שאלון

OoPineapplEoO

New member
../images/Emo35.gifשאלון../images/Emo35.gif

קצת יבש פה
אז הנה שאלון שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? אתם מרוצים מהשיער שלכם? מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) אתם בעד לצבוע את השיער? לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? מה צבע העיניים שכובש אתכם? עיניים גדולות או קטנות? מה צבע העיניים שלכם? מרוצים ממנו? ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? אתם יודעים לכבוש עם העיניים? אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? אתם מדברים עם העיניים? יש לכם משקפיים? עדשות? פנים פנים מאורכות או קצרות? רזות או שמנמנות? מה לדעתכם הכי יפה בפנים? איך נראות הפנים שלכם? מרוצים מהם? מה הייתם משנים בהם? מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) יש לכם בלוטה באף? יש לכם אף סולד או להפך? מרוצים מהאף שלכם? מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) הייתם עושים ניתוח אף? האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) מצח גבוה או נמוך? יש לכם נמשים? אתם מתאפרים? מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) יש לכם קמטים? מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? יש לכם חיוך יפה? מה החיוך הכי יפה שראיתם? יש לכם שפתיים יפות? למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? מרוצים מהשפתיים שלכם? הן מתקלפות? אתם שמים שפתון? יש לכם אזניים בולטות? יש לכם חצ'קונים? אתם מורטים גבות? גוף: אתם גבוהים? יש לכם משקל עודף? לבנות: יש לכן חזה גדול? לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? יש לכם מתניים? מה צבע העור שלכם? מרוצים ממנו? מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? יש לכם תחת גדול או קטן? יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? הרבה נותנים לכם מכות בתחת? מרוצים מהגוף שלכם? לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? איפה כבר הורדתם שיערות? בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? יש לכם הרבה בגדים? לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? אתם לובשים צבעים תואמים? מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? היסטריים לגבי המראה? אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) הייתם עושים ניתוח פלסטי? נותנים לכם מחמאות על המראה? מרגישים טוב עם עצמכם? מה הכי חשוב לכם במראה? תהנו, ליטלע

OoPineapplEoO

New member
עונה

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם?שחור פחם מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם?ורוד.
יש גם כאלו מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...)תלוי למי מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת?ושוב, תלוי למי. מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן?תלוי למי
[למה יש לי הרגשה שאמרתי את זה כבר?] מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע?נא, תלוי למי. אתם מרוצים מהשיער שלכם?בסך הכל, כן. מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...)שיהיה פחות מקורזל. אתם בעד לצבוע את השיער?זה ממש א משנה בעיקרון, שכל אחד יעשה מה שבא לו. לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים?ורוד, או תכלת מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט!של כל הדוגמניות והכל, אבל טוב שזה לא מלא פנים וקרמים. האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד?לא עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם?כחול ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות?לא מה צבע העיניים שכובש אתכם?כחול או ירוק עיניים גדולות או קטנות?גדולות מה צבע העיניים שלכם?ירוק מרוצים ממנו?כן ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי?לא האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות?כן, למה לא? מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם?הרבה אתם יודעים לכבוש עם העיניים?אין לי מושג
אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"?
לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים?תלוי אם יש עיניים גדולות או קטנות, ואיזה צבע והכל אתם מדברים עם העיניים?לא נראה לי
יש לכם משקפיים?כן -_- עדשות?נופ פנים פנים מאורכות או קצרות?יהל אומרת שכן רזות או שמנמנות?רזות מה לדעתכם הכי יפה בפנים?שפתיים ועיניים איך נראות הפנים שלכם?אתן כבר יודעות מרוצים מהם?לפעמים כן ולפעמים לא מה הייתם משנים בהם?לא יודעת מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו)אין בן אדם מושלם. יש לכם בלוטה באף?לא יש לכם אף סולד או להפך?להפך מרוצים מהאף שלכם?כן מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם?של יהל ושל לינדזי לוהאן מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...)לא זוכרת, אבל יש הרבה אנשים עם אף לא פרופורציונלי. כמו אניה בוקשטיין למשל הייתם עושים ניתוח אף?לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות)לא, פויה. מצח גבוה או נמוך?גבוה יש לכם נמשים?טיפה, כשהייתי יותר קטנה היו לי יותר אתם מתאפרים?כן, אבל טיפה. מסקרה, עיפרון שחור וגלוס, לא יותר מזה מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור)ג'יז, אין לי כוח לזה. יש לכם קמטים?
לא מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם?>< יש לכם חיוך יפה?יהל אומרת שכן מה החיוך הכי יפה שראיתם?נו, יש הרבה יש לכם שפתיים יפות?יהל אומרת שכן למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם?לביבס, לברנדון, ליוסף סוויד!@&*)(_
איזה שפתיים אתם רוצים לנשק?יוסף סויד
מרוצים מהשפתיים שלכם?כן הן מתקלפות?כרגע כן. אתם שמים שפתון?כן יש לכם אזניים בולטות?לא יש לכם חצ'קונים?כמו לכל אחד אתם מורטים גבות?כן גוף: אתם גבוהים?לא.
מה? 1.73 זה לא גבוה;; יש לכם משקל עודף?לא, אבל יש כמה קילוגרמים להוריד לבנות: יש לכן חזה גדול?בינוני כזה, אני יודעת? S: לבנים: יש לכם ___ גדול?XDDDDDDDDD יש לכם רגליים ארוכות?מאוד יש לכם מתניים?כן מה צבע העור שלכם?שזוף מרוצים ממנו?בלי שיזוף, לא. מה צבע העור הכי יפה לדעתכם?אממ תלוי למי יש לכם תחת גדול או קטן?גדול
יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי?
הרבה נותנים לכם מכות בתחת?אממ, לא יודעת. מרוצים מהגוף שלכם?סה"כ כן. לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה?חזיה לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים?לאD: איפה כבר הורדתם שיערות?לא הורדתי שיערות אף פעם בגדים: מה הבגד האהוב עליכם?ג'ינס מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם?אני אוהבת את כל הבגדים שלי יש לכם הרבה בגדים?כן לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה?הרבה שילובים הם מאוד יפים לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?XDD, אם רואים אותן כן ואם לא אז לא אתם לובשים צבעים תואמים?ברור מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...)לא יודעת, אבל אני מקפידה על בגדים אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים?כן
מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים?סטרפלס שמכסה רק את החזה ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם?בכללי כן היסטריים לגבי המראה?לפעמים אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף?בסדר מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים)נו, לא יודעת>>" הייתם עושים ניתוח פלסטי?לא נותנים לכם מחמאות על המראה?כן מרגישים טוב עם עצמכם?כן. רק להדגיש משהו, יהל זאת חברה שלי. לאב יו ויום נעים, ליטלע

OoPineapplEoO

New member
תיקונים../images/Emo122.gif

פנים מאורכות או קצרות?יהל אומרת שכן - שהן כן מאורכות.** איך נראות הפנים שלכם?אתן כבר יודעות - לא עדיף כבר תמונה?** למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם?לביבס, לברנדון, ליוסף סוויד!@&*)(_ - ביבס זאת חברה שלי.** המנה

OoPineapplEoO

New member
ונחשקות../images/Emo99.gif ויפות../images/Emo99.gif

וסקסיות
ומדהימות
אחח, מה הייתי עושה לו~~!@#&^*)(

OoPineapplEoO

New member
לא אמרתי שאני חושקת בשפתיים שלה

אמרתי לה שיש לה שפתיים יפות, זה הכל.
"האמת שגם לה יש שפתיים משהו משהו." אמרתי פה שהייתי מתה לנשק אותן? לא.

Summer moved on

New member
קחי בקלות..:)

בסך הכל אמרנו שיש לה שפתיים יפות:] וגם אם יש בנות שחושקות בבנות אחרות, אז מה..?

OoPineapplEoO

New member
../images/Emo45.gif

יש גם לסביות בעולם, וזה לא שזה פויה או משהו. הם אנשים רגילים, בדיוק כמונו. רק עם נטיה מינית שונה. אה, ואגב Summer moved on, איך קוראים לך?

למעלה