמיה 46.מורה אהוב(והנושא שהוא מלמד) רונית(ספרות) וליאור(הסטוריה וספרות) 47.מורה שנוא (והנושא שהוא מלמד) אורלי המחנכת הבת זונה סתם דברים אהובים 48.צבע אהובתכלת 49.משחק אהוב במחשב באבלס 50.אתר אהוב באינטרנט. 51.שם אהוב איתי יובל ועידן 52וכינוי שין
53.שירים אהובים מהמוזיקה הישראלית יש יותר מידיי 54.שירים אהובים מהמוזיקה הלועזית " 55..צבעים אהובים בבגדים. תכלת, שחור, 56.ערוץ אהוב בטלוויזיה V.O.D [1] 57.חיה. דולפין וסוס 58.דמות הייד משנות ה- 70 דברים שנואים--- 59.זמרת שנואה נינט, איה כורם 60.זמר ג'קו אייזינברג 61.להקה סינגריה 62.ערוץ הטלוויזיה 33 63.כינוי 64.צבע ורוד פוקסי כזה 68.צבע בבגדים " 69.שיר של המוזיקה הישראלית 70.שיר של המוזירה הלועזית 72.דמות 73.חיה ג'וקים ותולעים וסתם שאלות לסיום-- 74.ספר קצת על עצמך. 75.הקינוח המועדף עלייך וופל בלגי בידיוק כמו במקס ברנר, עם פצפוצי שוקלד וסירופ חם
76.מה הצלצול בפלאפון שלך סתם משהו של סוני אריקסון, נמאס כבר להלחיף הפלאפוןשלי בתיקוןכל יומיים 77.שאלה אחרונה-היה כיף בשאלון? מעסיק

Tzassa

New member
../images/Emo9.gif

זה או זה 1.ברכה או ים? בריכה. 2.פיצה או פסטה? פסטה. 3.לראות טלוויזיה או להיות במחשב? מחשב. 4.אינג ויאנג או סמל פיס? שניהם. 5.עט או עיפרון? עט. 6.יסודי או תיכון? תיכון. 7.אהוד בנאי או ברי סחרוף? ברי. 8.משינה או סינרגיה? משינה...
!!! 9.מוזיקה ישנה או מהחדשים? קצת מהחדשה וקצת מהישנה. 10.שונא או אוהב ת'הורים? שאלה מפגרת,וואי. 11.נגד או בעד ההתנקות? בעד! 12.במבה או ביסלי? במבה. 13.בעד או נגד חנפנים? :L פאק. נגד. 14.אוהב פרחות או לא אוהב? לא. 15.גיטרה או תופים? תופים. 16.פסנתר או גיטרה? גיטרה. 17.קלרינט או חליל צד? חליל צד. 18.מחברת ספירלה או רגילה? ספירלה. 19.מארק טווין או סמדר שיר? מארק טווין... מי המפגר שמשווה? 20.ארתור או סדריק? סדריק! 21.mtv או 24? 24. מוסיקה-- 22.כמה דיסקים יש לך? הרבה. 23.איזה זמרים אתה אוהב? הרבה. 24.איזה זמרות אתה אוהב? הרבה. 25.איזה להקה אתה אוהב? הרבה. 26.מתי בפעם האחרונה היית בחנות דיסקים? מלא זמן.
27.איזה דיסק קנית? ^^ 28.ואתה מרוצה? 29.רואה אמ טי וי? לא ממש. 30.ולסיום איזה מוסיקה אתה הכי אוהב?(לפי הסגנונות רוק מטאל ג'אז) רוק. תכונות-- 31.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בבנאדם? כנות, רגישות לסביבה,לאנשים ולמצבים מסויימים. 32.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בך? אין לי מושג. 33.איזה תכונות אתה הכי לא אוהב בך? כנ"ל. 34.איזה תכונות היית משנה?
35.והיית מוסיף?
36.ובחברים ( הכי טובים ) שלך-איזה תכונות אתה הכי אוהב אצלם? 37.והכי פחות? טלוויזיה 38.תוכניות טלוויזיה אהובות - חשופים (!!
), מחשבות פליליות, נמלטים, בנות גילמור וכו'. 39.תוכניות טלוויזיה שנואות? רוקדים עם כוכבים, נולד לרקוד. 40.ערוץ מוזיקה אהוב? 24. 41.קליפ אהוב (ואל תגידו שזה לא קשור לטלוויזיה זה קשור,שם משדרים את זה) אנאערף. 42.שחקן אהוב. קיאנו ריבס.
43.ושחקנית אין לי מושג. בית ספר-- 44.מקצוע אהוב אנגלית 45.מקצוע שנוא מתמטיקה 46.מורה אהוב(והנושא שהוא מלמד)
47.מורה שנוא (והנושא שהוא מלמד)
סתם דברים אהובים-- 48.צבע אהוב - כחול. 49.משחק אהוב במחשב - באבלס? 50.אתר אהוב באינטרנט. תפוז 55..צבעים אהובים בבגדים. - שחור, לבן, אדום, כחול, הכל קיצר, תלוי איך משלבים. 56.ערוץ אהוב בטלוויזיה - הוט VOD? 57.חיה. כלב. 58.דמות
וסתם שאלות לסיום-- 74.ספר קצת על עצמך. אני צליל. 75.הקינוח המועדף עלייך - סופלה. 76.מה הצלצול בפלאפון שלך - פנאן-שוטי הנבואה... חסום: עוקף מלמעלה. 77.שאלה אחרונה-היה כיף בשאלון? לא.

Peeeach

New member
עונה בדילי אבלעונה !!

זה או זה 1.ברכה או ים? ים 2.פיצה או פסטה? תלוי איזו פסטה ושל מי 3.לראות טלוויזיה או להיות במחשב? טלויזיה 4.אינג ויאנג או סמל פיס? שונאת סמלים.. 5.עט או עיפרון? עט 6.יסודי או תיכון? ביניים 7.אהוד בנאי או ברי סחרוף? ברי סחרוף, סורי אהוד 8.משינה או סינרגיה? איכס סינרגיה.. ולא מתה על משינה אבל עדיף 9.מוזיקה ישנה או מהחדשים? ישנה חוץ מכמה חדשים טובים 10.שונא או אוהב ת'הורים? מחצית.. מתה על אמא שונאת את אבא ^_^ 11.נגד או בעד ההתנקות? חחח גם אני הייתי תינוקת ככה ש.. 12.במבה או ביסלי? במבה 13.בעד או נגד חנפנים? שונאת 14.אוהב פרחות או לא אוהב? שונאת 15.גיטרה או תופים? תופים למרות שאני מנגנת בגיטרהD: 16.פסנתר או גיטרה? תלוי.. 17.קלרינט או חליל צד? קלרינט 18.מחברת ספירלה או רגילה? ספירלה 19.מארק טווין או סמדר שיר? חחחח לא משנה לי באמת.. 20.ארתור או סדריק? ואי שאלה קשה.. לא יודעת שניהם 21.mtv או 24? 24 מוסיקה-- 22.כמה דיסקים יש לך? המון ה-מ-ו-ן.. 23.איזה זמרים אתה אוהב? ברי, חמי, ג'ים מוריסון ומלא מלא מלא.. ירמי קפלן יהלי סובול.. 24.איזה זמרות אתה אוהב? אממ.. פינק, מייסי גריי, ביורד, איגי, ועוד מלא חח 25.איזה להקה אתה אוהב? קספר, מוניקה, דורס, ביטלס, פירל ג'ם.... ... .ועוד חחח 26.מתי בפעם האחרונה היית בחנות דיסקים? אתמול? 27.איזה דיסק קנית? מוניקה סקס- חיות מחמד 28.ואתה מרוצה? מאוד.. אני מכירה את הדיסק כבר 29.רואה אמ טי וי? פעם ב.. 30.ולסיום איזה מוסיקה אתה הכי אוהב?(לפי הסגנונות רוק מטאל ג'אז) ג'אז, רוק ישן, סול, רגאי.. מוזיקה נחמדה כזאת.. עוד מלא.. אני לא טובה בהגדרות האלה תכונות-- 31.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בבנאדם? נאמנות 32.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בך? לא יודעת.. אממ... חוש הומור? 33.איזה תכונות אתה הכי לא אוהב בך? כלמיני.. סלחנות יתר.. 34.איזה תכונות היית משנה? המון.. אין לי כוח לפרט 35.והיית מוסיף? אממ.. שאלה קשה. 36.ובחברים ( הכי טובים ) שלך-איזה תכונות אתה הכי אוהב אצלם? חוש הומור, דאגנים חח 37.והכי פחות? נאמנות טלוויזיה 38.תוכניות טלוויזיה אהובות ? אולי הפעם ז"ל.. סרוגים.. פמילי גאיי.. 39.תוכניות טלוויזיה שנואות? ואי אממ.. הישרדות..! סיינפלד 40.ערוץ מוזיקה אהוב?24 41.קליפ אהוב (ואל תגידו שזה לא קשור לטלוויזיה זה קשור,שם משדרים את זה)אמממ... 42.שחקן אהוב. ג'קניקולסון, ג'ק בלאק, ג'וני דפ 43.ושחקנית : קיריסטין דאנס, בית ספר-- 44.מקצוע אהוב: תיאטרון 45.מקצוע שנוא : אזרחות 46.מורה אהוב(והנושא שהוא מלמד) המורה לאזרחות 47.מורה שנוא (והנושא שהוא מלמד) המורה לתנ"ך.. סתם דברים אהובים-- 48.צבע אהוב : כתום. 49.משחק אהוב במחשב : משחקים של פייסבוק 50.אתר אהוב באינטרנט. פייסבוק?חחח לא יודעת אני לאעיקבית 51.שם אהוב : גפן 52וכינוי פטפוטיני 53.שירים אהובים מהמוזיקה הישראלית: מי אמר שאמא רוצה לבלות חחאני שומעת את זה עכשיו/ סקס- קספר 54.שירים אהובים מהמוזיקה הלועזית : ONCE 55..צבעים אהובים בבגדים.: חום, צבעים בהירים כאלה.. אבל לא זוהרים..סגול למרות שאני לא מתה על סגול 56.ערוץ אהוב בטלוויזיה : 15 חחאיזה ציונות 57.חיה.: פינגויינים.. 58.דמות אמא דברים שנואים--- 59.זמרת שנואה: ואי אבריל לאוין.......... 60.זמר ההוא מסינרגיה 61.להקה סינרגיה ושלומי שבן 62.ערוץ הטלוויזיה: 24 מנטה חחח 63.כינוי: נוני, שושה, פנוני, ניני פיפי קיקיק נענענענעאעעאאעא 64.צבע : אממ.. אני אוהבת צצבעים אבל אממ... אולי הצבע של הנעלים שלי שנשחקו 68.צבע בבגדים : זהב חח 69.שיר של המוזיקה הישראלית: כל השירים של זהבה בן אני יכולה לדוקר 70.שיר של המוזירה הלועזית: שירים של ריהנה 72.דמות : ___ 73.חיה : לא שונאת חיות אבל אולי החרקים מעצבנים וסתם שאלות לסיום-- 74.ספר קצת על עצמך. אה שניה 75.הקינוח המועדף עלייך ופל בלגי . 76.מה הצלצול בפלאפון שלך איימי וינהוס מיי טירס דריי 77.שאלה אחרונה-היה כיף בשאלון? סבבה

למעלה