שאלות בתפזורות

pigit22

New member
היי גם אני חדשה ויש לי שאלה חשובה

למה הורידו את הדמות של קלייר למה ליסה עזבה את הסידרה

sundanse

New member
פיספסתי את הפרק ביום חמישי../images/Emo10.gif

מה קורה עם טרי? הוא עובד? לא הצלחתי להבין מה נסגר איתו... ובכלל - היה משהו חשוב? אודה על קבלת עדכון...

קואירן

New member
קצת עדכונים

כיוון שלא ראיתי את הפרקים האחרונים של העונה הקודמת ואת הראשונים של העונה הנוכחית, אבקש את עזרתכם במילוי החסר: 1. מה קרה לבקי? היכן נעלמה? 2. מדוע טס לא התחתנה עם הוטרינר? 3. כיצד מתה קלייר? 4. האם קורה משהו בין טס לניק? 5. מה לגבי הגוש שטס גילתה? תודה, תודה , תודה

moria007

New member
איך עושים שרשור???

מודה ומתוודה שאי לי מושג בפורומים למיניהם - יודעת רק את הבייסיק.תודה!

shllomts

New member
לכל אלו שדיברו על דלקת במרפק../images/Emo101.gif

היה פעם פרק של שיקגו הופ, שבו גילו שיש איזשהו חידק שנדבק לסוסים (ולא מפריע להם) וכשהוא נדבק לבני אדם הוא גורם לדלקות, בעיקר בגפיים. שווה לבדוק. (ואולי זה היה סתם המצאה של התסריטאים של שיקגו הופ). בכל מקרה היה פרקמצויין. הפרק של היום בבנות מקלאוד היה מאכזב קצת (ועל זה בהרחבה תמצאו בשרשור של הפרק היומי. אגב, אני שלומצ, ומאחלת לכולכם חג שמח

lions queen

New member
../images/Emo187.gifתשובות ../images/Emo58.gif

בקי קיבלה מלגה בבית ספר לחקלאות כי מסתבר שהוא עדיין לא התגבר על "ליאן" אשתו לשעבר.. (הוא הזכיר את שמה בלילה עם טס..) בתאונת דרכים, הטנדר שלה הדרדר מצוק ונפל.. טס וניק כרגיל מאוהבים ולא מודים בזה הגוש בסוף לא היה סרטני... הוציאו לה אותו בניתוח.. בבקשה בבקשה בבקשה..

moria007

New member
תודה!

אז בעצם מה שאני עושה עכשיו זה שרשור? כי אני חשבתי ששרשור זה משהו אחר. אחלה.

ללינקה

New member
ברור שידוע...

ליסה צ'אפל שגילמה את קלייר החליטה לעזוב למרות תחינות המפיקים כי היא מיצתה את עצמה בדמות לא רצתה לשרוף את עצמה ולהשאר קלייר לנצח ורצתה לשפתח את הקריירה המוסיקלית שלה ולבלות עם בעלה...

lions queen

New member
../images/Emo187.gifתקשיבו!../images/Emo124.gif

אם אתם רוצים פורום מסודר אתם צריכים לדעת להפסיק עם ההודעות המיותרות האלה..! זה כבר ממש מוגזם.. הודעה כמו זאת יכולה להכנס כמעט לכל שרשור.. זה סתם חונק את הפורום... אפשר לנצל"ש (ניצול שרשור) וכל מיני כאלה.. אז דיי.. רציני..

lions queen

New member
../images/Emo187.gifאגב...

זאת פעם רביעית נראה לי שאני שמה את זה
אבל זה באמת נחוץ כאן.. אז אני ממש מבקשת מכולם לקרוא את זה ובואו ננסה לשמור על פורום מסודם.. יום נעים

נכון ש...../images/Emo23.gif

היה היום פרק יפייפהההההההה מישהו יודע מתי בערך ניק וטס יהיו כבר ביחד?!?! בבקשה תענווווווווו

למעלה