שאלות, בקשות, תהיות.

צריכה עזרה ../images/Emo92.gif../images/Emo53.gif

אני מחפשת פרקים של האוס מהעונה השלישית. פרקים שלא צריך להוריד וניתן לצפות באתרים כגון YOUTUBE.COM. באתר www.dailymotion.com מצאתי את פרק מס' 3 מהעונה השלישית של הסדרה אך הוא אבד לי. אם מישהו יוכל להביא לי קישור מאתר זה ובו פרקים מהעונה השלישית אודה לכם מאוד
. נ.ב גם אני התמכרתי להאוס ומתה על הסדרה הזאתי, בעיקר מחוש ההומור של האוס והבדיחות הנלוות לכל פרק

s141190

New member
....

סורי אבל עכשיו ראיתי שהוא משודר ב31.10 אבל עם כבר פתחתי נושא אז מישו יכול להגיד מה התאריכים של הפרקים של העונה?

randomguy

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אף אחד לא יכול להגיב בגלל תקנון הפורום (תקראי את הודעת המנהלת למעלה בתחילת הדף).

pink panther 8

New member
הם מעלים תאריכים בהתאם ללו"ז

שלהם ת'אמת שאני לא מבינה למה אבל מניסיון של העונה השנייה הם יעשו הרבה הפסקות באמצע ויהיו פעמים שהפרק ישודר חודש אחרי כמו עכשיו.... אני עצובה כשזה קורה :'( חחחח אני ייתן לך עכשיו כתובת לאתר....בלי קישור אני כותבת בתגובה מהירה... http://epguides.com/House/ מכאן תתעדכני בקשר לפרים מידע על הפרק תאריך שידור ושם...מקווה שעזרתי! וחג שמיח!

MKDR

New member
שאלה

אני בטוחה ששאלו את זה כבר מליון פעם אבל לא הצלחתי למצוא בדפים הקודמים אז אני פשוט אהיה נודניקית ואשאל- מתי מגיעה לארץ העונה השלישית של האוס?

שאלה

שלום לכולם. תגידו, איפה אני יכול לקנות את הDVD עם פרקי העונות הקודמות? והאם אפשר להשיג בארץ DVD עם העונה שכבר משודרת בניכר? בבקשה אל תשלחו אותי להוריד מהרשת. אני רוצה את זה מקורי עם כל האריזה והפלסטיק והחרטבונה המסחרי. תודה.

התפוח הגדול

אני אהיה בניו יורק בסוף החודש. חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי DVD של העונה השלישית. מישהו יודע איפה אפשר להשיג את זה? גם בניו יורק.

למעלה