שאלות, בקשות, תהיות.

sandra cat

New member
שאלה לגבי פרק 2X21

חצי לילה ניסיתי לחפש תשובה באינטרנט ולא הצלחתי, אז בבקשה תגאלו אותי מהמתח!! הפרק שיש לי מסתיים בצורה פתאומית, מייד אחרי שפורמן מרים את יד שמאל (כשביקשו ממנו להרים יד ימין) רואים את האוס מסתכל בשוק על קמרון ועל אבא של פורמן, ואז מייד נגמר לי הפרק, בלי "המשך יבוא" ובלי כלום. אני מתארת לעצמי שזה לא אמור להיות ככה, ופשוט חסרות כמה שניות/דקות בגרסה המקולקלת שיש לי. בבקשה תספרו לי מה קורה שם בדקות האחרונות, כי בפרק שאחרי אין שום רמז לאיך הכל הסתדר בסוף. אם חסר ממש הרבה, וצריך "להשיג" את הפרק מחדש- אנא אמרו לי... אשמח אם תעזרו לי כי אני כבר ממש חייבת לדעת מה קרה שם! תודה רבה...

efratbas

New member
שאלה- מאיזה פרק בעונה הראשונה מתחיל

כל הסיפור עם ווגלר?

sacrament

New member
לא קורה שם כלום

ככה נגמר הפרק מנסים למתוח אותנו עד הפרק הבא

efratbas

New member
נראה לי שב-19 זה נגמר. בפרק הזה

האוס מתעלל בצ'ייס. נראה לי שזה אותו פרק עם הילדה בת ה-12 שנכנסה להריון....

olgosh

New member
../images/Emo207.gifשאלה.../images/Emo129.gif

אני מניחה ששאלו את זה כבר, אבל בכל זאת:
1.באיזו עונה אנחנו נמצאים עכשיו? (הבנתי שאלו פרקים חוזרים). 2.לאחר שהפרקים החוזרים יסתיימו, תגיע עונה חדשה, או שזה הסוף (
)? תודה מראש.

../images/Emo27.gif

1. השידורים החוזרים הם של עונה ראשונה 2. יש שלוש עונות, 1+2 שודרו כבר אצלנו [השניה הסתיימה ממש לא מזמן], ו3 משודרת בארה"ב. יכול להיות שהם ימשיכו עם השידורים החוזרים לעונה שנייה ואז אולי כבר גם לשלישית, אבל זו סתם השערה שלי
בכל אופן, העונה השלישית צפויה להגיע לארץ בערך בעוד חצי שנה, אז צריך לעקוב אחרי לוח השידורים.

סנדרה!!!

מה נשמע?? איך הולך? אין לי מושג לגבי זה.... זה משהו שצריך לשאול אנשים שמבינים בנוירולוגיה. יכול להיות שמה שקרה שם זה איזשהי צמיחה מחדש של עצבים, או שיכול להיות שאחרי הניתוח הייתה בצקת באזור הזה במוח שגרמה להחלפת הצדדים ולאחר זמן היא ירדה... לא יודע. מתי לומדים נוירו אצלכם? אם השנה אז תהיה לך הזדמנות לשאול את אחד המרצים. אולי הם יוכלו לענות.

randomguy

New member
אני לא זוכר מה היה שם בסוף אבל

שום דבר משמעותי. נדמה לי שהביופסיה שקמרון עשתה לו גרמה לו נזק של בילבול בין ימין לשמאל ובעיות זיכרון לטווח קצר אבל הכל עבר אחרי פרק אחד, למזלו של פורמן, כי נוירולוג שמבלבל בין ימין לשמאל זה בערך כמו זמר אילם

sandra cat

New member
תודה רבה! ../images/Emo24.gif

עדיין קצת מוזר לי שהפרק נגמר בצורה כה פתאומית, ובפרק הבא אין בכלל הסבר לאיך פורמן הגיב כשהוא הבין שיש לו בעיה נוירולוגית, ואיך זה הסתדר... אבל כמו שאמרתם, העיקר שבאמת זה הסתדר בסוף. המון תודה על העזרה והתשובות! ונוירו לומדים באמת השנה, אז אפשר יהיה לברר איך זה קורה (צריך להתאפק לסמסטר ב') טל!! איזה כיף לראות אותך במקום אחר חוץ מפורומי לימודים למיניהם!

sandra cat

New member
../images/Emo9.gif אכן כן

למדנו יחד שנה ראשונה בירושלים, ואז אני עזבתי וחזרתי לדרום החם, בעוד טל נשאר להחזיק את ירושלים על כתפיו הרחבות ולעקוף אותי בשנה
נכון שאני צודקת טל? אתה עד לזה שהייתי צריכה להיות עכשיו כבר בשנה שלישית!
ובקשר לסוף הפרק, נעמה את ממש צודקת. זה היה חסר, ממש כאילו נחתכו שם כמה סצנות מצמררות שכנראה נשארו על רצפת חדר העריכה

efratbas

New member
נחמד, אם כך אולי יצא לנו לעבוד יחד

בעוד כמה שנים....חבל שאירית כבר לא בפורום, גם היא סטודנטית לרפואה שנה ג'

sandra cat

New member
נכון...

כבר הייתה לי שיחה איתה על זה בזמנו. איפה את לומדת? באיזו שנה?

למעלה