שאלות, בקשות ותהיות

miritt1

New member
כתובת מייל

מזה יומיים אני מנסה לשלוח מייל לכתובת שנתתם למעלה והמיילים חוזרים. האם יש כתובת אחרת? תודה מירה

חיי3

New member
אמנון חג שמח מה דעתך לחפס צדיקים?

נמעס ליראות רק רעים אני חושב שאפשר לגבן חג שמח חתימה טובה

doar99

New member
לעדי המהממת

האם תחקרת את הנעשה ברוזה ? (רוזה רוזה רוזה רוזההה... את אהובתי.... רוזה רוזה רוזה רוזההה... האם תיהי אישתי.. ?)

avi2779

New member
מצלמה שרכשתי

רכשתי מצלמה לפני שנתיים, היא התקלקלה לי, בפניה ליצרן של המצלמה, הסבירו לי שמדובר בתקלה ידועה להם, ומדובר בתקלת יצרן, פניתי לספק שלי בארץ והוא טוען שנגמרה האחריות ואם אני רוצה לתקן את המצלמה עליי לשלם. לדעתי מדובר במצלמה לא משוחזרת מהדגם היחודי למצלמה זאת, והספק בארץ מכר לי בערמה מצלמה מהדגמים שאסורים למכירה שבהם היתה תקלת הייצור. מה ניתן לעשות בנושא? יש סיכוי לתביעה משפטית?

lirosh s

New member
שאלה...

איפה אפשר לראות את הפרק של שבוע שעבר? שבו היה תחקיר על גניבת מזוזות בבת ים

חיי3

New member
סב מחולון מתעלל מינית בנכדתו

הסב בן 68 גר בחולון חובש כיפה יש לו קרחת בראש ילדה קטנה יש מיקרים נוספים בהם מעורב הסב מזעזע הסב מצד האב מה אים האב נירא שגם אבר משהו נו שמר מסך לצת לדרך ובהצלחה אים תיצתרחו פרתים נוספים למיקרא זה פנו אליי

Pizza Man1

New member
עזרה בנוגע לתכנית ישנה של אמנון לוי

זה לא ממש קשור ל"שומר מסך" אבל אולי תוכלו לעזור לי במשהו. לפני 7 שנים בערך (אם אני זוכר נכון) הייתה לאמנון לוי תכנית "סוגרים שבוע" ותכנית "פותחים שבוע". עכשיו, באחד התכניות (לא זוכר איך מה ומתי) התארח אצלו אלוף העולם באופניים או משהו כזה. רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי לדעת מי זה הרוכב אופניים הזה? מקווה שתעזרו... ותודה!

loveline

New member
לובה פוצינסקי(הקוסמטיקאית)

מישהו שמע משהו על לובה בתכנית שמלפני שבועיים?

adim44semel

New member
סיכוי יש זמן לא שווה את זה

בבית מישפט לתביעות קטנות דבר ראשון משלמים 100 שח וזמן עד המישפט עם ביכלל ןאחרי זה לך תוכיח שזה אסור למכירה וגם א תוכיח אז מה יהיה תחשוב בעצמכה

SuperKeren

New member
../images/Emo6.gifאיך הנושא עלה בדיוק?

ולצערי אין לי כל כך איך לעזור לך, אני לא זוכרת את האירוח
.

SuperKeren

New member
יש לך הוכחות כלשהן?

שמרת קבלות או חוזים שנחתמו ע"י שני הצדדים או רק על ידיך? ותראה, ברור שיש עילה לתביעה משפטית אם הדברים אכן נכונים ויש הוכחות והכל, אבל השאלה היא אם זה בכלל כדאי... שכר הטרחה לעורך הדין וכל שאר העניינים המשפטיים עולים הון, בטוח שהרבה יותר מערך המצלמה. שלא לדבר על הזמן שזה מצריך... שאלה של עקרונות והעמידה עליהם, כנראה
.

avi2779

New member
יש לי הוכחות

יש לי את מסמך התשובה מהחברה שמספקת את המצלמה מארה"ב. שבו הם מודים באחריות לתקלה, ושהם החזירו דגמים מתוקנים מהסוג הזה לאלפי לקוחות בארה"ב. הבעיה הזאת מאד נפוצה בדגם הזה של המצלמה, וקיבלתי מספר פניות פרטיות לתיבת המייל שלי מאנשים עם בעיה זהה. הבעיה שבארץ הספק של המצלמות רוצה להרוויח על התיקונים בדגמים שאסור היה לו למכור. האם ניתן להתארגן כ- 4 אנשים לתביעה ייצוגית- כך העלויות לעו"ד יתחלקו בין כולם?

SuperKeren

New member
הכתובת למעלה היא הכתובת הנכונה...

בכל מקרה, אפשר לבצע פניות אל מערכת התכנית כמובן דרך שליחת אימייל לכתובת: [email protected] בנוסף לפנייה באימייל, ניתן לפנות גם בעזרת מסרים לשם המשתמש: ש ו מ ר מ ס ך (בפורום "שומר מסך") או בטלמסר 057-9999444 פקס: 03-7555665

enash

New member
מתי התוכנית?

יום שלישי זה חיכיתי שהשעה תהיה תשע ולא היתה התוכנית !

adim44semel

New member
מישהו שמעה על דפוס אופיס דיפו

רוצה מי האנשים שמכירים את הדפוס אופיס דיפו חות דעת בעיקר עם מישהו עבד במקום הזה למה שמעתי שמועות ואני חיב לאמת את זה אשמח לכול בדל של מידעה תודה רבה עם מישהו ענה

למעלה