רגע,מי זו בכלל ורד הזו... חחח רציני...סתם דפדפתי בפורומים.. ספרו לי עליה..סורי על הבורות....
י יiני הש22i New member 23/10/06 #1 רגע,מי זו בכלל ורד הזו... חחח רציני...סתם דפדפתי בפורומים.. ספרו לי עליה..סורי על הבורות....
O OoPineapplEoO New member 23/10/06 #2 ורד, זאת שחקנית שמשחקת את../images/Emo183.gif דריה באלופה. תוסיפו עוד פרטים, אין לי ממש כוח
M mikmikonet New member 23/10/06 #3 או... ורד פלדמן ../images/Emo99.gif קצת עליה. ורד היא שחקנית צעירה שהתגלתה ב"האלופה" הטלנובלה של HOT גילמה את דריה זליג (השחרחורת שניהלה רומן עם ג'לל הערבי ) היא גם משחקת בתיאטרון ולמדה משחק 3 שנים אצל יורם לווינשטיין. ובקרוב תשמע על עוד פרוייקטים איתה הנה היא, אולי היא תהיה לך מוכרת
או... ורד פלדמן ../images/Emo99.gif קצת עליה. ורד היא שחקנית צעירה שהתגלתה ב"האלופה" הטלנובלה של HOT גילמה את דריה זליג (השחרחורת שניהלה רומן עם ג'לל הערבי ) היא גם משחקת בתיאטרון ולמדה משחק 3 שנים אצל יורם לווינשטיין. ובקרוב תשמע על עוד פרוייקטים איתה הנה היא, אולי היא תהיה לך מוכרת
R Redemption Song New member 23/10/06 #5 ../images/Emo35.gif שאלות - בקשות - הסברים ../images/Emo140.gif נתקעתם בצומת ואתם צריכים שמישהו יבוא לחלץ אתכם? אז זה לא המקום..... פה אנחנו עוזרים לכם בקשר לורד, ורד פלדמן.
../images/Emo35.gif שאלות - בקשות - הסברים ../images/Emo140.gif נתקעתם בצומת ואתם צריכים שמישהו יבוא לחלץ אתכם? אז זה לא המקום..... פה אנחנו עוזרים לכם בקשר לורד, ורד פלדמן.