שאלות ובקשות

Deanb

New member
מישהו יודע...

כמה עותקים קלי מכרה בארץ? כל אלבום בנפרד, Thankful & Breakaway ?

כנסו בבקשה...

למישהו יש את המילים של since you been gone אם כן אתם יכולים לכתוב כאן?? תודה מראש לי

כנסו רגע בבקשה...../images/Emo70.gif

יש לי פוסטר בגודל דף שלו וכמה תמונות מאיזה עיתון אמריקאי,אני מחפשת להחליף את החומר עליו בתמורה לחומר או של:
הילארי דאף
אבריל לאבין
אמנדה ביינס
לינדזי לוהאן
התאומות אולסן אבל הכי דחוף לי זה הילארי דאף אז אם אתם מעוניינם תשלחו לי מסר אישי

שלום לכול חברי פורום קלי קלארקסון

אם מישהו יודע בבקשה אם יש את ה-DVD החדש של קלי באיזה שהיא חנות בארץ בתודה מראש יוסי

Free Lancer

New member
נצל"ש הרגע ראיתי את ההופעה מAOL

הופעה פשוט מושלמתתתתתתתתתתתתתתת איך לא נגמר לה הקול??? ביוטיפול דיזאסטר - היה פשוט מ-ו-ש-ל-ם הדבר הכי יפה ששמעתי בחיי, ועוד באקפלה
איזה יופייייייייייייייייי וברייקאווי - היה כזה מרגש, כשכולם שרו איתה, והיא היית כזאת חמודה. גם את גון היא עשתה יפה... הכל היה מושלם וזהו.
.

SPFAN

New member
הנה ../images/Emo13.gif

שיר יפה http://www.letssingit.com/?/kelly-clarkson-since-u-been-gone-f5lv5g1.html

Shai B

New member
יש את ה-D.V.D בקישור הבא:

www.laserclub.co.il חנות מעולה, ויש שם את הדיוידי של קלי, רק תחפש לפי השם מצד ימין ותזמין.

ביוטיפול באמת מהמם שם ../images/Emo99.gif

ההופעה הכי יפה של השיר הזה
וברייקאווי כל הזמן עושה לי צמרמורות כשהקהל שר, זה כ"כ מרגש

ליאוריש

New member
בארץ קשה להשיג מידע על מכירות

כי אין איזה ארגון או מוסד שאחראי על זה... אז המידע לפעמים לא יהיה אמין מחברות התקליטים למשל יודעים רק על כמה אמנים והמכירות שלהם בארץ. נגדי אבריל-האלבום השני הגיע לאלבום זהב בארץ(מעל 20,000) גרין דיי מכרו 14,000 עותקים מהאלבום שלהם לדעתי. מי עוד.? טרייסי צ'פמן(למי שמכיר) מכרה מאלבומה המפורסם 100,000 עותקים בארץ. אבל עדיין זה לא מידע מדויק מספיק.

Deanb

New member
איפה אפשר לברר על אמנים ישראלים

כמה האלבומים שלהם מכרו?

למעלה