שאלות, בקשות, תהיות.

Hieros Gamos

New member
זאת שאלה הזויה אבל

מי מכם (שיש לו את כל הפרקים על המחשב) רוצה לעשות איתי פרוייקט מיוחד? מי שלא מפחד מפרוייקט שעלה אצלי בראש ויש לו זמן (לי אין הרבה אחרת הייתי עושה את זה לבד) מוזמן לרדת לתחתית השירשור להגיב לגבי זה
אממ כן, פרוייקט נעליים. הוא החליף איזה 200 זוגות נעליים בסידרה ואני רוצה תמונות של כולן! מקוטלגות ובקרוס סקשנד!
חיחי...ואני לא צוחקת אגב, אני לגמרי רצינית לגבי העניין. מי שמעוניין להיות חלק מהטירוף.....תגיבו נעשה חלוקה של הפרקים

YaaraForest

New member
אממ.. היי.

יש למישהו מושג מתי תתחיל העונה השלישית של האוס בארץ?

Benjamin Turner

New member
מה, ברצינות? עד כדי כך?

ואני חשבתי שזה שכתבתי לי בצד את פירוט הבגדים שלו בmeaning ומתי החולצה עברה להיות מבתוך המכנסיים למחוץ למכנסיים זה הזוי

randomguy

New member
משארים שבעוד כמה חודשים ומקווים

שעד אז יהיו שידורים חוזרים של שתי העונות הראשונות.

../images/Emo55.gif

|לינק|http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1431&msgid=85471438|סלינק| זה מה שהתכוונת?

Hieros Gamos

New member
לגמרי עד כדי כך, אני כבר המון זמן

*טוב לא המון...מאז התמונות פרומו הראשונות של עונה 3* רוצה לעשות את זה ועם כל הלחץ של הפסיכו' פשוט אין מצב שאני אעשה את הכל
זה לא היה לך ברור שאני הרבה יותר הזוייה ממך?

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif הסאונד לא משנה במקרה הזה

אם לא נסתדר אני אדבר איתך

randomguy

New member
נעמה לדעתי מגיעה לך מדלייה של

אליפות בהחלקה אומנתית על בננות!
בזה סיימתי עם בדיחות הבננה לבנתיים. היה לי קשה להתאפק, סליחה!
פשוט כבר הרבה זמן לא ביקרו פה אנשים שחושבים שזה פורום למוזיקת האוס, ואין פה מספיק קטעי קליניק

Papito

New member
נדבר במסרים

אבל אם כבר, אני חייב לציין שהדמות של האוס היא מהדמויות שמתלבשות הכי טוב בטלויזיה

Hieros Gamos

New member
תשמע, זה היה הרבה יותר נחמד אם

הייתי יכולה להפוך את זה לקטע של סטוקריות אבל זה כרוך במעבר לLA/לונדון ובצו ראשון האישה המפחידה איימה עלי שאסור לי לצאת מהארץ ליותר מ..שלושה חודשים נדמה לי

למעלה