שאלון

inbal287

New member
../images/Emo35.gifשאלון../images/Emo35.gif

באדיבות פורום סקרים ושאלונים כמובן
שם: כינוי: תאריך לידה: מזל: סגנון לבוש: סטייל כללי: פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: מאכל אהוב: חטיף אהוב: חטיף שנוא: פרי אהוב: פרי שנוא: בע"ח אהוב: יש בע"ח? מקום בילוי מועדף: מוטו: סרט: שיר: זמר: זמרת: להקה: סטייה: שריטה: חולשה: מפחיד: משמח: מכעיס: מעציב: מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: שיר שעושה מצב רוח טוב: בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ביה"ס: כיתה : עיר מגורים: גובה: מוצא: אופטימי \ פסימי: העדפה מינית: טלויזיה: רדיו: דיסק: הכי אוהב בגוף שלך: הכי שונא בגוף שלך: תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים: לוקח לכל מקום: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בחיים לא יתפסו אותך עם: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: איפה אתה עכשיו? יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם? את מי אתה הכי שונא בעולם? לא יכול בלי: מתגעגע ל: גורם לך לבכות: מצחיק אותך: בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: כישרון: תחביבים: אוסף: ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: ים או בריכה: חורף או קיץ: לבן או שחור: אופי או יופי: כמות או איכות: קור או חום: חלום שאתה זוכר: חלום שהיית רוצה שיתגשם: הדבר הכי נועז שעשית: הדבר הכי טיפשי שעשית: הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך: מדגישומטיק לנוחיותכם
וכולם מגיבים
!

tirasc15

New member
יופי! גם ככה משעמם לי

שם: שרית כינוי: שרה, tiras תאריך לידה: 6.4.91 מזל: טלה סגנון לבוש: לא משהו ספציפי.. לא ורוד ובגדים בהירים מידי, בכל מקרה. סטייל כללי: מה הכוונה פירסינג: אין. לבינתיים קעקועים: כנ"ל צבע אהוב: שחור, אדום צבע שנוא: ורוד מאכל אהוב: אמ... יש הרבה חטיף אהוב: קליק! חטיף שנוא: דוריטוס פרי אהוב: שזיף פרי שנוא: שסק בע"ח אהוב: צבי (הבמבי הקטנים) יש בע"ח? לא :( מקום בילוי מועדף: להתנחל אצל מישהו מוטו: החיים הם למה (החיה) סרט: הו.. יש יותר מידי שיר: muse - starlight זמר: - זמרת: - להקה: כרגע, children of bodom סטייה: לצבוט פטמות... שריטה: שיער של אנשים אחרים חולשה: יש לי חולשות, אני פשוט לא זוכרת אותן. מפחיד: רוחות ושדים (באמת. יש לי משהו עם זה..) משמח: להצליח משהו קשה. מכעיס: שצועקים עליי בלי סיבה מעציב: אמ.. לא יודעת.. מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: נמנמ. שיר שעושה מצב רוח טוב: לא יודעת יש הרבה בנאדם שעושה מצב רוח טוב: אופיר ביה"ס: טשרניחובסקי כיתה : י עיר מגורים: נתניה גובה: מטר שישים ומשהו מוצא: רומניה! אופטימי \ פסימי: פסימית בעיקר העדפה מינית: אני לא משהו מעניין.. סטרייטית טלויזיה: הא? רדיו: רדיו חיפה דיסק: לא שומעת דיסקים. רק שירים בודדים הכי אוהב בגוף שלך: עיניים הכי שונא בגוף שלך: רגליים תכונה שנואה בעצמך: אני קרצייה לפעמים תכונה שנואה באחרים: שמתעלמים ממני לפעמים :( לוקח לכל מקום: פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: אמ... desert song - my chemical romance בחיים לא יתפסו אותך עם: סיגריה. בעעע 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: אוח.. שונאת את השאלה הזאת. איפה אתה עכשיו? בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? לא... למה אתה לא שם? כי אני כבר פה עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? חבר שלי רוצה אבל לא יכול? אכן... את מי אתה הכי אוהב בעולם? את הסמיילי החמוד מהמסנג'ר... סתם.. את אופיר. את מי אתה הכי שונא בעולם? יש כמה אנשים שאני לא יכולה לסבול. אבל לא שונאת לא יכול בלי: שוקולד מתגעגע ל: חופש גורם לך לבכות: לא שאלו את זה כבר? מצחיק אותך: אנשים שיכורים בחיים לא: אעשן מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: אין (אז אני טיפשה ואין לי שום מחשבה הגיונית, נו אז מה?) מתנה שהיית רוצה לקבל: גיטרה חדשה כישרון: לא יודעת. או שאני פשוט לא מודעת לאיזשהו כישרון שיש לי תחביבים: לנגן אוסף: מחקים ציטוט אהוב: "sucks for you" מקלחת או אמבטיה: מקלחת ים או בריכה: בריכה חורף או קיץ: חורף לבן או שחור: שחור אופי או יופי: אופי כמות או איכות: תלוי במה.. *מגלגלת עיניים*.. חח סתם. קור או חום: קור חלום שאתה זוכר: מגיל 4. שאני בחצר של הבית והמכשפה משלגייה נכנסת ורוצה לטרוף אותי. חלום שהיית רוצה שיתגשם: המ....... הדבר הכי נועז שעשית: אני סתם משעממת... להשתכר. הדבר הכי טיפשי שעשית: רק לאחרונה. נפלתי על הריצפה ופשוט נשארתי שם וצחקתי על עצמי שנפלתי. הדבר הכי מצחיק שעשית: אמ... לא יודעת.. הדבר הכי מצחיק שקרה לך: יש המון הדבר הכי מפדח שקרה לך: כנ"ל מקרה הכי טוב שקרה לך: לא קורים לי דברים טובים מקרה הכי רע שקרה לך: יש הרבה

itoosh2

New member
שיהיה...

שם: איתמר כינוי: איתוש תאריך לידה: 1.6.91 מזל: תאומים סגנון לבוש: ג'ינס וחולצה שחורה סטייל כללי: רגיל וקבוע פירסינג: לא, גם מעקרון קטן, אבל בעיקר מפחד קעקועים: לא צבע אהוב: סגול וכחול צבע שנוא: ירוק וצהוב מאכל אהוב: פשטידת עוף וטורטליני (לא ביחד) חטיף אהוב: לא אוכל הרבה חטיפים חטיף שנוא: במבה פרי אהוב: תפוח פרי שנוא: שזיף בע"ח אהוב: חתול? יש בע"ח? כן מקום בילוי מועדף: הבית של חברה שלי, בארבי כ"ס, מרכז הנוער מוטו: תאהב את עצמך, יאהבו אותך... סרט: Fight Club שיר: עוד חוזר הניגון-נתן אלתרמן, blowing in the wind - bob dylen (אני מדבר על טקסט) זמר: אביתר בנאי, john butler.. זמרת: נורה ג'ונס, איימי לי להקה: לד זפלין, רד הוט צ'ילי פפרס, הבילויים, מרסדס בנד... סטייה: שיער, נסטי ומסטיקים שריטה: שיער, נסטי ומסטיקים חולשה: שיער, נסטי ודיגדוגים (ביחוד בבטן) מפחיד: מחטים ועוד כמה דברים... משמח: חברה שלי, אהבה, אירועים... מכעיס: הורים מעציב: הורים, חברים מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: "סבבה", "שיהיה", "בכיף", "שיהיה לך בכיף"... שיר שעושה מצב רוח טוב: מרסדס בנד - משנכנס אדר בנאדם שעושה מצב רוח טוב: נעמה
ביה"ס: אוסטרובסקי כיתה : י'7 עיר מגורים: רעננה גובה: מטר 70 בערך... מוצא: פולני-ברזילאי אופטימי \ פסימי: בעיקר פסימי... אבל יכול להיות מאוד אופטימי העדפה מינית: דווקא נגיעות במקומות הפחות אינטימים... טלויזיה: תוכנית? סימפסונס ומופע שנות ה70 רדיו: לא ממש שומע... כששומע אז גלגל"צ וגל"צ דיסק: הבילויים - הבילויים, פרל ג'אם - טן, אליס אין צ'יינס - אנפלאגד, ג'ון באטלר - סנרייס אובר סי, לד זפלין - פיסיקל גרפיטי, רד הוט צ'ילי פפרס - מודרס מילק ויש עוד... אבל אלה העיקרים... הכי אוהב בגוף שלך: זקן... ופרופורציות... אין משהו ספציפי אחר, אבל אין לי בעיה איתו... הכי שונא בגוף שלך: נמשים... ופאקים קטנים... תכונה שנואה בעצמך: יותר מדי ציני לפעמים... לפעמים לא מתייחס תכונה שנואה באחרים: צביעות, לא לדעת מהחיים שלהם... לוקח לכל מקום: מסטיקים... איי ריבר... תיק... שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: אביתר בנאי בחיים לא יתפסו אותך עם: במבה 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: איי ריבר... נעמה... גיטרה... איפה אתה עכשיו? בבית... יש לי שעות בוקר חופשיות... יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? עם נעמה.. למה אתה לא שם? כי היא לומדת... עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? נעמה רוצה אבל לא יכול? כן את מי אתה הכי אוהב בעולם? נעמה את מי אתה הכי שונא בעולם? כל מני לא יכול בלי: נעמה, נסטי, מסטיקים ושיער מתגעגע ל: מחנה ואנשי המחנה גורם לך לבכות: ים... מצחיק אותך: אנשים מפגרים
בחיים לא: אעשה דיקור סיני מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: עזבו... מתנה שהיית רוצה לקבל: מחזיק של קופסאות דיסקים (ממש צריך דחוף) הופעה בבארבי... כישרון: אפשר להגיד שכותב, מלחין, מנגן ושר... תחביבים: מוזיקה וכל מה שקשור אליה... אומניות וכל מה שקשור אליהן... אהבות (אפשר לקרוא לזה תחביב... כי אני נורא אוהב את זה) אוסף: אני אמשיך עוד מעט...

noam273

New member
גיגיגי

יש לי הרגשה שדידוגים בבטן זה קצת סטייה, ולא חולשהXD האהא וגם זה שאתה לא אוהב במבה. OMG

itoosh2

New member
הבטחתי עוד מעט...

אז הבטחתי... אוסף: פקקי נסטי, חרבות ממקומות שונים, דיסקים
ציטוט אהוב: "ירח בים יעזור, לסלק את החושך עם טיפה של אור" אביתר בנאי/טיפה של אור מקלחת או אמבטיה: אמבטיה ים או בריכה: לא זה ולא זה! חורף או קיץ: חורף לבן או שחור: שחור אופי או יופי: אני לא יכול בלי שניהם במידה מסויימת... כמות או איכות: תלוי קור או חום: קור! חלום שאתה זוכר: ששודדים חטפו אותי ואז אני רצתי אחריהם למרות שהייתי בשק שלהם...
חלום שהיית רוצה שיתגשם: הכל מתגשם בזמן האחרון הדבר הכי נועז שעשית: נתתי לנעמה נשיקה... הדבר הכי טיפשי שעשית: לא משנה... הדבר הכי מצחיק שעשית: חשבתי על המשפט "שכחתי מה זה אלצהיימר"... או שהזמנו פיצה לפינת הרחוב של הפיצרייה והשליח הגיע עם האופנוע... הדבר הכי מצחיק שקרה לך: מה שיש למעלה הדבר הכי מפדח שקרה לך: כל מני מקרה הכי טוב שקרה לך: נעמה מקרה הכי רע שקרה לך: אנשים שנותרים טינה

hagarshtar

New member
אניניני

שם:הגרי כינוי:hagarshtar תאריך לידה:5.8 מזל:אריה סגנון לבוש:משנה עם הזמן..[בלי קשר לאופנה] סטייל כללי:אממ.. פירסינג:אין,כרגע. קעקועים:אין צבע אהוב:טורקיז צבע שנוא:אין מאכל אהוב:אוכל איטלקיי חטיף אהוב:כיפלי חטיף שנוא:דובונים פרי אהוב:\: תות פרי שנוא:תפוז,קיווי בע"ח אהוב:צ'ינצ'ילה וטפיר יש בע"ח?כלב ותוכי ז"ל \: מקום בילוי מועדף:אממ..כל מיני מוטו:אם תאהב את עצמך יאהבו אותך,חיה ותן לחיות סרט:מבצא סבתא שיר:יש המון,בעיקר הנסיך הקטן וגלי זמר:ברי סחרוף,ירמי קפלן גלעד שגב.. זמרת:אין אחד מסויימת להקה:יש המון סטייה:יש המון שריטה:להתחרפן! חולשה:סיפורי שואה מפחיד:ממות משמח:מוסיקה מכעיס:הורים מעציב:מוות מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:יש משתנה,הכי ידוע"לא סתם" שיר שעושה מצב רוח טוב:שירים של אינפקציה בנאדם שעושה מצב רוח טוב:חברים ביה"ס:מה איתו? כיתה :ח' עיר מגורים:רעננה גובה:מטר חמישים ו.. מוצא:אשכנזיה אופטימי \ פסימי:אופטימי העדפה מינית:בנים טלויזיה:האה חחח רדיו:הכל דיסק:הרבה הכי אוהב בגוף שלך:אף הכי שונא בגוף שלך:בטן עניים תכונה שנואה בעצמך:שלפעמים יוצא שאני לא אני תכונה שנואה באחרים:שטלתנות לוקח לכל מקום:ארנק מפתחות מצלמה[לפעמים] שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:משתנה בחיים לא יתפסו אותך עם:סמים 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:מוסיקה גיטרה מצלמה איפה אתה עכשיו?בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?לא למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?עדן רוצה אבל לא יכול?לפגוש כמה אנשים עכשיו את מי אתה הכי אוהב בעולם?אממ..הלכבה שלי? את מי אתה הכי שונא בעולם?שחר לא יכול בלי:מוסיקה מתגעגע ל:אורן שני האורנים גורם לך לבכות:מוות מצחיק אותך:הכל כמעט בחיים לא:עישנתי מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:מה יקרה אם אני יאבד את חוש השמיעה שלי מתנה שהיית רוצה לקבל:אהבה כישרון:עוד לא מצאתי תחביבים:לנגן בגיטרה לעשות קפוארה אוסף:אממ..גלויות,כרטיסים של הופעות\הצגות. ציטוט אהוב:לא עולה לי כרגע מקלחת או אמבטיה:אמביטה,שנים לא עשיתי ים או בריכה:ים חורף או קיץ:חורף! לבן או שחור:שחור אופי או יופי:אופי כמות או איכות:איכות קור או חום:קור חלום שאתה זוכר:משהו עם חייזרים חח חלום שהיית רוצה שיתגשם:למצוא חבר הדבר הכי נועז שעשית:לא עולה לי עכשיו הדבר הכי טיפשי שעשית:כנ"ל הדבר הכי מצחיק שעשית:כנ"ל הדבר הכי מצחיק שקרה לך:כנ"ל הדבר הכי מפדח שקרה לך:ראיתי משהו מתעלף מקרה הכי טוב שקרה לך:שהכתי אנשים חדשים וטובים מקרה הכי רע שקרה לך:מתו אנשים שאני אוהבת

Yoko Nakajima

New member
עונהנהנה

שם: לירן כינוי: לירני, לירנוש, ולפעמים גם ליר או לירי תאריך לידה: 6.7.90 מזל: סרטןןן סגנון לבוש: קשה להגדיר...אממ מה שנוח ונראה נחמד.. וגם תלוי לאן אני הולכת סטייל כללי: מה שבא לי באותו רגע... פירסינג: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDD יש לי כזו פוביה מחירורים שאפילו באוזן אין לי עגיל קעקועים: לא צבע אהוב: שחור/סגול/כחול צבע שנוא: אין שנוא, אבל יש פחות אהוב- וזה צהוב. מאכל אהוב: סלט, פיצה ו....קרח!! (או ברד/ארטיק/שלוק וכל המשפחה) חטיף אהוב: כיפלי טבעות בצל, דובונים, צ'יטוס כאפה, תפוצ'יפס חטיף שנוא: אממ לא מתה על דוריטוס וגם לא על ביסלי גריל/ברביקיו פרי אהוב: תפוח/תפוז! פרי שנוא: אני לא אוהבת את מרבית הפירות (מנגו, אפרסק, משמש, שזיף, קלמנטינה, דובדבנים, תותים...) בע"ח אהוב: כלב..וגם חיות קטנות וחמודות כמו אוגרים וארנבות יש בע"ח? לא בדיוק לי. לאחי. אוגרת. ופעם היו לנו עוד בע"ח אחרים. מקום בילוי מועדף: לפי המצברוח...בדר"כ זה ים/סרט/קניון/בית של מישו/פארק... מוטו: סרט: ספיידרמן, אפקט הפרפר שיר: וואי הרבה...אממ ביניהם iris זמר: לאדעת זמרת: לאדעת להקה: אין כח לפרט סטייה: ללטף שיער של אנשים, אובססיה לחזקות של 2 [אויש], לעיסת קרח שריטה: קרררררררעח חולשה: על זה אני אענה אחרכך מפחיד: כנ"ל משמח: לרקוד, לשמוע מוסיקה, מכעיס: אנשים שפוגעים בכוונה, ועוד כמה דברים מעציב: כמישו עצוב או כשקורה משו עצוב... >< מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: שיר שעושה מצב רוח טוב: כלמיני, אין כח לפרט בנאדם שעושה מצב רוח טוב: כלמיני אנשים שאני נהנית איתם ו ביה"ס: איזה מקיף בראשון >< כיתה : י"א עיר מגורים: ראשון גובה: איפהשהוא בין 1.65-1.70 מוצא: הרוב תימניה, וגם קצת מצריה וטריפוליטאית אופטימי \ פסימי: אופטימית! העדפה מינית: תגידו לי שזו שאלה רטורית =/ טלויזיה: 12 הממלכות, נמלטים, כמה סדרות בyes stars ועוד כמה דברים שאני לא זוכרת רדיו: לא ממש שומעת רדיו דיסק: לא שומעת ממש דיסקים, בשביל זה יש מחשב.. הכי אוהב בגוף שלך: השיער..החיוך..והידיים(האצבעות), עד כמה שזה חולה [יש לי פריקת יתר באצבעות ולרוב האנשים זה נראה מוזר/מפחיד אבל אני אוהבת שזה ככה וגם את זה שהאצבעות שלי ארוכות] הכי שונא בגוף שלך: אאמממ....אוף נו לאדעת תכונה שנואה בעצמך: אממ לא מוצאת כרגע תכונה שנואה באחרים: לא אוהבת להתמקד בתכונות רעות של אנשים לוקח לכל מקום: פלאפון, קוקו, לפעמים גם ספר תהילים שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: שירים של אוונסנס, ברייקינג בנג'מין ועוד....אבל לא רק כשאני עצובה. בחיים לא יתפסו אותך עם: סיגריות חחח...או שליפים פחחח 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: מוסיקה, פסנתר/גיטרה/אורגנית, איפה אתה עכשיו? בחדר של אחי, כי המחשב שלי לא עובד ושלו כן יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? לא ממש, אבל הייתי שמחה שהמחשב יחזור לעבוד אצלי ואז יהיה לי למה להיות בחדר >< למה אתה לא שם? אמרתי, המחשב מת. עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? לאדעת :S חברים? רוצה אבל לא יכול? חברים שעדיין לא סיימו בצפר? [שיחררו אותנו מוקדדדם להלהלהה] את מי אתה הכי אוהב בעולם? את כולם, נו. את מי אתה הכי שונא בעולם? מעדיפה לא לשנוא לא יכול בלי: מוסיקה, לרקוד, לכתוב, להיות עם חברים, מתגעגע ל: האווירה שהייתה בזמן המסע לפולין גורם לך לבכות: שירים מיוחדים, כאב פיזי בלתי נסבל, מחשבה עמוקה/מתמשכת על כאב נפשי/רגשי בלתי נסבל מצחיק אותך: מספר תכונות/התנגהויות אצל חברים שלי, אה וגם צחוק של חברה שלי טחח בחיים לא: אפסיק לנסות להיות בנאדם טוב; אנטוש את הצד המוסיקלי שלי מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: אוף למה אחי לחוץ בקשר למחשב שלו >< מתנה שהיית רוצה לקבל: פסנתר/סינטיסייזר חדש או אולי כינור --טוב אני מפסיקה פה אחי לוחץ עליי שהוא רוצה תמחשב אני אמשיך אח"כ-- כישרון: תחביבים: אוסף: ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: ים או בריכה: חורף או קיץ: לבן או שחור: אופי או יופי: כמות או איכות: קור או חום: חלום שאתה זוכר: חלום שהיית רוצה שיתגשם: הדבר הכי נועז שעשית: הדבר הכי טיפשי שעשית: הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך:

noam273

New member
יאאאאא

=] לא שמישהו קורא את זה אבלל... שם: נעם כינוי: נעמיקה? אמ, שומןXD תאריך לידה:27.3.92- תזכרו את זה ואל תשכחו לפתוח לי שרשור מזל טוב האאא?! מזל:טוב!. האמ, טלה. סגנון לבוש: פריקייייייי. סטייל כללי:פריקייייי. פירסינג:ברוער אני פריקית חייבים להיות לי פירסינגיםםם קעקועים:כנ"ל צבע אהוב:שחורררררר צבע שנוא:ורודד- איכס פאקצות. מאכל אהוב:האמ, אי אפשר לקשר את זה לשום דבר פריקייי.שיט. חטיף אהוב:כנ"ל חטיף שנוא: אני לא אוכלת חטיפיםםםם זה יותר מדי שמח!!!! פרי אהוב: האמ, בננה? פרי שנוא:האמ, מנגו, לאדעת למה בע"ח אהוב:חתולייםםם בשביל להרוג אותם!!! יש בע"ח?האהא היה לי חתול, אבל הרגתי אותוו! מקום בילוי מועדף:בביתת, עם סכין בשביל לחתוך את הוורידים1! מוטו:תחתכו את הורידים! סרט:האאאאאאאאאאאאא. שיר:משהו של מטאליקההה לייק דע [ אופס, זה לא אמור להיות פהXD] זמר:נו, הזה של סיסטמXD זמרת:אחת שעושה האאאאאאאאא להקה:כאלה שעושות האאאאאאאאא סטייה:ימינה~! שריטה:ברגל שמאל. חולשה:בברך ימין. מפחיד:הרגליים שלי. משמח:היידים שלי? האמ, אמאמאאא! מכעיס:אנשים לא פריקיםםם! מעציב:אנשים לא פריקים שרוצים להיות פריקים כמוני=] מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:פריקיםם שיר שעושה מצב רוח טוב:שיר שיש בו האאאאאאאאאא בנאדם שעושה מצב רוח טוב:אבעעעעע ביה"ס:בזבבבל![האמ,תלמהילין,האמ] כיתה :זונעע עיר מגורים:[קריתאונו] גובה:1.64, נדמע לי. מוצא: וואל, אשכנזיה וספרדיה!,שילוב מנצח? אופטימי \ פסימי:פסימיייי בורעעררר העדפה מינית:-נעמיקה לא עונה על השאלה הזאת- טלויזיה:שחורה אז אני רואה אותה!! כי שחור זה מושלםםםם רדיו:איןם שירים פריקים ברדיווו דיסק:של פריקיםםם הכי אוהב בגוף שלך:עיינים[שחורות ומגניבות?] הכי שונא בגוף שלך:הכללללללל תכונה שנואה בעצמך:חוסר הפריקיות שלי?XD תכונה שנואה באחרים:חטטנות יתר. לוקח לכל מקום:MP3 עם שירים פריקייםםם שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: שירים פריקםםם[אני תמיד עצובההה] בחיים לא יתפסו אותך עם:ורווד! 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:2 אנשים פריקיםםםם וMP3 עם שירים פריקים. איפה אתה עכשיו?בחדר של אח שלי הפריקקקק יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?עם אהובייייי[האמ,לא] למה אתה לא שם?כי אין לי אחד כזהיצאתי סתמה. עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?עם אהובייי רוצה אבל לא יכול?מה?! התבלבתי. את מי אתה הכי אוהב בעולם?אף אחדדד!! את מי אתה הכי שונא בעולם?אתץ כולם1! לא יכול בלי:סיגריותת!! מתגעגע ל:סיגריוות! גורם לך לבכות:סיגריות גרועות!! מצחיק אותך: אנשים שלא יודעים לעשן!!! בחיים לא: לא עישנתיXD מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: האא כמה אני רוצה שאכטההה מתנה שהיית רוצה לקבל:עוד סיגריות!! כישרון:לדעת איך להיות פיריקיתת[אני מניחה שנגינהXD?] תחביבים:לעשן,לשתות,לשמוע מוזיקה פריקית, להסתובב עם אנשים פריקיםם אוסף: דיסקיםם! ציטוט אהוב:" תהיה פריק" מקלחת או אמבטיה:כלוםם!!! ים או בריכה:איכס.מים. חורף או קיץ:חורףףף, בחורף לא רואים את כל החתכים שלי!! לבן או שחור:שחורררררר אופי או יופי:כלוםםםםם כמות או איכות:איכותת קור או חום:קור-מוזיכזם שליטע. חלום שאתה זוכר:להיות פריקקק חלום שהיית רוצה שיתגשם:להיות עוד יותר פריקקק הדבר הכי נועז שעשית:הייתי עם פריק! הדבר הכי טיפשי שעשית:פעם לא הייתי פריקית הדבר הכי מצחיק שעשית:האאא אני לא עושה דברים מצחיקיםםם1 אני פריקית עצובהה הדבר הכי מצחיק שקרה לך:- הדבר הכי מפדח שקרה לך:- מקרה הכי טוב שקרה לך:להפוך לפריקיית מקרה הכי רע שקרה לך:- האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא [שאלון זה לא נלקח ברצינות אני מקווה, ולא העליב אף אחד. האמהאמ נעמיקה מאוד עייפה בשעה שמונה וחצי. ולכן כל הדברים האלה נכתבו.האמהאמהאמ.]

inbal287

New member
לה לה לה../images/Emo79.gif

שם: ענבלירון כינוי: ענבלי, ענבליק, בלבל, באל, בולי, לירוני, ליר, לירונוש, סוקי, ענבליר תאריך לידה: 2/8/89 מזל: אריה סגנון לבוש: אמ... מה שבא לי, ולא מה ש"באופנה" סטייל כללי: פריקיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!11... [או לפחות זה מה שצועקים לי בבי"ס...
] פירסינג: לא
[עדיין...] קעקועים: לא
[עדיין...] צבע אהוב: כתום
צבע שנוא: ורוד פוקסיה [בכמויות מוגזמות] מאכל אהוב: כל דבר עם תפו"א חטיף אהוב: דובונים חטיף שנוא: ליודעת :$ פרי אהוב: אפרסק פרי שנוא: ליודעת :$ בע"ח אהוב: ג'ירפה יש בע"ח? יאפ, שתי חתולות
מקום בילוי מועדף: ארומה, עיר [ומקומות שאפשר לשתות בהם
], צוללת צהובה מוטו: חיה ותן לחיות סרט: רקוויאם לחלום
שיר: Goo Goo Dolls - Acoustic #3 זמר: סטיבי וונדר זמרת: מאריה קארי להקה: HIM סטייה:
שריטה: קצת עמוקה חולשה: נחמדות יתר
מפחיד: ליצנים
משמח: מוזיקה
מכעיס: אנשים צבועים, אנשים שמבריזים, אנשים שלא יודעים להעריך חברים מעציב: כל מה שכתוב במכעיס + לראות את הקבצנים ברחוב בחורף... אני בוכה
מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: אין ממש שיר שעושה מצב רוח טוב: McFly - You've Got A Friend בנאדם שעושה מצב רוח טוב: איתי, תרצה, מורן ביה"ס: מה איתו?
כיתה : י"ב
עיר מגורים: ירושלים גובה: 1.65 מוצא: אשכנזיה [שוויצרית] וכורדיה אופטימי \ פסימי: תלוי... העדפה מינית: מין
... חח... דורש מה
טלויזיה: יש רדיו: יש דיסק: יש הרבה
הכי אוהב בגוף שלך: שפתיים ועיניים הכי שונא בגוף שלך: לא אכפת לי מכל השאר תכונה שנואה בעצמך: נחמדה מדי, סלחנית מדי תכונה שנואה באחרים: צביעות, קנאה לוקח לכל מקום: MP3 שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: Goo Goo Dolls - Slide, כי הוא יעשה לי מצברוח טוב בכל מצב בחיים לא יתפסו אותך עם: מוזיקה מזרחית באזניים :$ 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: MP3, מחברת ועטים,אקמול איפה אתה עכשיו? בבית מול המחשב
יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כן, עם איתי
למה אתה לא שם? כי הייתי שם כל הסופ"ש, כמה אפשר להתנחל?
עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? עם איתי
רוצה אבל לא יכול? איתייייייייייייייייי
את מי אתה הכי אוהב בעולם? אבאמאסבאסבתאאיתי את מי אתה הכי שונא בעולם? אין לא יכול בלי: מוזיקה
[או שאני צריכה בני אדם? אממ... אני מסתדרת לבד] מתגעגע ל: איתי גורם לך לבכות: איזה אחד :#$@#%@#% מצחיק אותך: נועה בחיים לא: ? מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: עזבו מתנה שהיית רוצה לקבל: אין ממש משהו כישרון: שירה, כתיבה, ציור, צילום תחביבים: שירה, כתיבה, הלחנה, ציור, צילום, קריאה
, אינטרנט אוסף: דיסקים
, גלויות ציטוט אהוב: אין :$ מקלחת או אמבטיה: אמבטיה ים או בריכה: ים בשביל הנפש, בריכה בשביל אשכרה לשחות וכאלה חורף או קיץ: חורף
לבן או שחור: שחור אופי או יופי: אופי כמות או איכות: איכות קור או חום: קור חלום שאתה זוכר: זה משהו יותר מדי מסובך בשביל להסביר אותו חלום שהיית רוצה שיתגשם: אמ... ליודעת :$ הדבר הכי נועז שעשית: ששש הדבר הכי טיפשי שעשית: אוי, יש כ"כ הרבה דברים כאלה
הדבר הכי מצחיק שעשית: מאיפה לי? הדבר הכי מצחיק שקרה לך: מאיפה לי? הדבר הכי מפדח שקרה לך: לא קורים לי כאלה דברים
מקרה הכי טוב שקרה לך: שהכרתי את איתי
, שעזבתי את הבית של אבא מקרה הכי רע שקרה לך: לא משנה... איזה כיף זה להשתגע עם שאלונים

Ellabll

New member
:)

שם: אלה כינוי: אלה תאריך לידה: 10.10.90 מזל: מוז סגנון לבוש: מה שיש בבית סטייל כללי: מוזר פירסינג: אין קעקועים: בקרוב צבע אהוב: הכל צבע שנוא: אין מאכל אהוב: פירות חטיף אהוב: שוקולד מריר חטיף שנוא: לא יודעת, ג'לים למינהם פרי אהוב: ענבים, תפוחים, תמרים, רימון, הכל... פרי שנוא: אפרסמון. בע"ח אהוב: סוסים ונחשים יש בע"ח? כלב חתולX3 מקום בילוי מועדף: הופעות? מוטו: אין סרט: דיוקמנטים למינהם שיר: 1? זמר: הרבה זמרת: פי.גי הארווי, ג'ניס ג'ופלין, קייט בוש!!, סוזי סו... להקה: הרבה סטייה: לדבר לחפצים P: שריטה: יש חולשה: אכול מפחיד: אוכל משמח: מוזיקה מכעיס: אנשים מעציב: טימטום מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: שיהיה, יעני, דוגרי, מעפן שיר שעושה מצב רוח טוב: מינט קאר - הקיור ביה"ס: דילדו דיוויס כיתה : יא עיר מגורים: ת"א גובה: 160 :/ מוצא: אשכנטוז אופטימי \ פסימי: פסימית למדיי העדפה מינית: בי טלויזיה: לא מתה על זה רדיו: מה שיש בארץ דיי מעפן דיסק: כרגע A STORM IN HEAVEN של הוורב הכי אוהב בגוף שלך: עיניים הכי שונא בגוף שלך: שומנימצ'ימצ'ים תכונה שנואה בעצמך: פסימית, מאנייקית, אדישות יתר תכונה שנואה באחרים: כל האלו הנל לוקח לכל מקום: מסטיקים שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: דיזינטגראשיון של הקיור (האלבום) בחיים לא יתפסו אותך עם: NEVER SAY NEVER ? איפה אתה עכשיו? בגינה יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? אנגליה למה אתה לא שם? כי אני קטינה עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? לא יודעת את מי אתה הכי אוהב בעולם? את עצמי את מי אתה הכי שונא בעולם? את עצמי לא יכול בלי: מים מתגעגע ל: חופש גורם לך לבכות: מוזיקה מצחיק אותך: אנשים מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: כוסעמק מתנה שהיית רוצה לקבל: ממון בלתי מוגבל כישרון: לא יותר מידי תחביבים: מזויקה, אומנות, טבע, ספרים אוסף: בולים XD מקלחת או אמבטיה: מקלחת ים או בריכה: ים חורף או קיץ: חורףףףףףףף לבן או שחור: שחור אופי או יופי: אופי כמות או איכות: איכות קור או חום: קור חלום שאתה זוכר: שאמא שלי בהריון חלום שהיית רוצה שיתגשם: לכתוב שירים ולהופיע הדבר הכי נועז שעשית: אממ לא יודעת הדבר הכי טיפשי שעשית: אני טיפשה גם מבלי לעשות דברים טיפשיים הדבר הכי מצחיק שעשית: יציאות מטמטמות אני מניחה הדבר הכי מצחיק שקרה לך: לא זוכרת הדבר הכי מפדח שקרה לך: לא זוכרת. אני לא מתפדחת בקלות וגם אם כן אל לוקחת קשה כי זה דאחקות וצחוקים מקרה הכי טוב שקרה לך: אנשים שהעירו הערות טובות ומתייחסים אליי בכבוד זה הכי טוב מקרה הכי רע שקרה לך: אנשים שעושים להפך

למעלה