שאלון

../images/Emo35.gifשאלון../images/Emo35.gif

רוב השאלות הם בנושא אמיר כמובן
שם: גיל: עיר מגורים: השיר מרגיש-הגירסת רמיקס או הרגיל
קליפ-מרגיש או נוצה
קליפ של היי פייב-יום מעונן או עומד על צוק
שיר של היי פייב שאמיר כתב והלחין-אני או ילדי התשעים
המחזמר הכי אהוב עליי של אמיר
מופע-המופע המשותף עם מיכל אמדורסקי או מקשיבים ללב (עיר ערוץ הילדים)
אמיר מנחה בטלויזיה-זאפ קפה(ערוץ 1) או אבק כוכבים(ערוץ 10)
טורים שאמיר כתב במגזין-מעריב לנוער(היי פייב) או ראש 1(שנת 2000\2001)
תמונה הכי אהובה עליי שאמיר

עונה../images/Emo9.gif

רוב השאלות הם בנושא אמיר כמובן
שם:רעות גיל:20 עיר מגורים:קרית חיים השיר מרגיש-הגירסת רמיקס או הרגיל
הגירסה הרגילה. קליפ-מרגיש או נוצה
מרגיש. קליפ של היי פייב-יום מעונן או עומד על צוק
יום מעונן שיר של היי פייב שאמיר כתב והלחין-אני או ילדי התשעים
ילדי התשעים המחזמר הכי אהוב עליי של אמיר
מרי לו מופע-המופע המשותף עם מיכל אמדורסקי או מקשיבים ללב (עיר ערוץ הילדים)
המופע המשותף עם מיכל אמדורסקי אמיר מנחה בטלויזיה-זאפ קפה(ערוץ 1) או אבק כוכבים(ערוץ 10)
אבק כוכבים טורים שאמיר כתב במגזין-מעריב לנוער(היי פייב) או ראש 1(שנת 2000\2001)
גם וגם תמונה הכי אהובה עליי שאמיר

aMiRi GiRl

New member
עונה...

שם: סילית לבינה. גיל:17 וחצי . עיר מגורים: כפר סבא. השיר מרגיש-הגירסת רמיקס או הרגיל: הרגיל... קליפ-מרגיש או נוצה: ברור שמרגיש קליפ של היי פייב-יום מעונן או עומד על צוק: עומד על צוק שיר של היי פייב שאמיר כתב והלחין-אני או ילדי התשעים: ילדי התשעים . המחזמר הכי אהוב עליי של אמיר : פיטר פן... מופע-המופע המשותף עם מיכל אמדורסקי או מקשיבים ללב (עיר ערוץ הילדים) : המופע המשותף עם מיכל אמדורסקי . אמיר מנחה בטלויזיה-זאפ קפה(ערוץ 1) או אבק כוכבים(ערוץ 10) : אבק כוכבים . טורים שאמיר כתב במגזין-מעריב לנוער(היי פייב) או ראש 1(שנת 2000\2001) : היי פייב . תמונה הכי אהובה עליי שאמיר - מצורפת .

עונה

שם: חני גיל: 20 עיר מגורים: תל אביב השיר מרגיש-הגירסת רמיקס או הרגיל: לא שמעתי את הרמיקס אז הרגיל קליפ-מרגיש או נוצה: מרגיש קליפ של היי פייב-יום מעונן או עומד על צוק: עומד על צוק שיר של היי פייב שאמיר כתב והלחין-אני או ילדי התשעים: בחירה קשה אני אוהבת את שניהם המחזמר הכי אהוב עליי של אמיר: מרי לו מופע-המופע המשותף עם מיכל אמדורסקי או מקשיבים ללב (עיר ערוץ הילדים): המופע עם מיכל אמיר מנחה בטלויזיה-זאפ קפה(ערוץ 1) או אבק כוכבים(ערוץ 10): אבק כוכבים טורים שאמיר כתב במגזין-מעריב לנוער(היי פייב) או ראש 1(שנת 2000\2001): מעריב לנוער תמונה הכי אהובה עליי שאמיר: מצורפת

עונה

שם:אורנית עיר מגורים:איזור המרכז גיל:20 השיר מרגיש-הרגיל. קליפ-מרגיש. קליפ של היי פייב-עומד על צוק. שיר של היי פייב-אני. המחזמר-מרי לו. מופע-המופע עם מיכל. אמיר מנחה בטלוויזיה-אבק כוכבים. טורים-ראש 1. תמונה-אין אחת ספציפית.

n e t a 8 5

New member
עונה

שם: נטע גיל: 22 עיר מגורים: כפר סבא השיר מרגיש-הגירסת רמיקס או הרגיל: שניהם קליפ-מרגיש או נוצה: מרגיש קליפ של היי פייב-יום מעונן או עומד על צוק: עומד על צוק שיר של היי פייב שאמיר כתב והלחין-אני או ילדי התשעים: ילדי ה-90 המחזמר הכי אהוב עליי של אמיר: ספיד וגלגלי הקסם מופע-המופע המשותף עם מיכל אמדורסקי או מקשיבים ללב (עיר ערוץ הילדים): מקשיבים ללב אמיר מנחה בטלויזיה-זאפ קפה (ערוץ 1) או אבק כוכבים (ערוץ 10): אבק כוכבים טורים שאמיר כתב במגזין-מעריב לנוער (היי פייב) או ראש 1 (שנת 2000\2001): מעריב לנוער תמונה הכי אהובה עליי שאמיר

../images/Emo9.gif

שם:בר גיל:17+ עיר מגורים:פ"ת השיר מרגיש-הגירסת רמיקס או הרגיל?הרגיל כמובן קליפ-מרגיש או נוצה: קשה לבחור כי אני אוהבת את שתיהם ^^ קליפ של היי פייב-יום מעונן או עומד על צוק:עומד על צוק
שיר של היי פייב שאמיר כתב והלחין-אני או ילדי התשעים:ילדי התשעים המחזמר הכי אהוב עליי של אמיר מופע-המופע המשותף עם מיכל אמדורסקי או מקשיבים ללב (עיר ערוץ הילדים) אמיר מנחה בטלויזיה-זאפ קפה(ערוץ 1) או אבק כוכבים(ערוץ 10):אבק כוכבים כמובן כמובן טורים שאמיר כתב במגזין-מעריב לנוער(היי פייב) או ראש 1(שנת 2000\2001):מעריב לנוער.

shay08

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: שי ברק [סליחה על איחור] גיל:13 עיר מגורים:רחובות השיר מרגיש-הגירסת רמיקס או הרגיל - הרגיל קליפ-מרגיש או נוצה - ברורררררר שמרגיש קליפ של היי פייב-יום מעונן או עומד על צוק - עומד על בצוק
שיר של היי פייב שאמיר כתב והלחין-אני או ילדי התשעים - אניייי המחזמר הכי אהוב עליי של אמיר - פיטר פן [מאוד מושקע ומיוחד] מופע-המופע המשותף עם מיכל אמדורסקי או מקשיבים ללב (עיר ערוץ הילדים) - עם מיכל אמדורסקי
אמיר מנחה בטלויזיה-זאפ קפה(ערוץ 1) או אבק כוכבים(ערוץ 10) - זאפ לראשון טורים שאמיר כתב במגזין-מעריב לנוער(היי פייב) או ראש 1(שנת 2000\2001) - ראש אחד תמונה הכי אהובה עליי שאמיר - עטיפת הסינגל "מרגיש" [אני בתגובה מהירה לא יכול לצרף]

1sHiRuSh

New member
עונה על השאלון

שם: שיר גיל: 15 מקום מגורים: באר שבע השיר מרגיש-הגירסת רמיקס או הרגיל: רגיל קליפ-מרגיש או נוצה: מרגיש קליפ של היי פייב-יום מעונן או עומד על צוק: עומד על צוק שיר של היי פייב שאמיר כתב והלחין-אני או ילדי התשעים:ילדי התשעים המחזמר הכי אהוב עליי של אמיר: הלהקה מופע-המופע המשותף עם מיכל אמדורסקי או מקשיבים ללב (עיר ערוץ הילדים): משותף עם מיכל אמדורסקי אמיר מנחה בטלויזיה-זאפ קפה(ערוץ 1) או אבק כוכבים(ערוץ 10): אבק כוכבים טורים שאמיר כתב במגזין-מעריב לנוער(היי פייב) או ראש 1(שנת 2000\2001) : ראש 1 תמונה הכי אהובה עליי שאמיר: מצורף

למעלה