שאלות וכאלה..

Incubus Creep

New member
יש לי שאלה..

מישהו יודע מאיזה דיסק השיר Pantomime ? מצטערת שפתחתי לזה אשכול או שרשור או דיון או איך שלא כותבים את זה כאןXD פשוט לא ידעתי איפה לשאול>:

bllbala

New member
שאלות וכאלה...

הממ היי אני חדשה פה וזה...בת 17... יש לי כמה שאלות בקשר להופעה שמביאים את הכרטיסים חייב לבוא עם כרטיס אשראי של מי שביצע את ההזמנה? הקוד לא מספיק? ואם יש למישהו את הטלפון של המקום שממנו מביאים את הכרטיסים זה יעזור לי [: עכשיו משו אחר...יש פה עוד אנשים שהולכים לבד? לא מתבאסים מיזה? בכל זאת זה באסה להיות לבד... יש איזה חבורה שרוצה לאמץ אותי אולי? (; ושאלה אחרונה בינתיים, באיזה שעה מתחילה ההופעה ומתי אתם מתכוונים להיות שם? תהנו לכם.

o pie

New member
וויקיפדיה אומרים

In November 2004, the band released a live DVD entitled Alive at Red Rocks, filmed in Red Rocks Park, Colorado during their world tour for A Crow Left of the Murder. Along with the DVD came a bonus CD featuring five tracks, including a studio version of live favorite "Pantomime", a movement from "The Odyssey" called "Follow", and the U.K. B-Side "Monuments and Melodies". Two live tracks were also included.​

o pie

New member
אפשר לשער...

לפי הסטליסטס הבטוחים: quicksand, a kiss to send us off, wish you were here, sick sad little world, megalomaniac, redefine, anna molly, earth to bella 1, dig אפשר רק להתפלל: rogues, are you in, here in my room, pardon me, drive, nice to know you, light grenades, warning

AeroFan

New member
בדר"כ

בסיבוב הזה הם פותחים את ההופעות עם Quicksand/A Kiss T o Send Us Off או Just A Phase... הנה שירים שהם מבצעים המון בסיבוב הזה: Have You Ever Wish You Were Here Redefine (Acoustic) Pardon Me (Acoustic) New Skin (Acoustic) Paper Shoes Earth To Bella Drive Sick Sad Little World בגרסה ארוכה של איזה 10 דקות Anna Molly Under My Umbrella Dig Rogues Megalomaniac (בסיבוב הזה הוא בוצע כל ההופעות עד כה וברובם הוא סיים את ההופעות) אלו השירים שעד עכשיו הם בוצעו כמעט בקביעות בסיבוב הזה, היו הופעות שהם הכניסו שירים אדירים כמו Echo Warning 11 AM Look Alive Make Yourself Here In My Room Circles Pistola I Miss You ועוד.... זה לפחות מה שהיה בסיבוב בארה"ב שהסתיים לפני שבוע וחצי בערך, נחכה לראות אם בסיבוב באירופה (שמתחיל ב-3 למרץ בפינלנד) הם יישנו דברים...

crazy mofo

New member
שמעו

אני מת על הלהקה, אני מאוד מתרשם מהידע שלכם והכל, ואני מכבד את הרצון שלכם לברר כל מיני פרטים סמנטים כאלה על הלהקה ועל הפלייליסט ועל הסוג הופעה והחולצה שברנדון ילבש והתסרוקת שמייק יעשה בהופעה ואמו........ אבל מה, אני מת על הקטע של לבוא להופעה ולהיות מופתע מהשיר הראשון והאחרון שהם בחרו לעשות, להסתכל אחד על השני בהפתעה כשהם בוחרים לעשות איזה שיר אהוב, להתלהב מכל מיני קטעי קישור בין השירים ולהתרגש כשהם לוקחים שיר והופכים אותו לג'אם בן עשר דקות (שאני בטוח שהם עושים אותו בכל הופעה, אבל אני לא אברר איזה שיר זה הולך להיות ומתי יעשו אותו וכו'...) זו דעתי, ואני מכבד את דעתכם. יש עוד מישהו שחושב כמוני?

ברוכה הבאה../images/Emo223.gif

כדי לאסוף את הכרטיסים מספיק רק תעודת זהות [ממני ביקשו רק את המספר] את יוכלה לנסות להתקשר לאורנג' ולבקש את המספר שלהם נמ.. ואפשר לארגן מפגש פורום שעתיים לפני ההופעה.. אני יוצאת מהבית ספר מוקדם [היו חייבים להרוס את היום עם מבחן באנגלית בע] מתארגנת מהר ויוצאת אז אני מקווה להיות בת"א עד 6

arTT916

New member
שטויות..

שטויות, גם אני הולכת לבד...את לא היחידה..בכל מקרה אם תרצי או לא תרצי יהיו דבוקים אלייך אנשים בהופעה אז לא תהיי באמת לבד....חחח

AeroFan

New member
תשובה

השיר מופיע בדיסק בונוס שכלול בדי וי די של ההופעה ב Red Rocks שבקולורדו... (הופעה מדהימה ביותר שהתקיימה ב- 26 ביולי 2004 באמפי-תאטרון ענק ומדהים ברד רוקס, המעריצים שהיו בהופעה אמרו שזאת היתה ההופעה הכי טובה שהם ראו אי פעם והכי מדהימה של אינקובוס... מומלץ בחום וזה שווה את כל הקנייה)

Incubus Creep

New member
תודה אבל..

הבנתי שהם ביצעו את השיר בהופעה לקידום המכירות של a crow left of murder אבל לפי מה שאני יודעת השיר הזה לא נמצא באלבום הזה וחיפשתי באינטרנט והוא לא מופיע ברשימה של אף אחד מהאלבומים שלהם.. מאיפה השיר הזה ואיפה אפשר לקנות את הDVD של ההופעה?

Rock Bottom

New member
כמו שנאמר

זה שיר שהם הוציאו בדיסק בונוס מיוחד שכולל רק 5 שירים, כחלק ממארז ה-DVD של ההופעה. אפשר להזמין את ה-DVD מאמאזון (כמו כל דבר בעולם בערך). לדעתי לא מוכרים אותו בארץ.

AeroFan

New member
בטח שמוכרים

אני קניתי אותו בארץ וראיתי כמה וכמה עותקים ברשת "צליל"... מקסימום אם היא לא תמצא שם את הדי וי די אפשר להזמין, כמעט כל הסיכויים שהם יצליחו להזמין אותו.

AeroFan

New member
אגב אם את מאיזור השרון במקרה

אז ב"צליל" נתניה (בקניון) יש את זה עכשיו ב 110 ש"ח.

Rock Bottom

New member
אני יכול להישבע שהגבתי לפוסט הזה

יש מצב שמישהו מחק אותו?

../images/Emo35.gifשאלות וכאלה..../images/Emo35.gif../images/Emo223.gif

והייתה לי בעיה אתמול באדמין ולא הצלחתי למחוק הודעות או לשרשר אותם בקשר למי שאמר שנעלמה לו הודעה זה לא קשור אליי

למעלה