מי?!
ת תפוזיטלי New member 23/8/06 #2 ../images/Emo214.gifו ר ד פ ל ד מ ן ../images/Emo47.gif תחפש בגוגל ותחזור %^&#%^*^*($&!#^#%*$^)
נ נ ו נ י י י י New member 23/8/06 #3 ../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif../images/Emo45.gif../images/Emo98.gif
R Redemption Song New member 23/8/06 #6 ../images/Emo35.gifשאלות - בקשות - הסברים../images/Emo140.gif רוצים לשאול שאלה על ורד? לבקש משהו מיוחד? לא הבנתם משהו ואתם צריכים הסבר? השרשור הזה הוא בשבילכם.
../images/Emo35.gifשאלות - בקשות - הסברים../images/Emo140.gif רוצים לשאול שאלה על ורד? לבקש משהו מיוחד? לא הבנתם משהו ואתם צריכים הסבר? השרשור הזה הוא בשבילכם.
ס ספיר חולה על נינוש New member 24/8/06 #8 שאלה |סליחה על הבורות| ../images/Emo126.gif למה יש לכולם בחתימה ו
R Redemption Song New member 24/8/06 #9 שום בורות.. כל מי שלא היה בקומונה לא יבין.. = ורד, = גלידות פלדמן.
S S t r a w b e e r Y New member 24/8/06 #10 ../images/Emo141.gif../images/Emo135.gif../images/Emo47.gif קרדיט למיכל כפרעלייה
S s u s h i m i New member 24/8/06 #13 ../images/Emo209.gifהיא לא הייתה אף פעם בלונדינית ופעם הבאה לשרשר. ואני יודעע את זה כי יש לי תמונות שלה שהיא הייתה קטנה ויש לה שיער חום
../images/Emo209.gifהיא לא הייתה אף פעם בלונדינית ופעם הבאה לשרשר. ואני יודעע את זה כי יש לי תמונות שלה שהיא הייתה קטנה ויש לה שיער חום
R Redemption Song New member 27/8/06 #37 יכול להיות שניפחו את זה למרות שגם שטנית זה סוג של בלונדינית (האמ האמ האמ)
מ מורושקה הכוסית New member 24/8/06 #16 לורד פלדמן דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף היי ורד אני מעריצה שלך אני רוצה לפגוש אותך איפה את גרה ??????? אם יש לך מייל תוסיפי אותי לממיל ותירשמי לי משהו הממיל שלי הוא : [email protected]
לורד פלדמן דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף היי ורד אני מעריצה שלך אני רוצה לפגוש אותך איפה את גרה ??????? אם יש לך מייל תוסיפי אותי לממיל ותירשמי לי משהו הממיל שלי הוא : [email protected]