שאלות ושאר ירקות
|אליהו|

Deathatred

New member
החיים ("היה היה")

למישהו יש מידע? לינקים? אתרים עם פרקים להורדה? והנה תמונה לגלריה שלהם.

Hwoarang

New member
זוכרים את הפלסטלינות??

הייתה פעם סדרה כזאת קצרה על 3 פלסטלינות ב-3 צבעים... זה גם היה אוסף של סדרות היה שם גם כזה שועל ואריה הכל מפלסטלינה חחח

Miss Pigmelion

New member
כל מיני שאלות כנסו|מיעו|

גם סדרוצת בפלסטלינה נחשבות למצוירות? היה את פינגו, והיה את סיפורי המלך שלמה והיה משלים...אז הם נחשבות?
אתם זוכרים את הסדרה עם זעפן והדרקון שלו המצונן, והנסיכה והחבר שלה והכלב שלהם שהאף יוצא לו שמחפשים את מערת המרגניות או משהו כזה וזעפן מנסה למנוע מהם זאת?

miki26

New member
רובוטריקים ../images/Emo153.gif../images/Emo129.gif

וכל מילה מיותרת. יש למישהו\י תמונות לשרשר?? הסמל שלהם? אופטימוס? מגהטרון? שרשרו שרשרו!!

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

נראה לי שאפשר להחשיב אותן כמצוירות, למרות שזה לא ממש
אני זוכרת ת'סדרה, ממש לא אהבתי את זה
.

Shai Felton

New member
הא../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

אחת הסדרות היותר משעממות שנתקלתי בהן.... אבל זאת רק אני....

bubaale

New member
זעפןןןןן!!!../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif

"וכולם יודעים, שלגנוב את מפתח הקסמים- זה דבר לא פשוט בכלל, רק מי שטוב יוכל! הנה הוא בא הזעפן, הנה הוא בא!" באמת רציתי לשאול על זה!! סדרה אדירה...

Mycroft

New member
אמממ סדרה גדולה באמת ../images/Emo13.gif

אגב לא יצא לי לראות את הפרק האחרון, הם מצאו בסוף? והשיר המלא הוא משהו כמו נסיכה יפה ממלכה מאד רחוקה מחפשת גם שם גם כאן אך המפתח היכן? הנה הוא בא הזעפן, הנה הוא בא! יש לה ביפ חמוד וגם רוני החבר הצמוד ************ ************ (שתי שורות ששכחתי אותן...) הנה הוא בא הזעפן הנה הוא בא! הזעפן שוב מציק כל הזמן לדרקון הירוק, המצונן וכולם יודעים, שלמצוא את מפתח הפלאים זה דבר לא פשוט בכלל רק מי שטוב יוכל הנה הוא בא הזעפן, הנה הוא בא

LeAnNe

New member
אממ..

נראה לי שזה נחשב למצויר, אצלי לפחות זה נחשב למצויר..
בארור שאני זןכרת את הסדרה, כל פרק זעפן היה כמעט מת בצורה שונה וכל םרק הדרקון שלו התעטש לפחות פעמיים.. הם איי פעם הגיעו למערה שלהם?

Moondust

New member
משלים שועליים../images/Emo41.gif

היה שם שועל, אריה וארנב, וכשהם רצו לזוז הם היו הופכים לנתזי פלסטלינה שקופצים ממקום למקום...

Mycroft

New member
היה גם חתול, כלב, צב

חסידה, דוב ובטח עוד ששכחתי :) סדרה חביבה, אבל גם היא הייתה נתקעת באמצע סדרות אחרות וזה היה מעצבן

Shai Felton

New member
היו מלא סדרות בפלסטלינה../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

היה פינגו - הפינגווין הזה. והיה את המשלים עם המלך שלמה משהו כזה...... ממש אהבתי את זה....

../images/Emo6.gif

היה איזה פרק לפני כמה זמן של פינגו שהוא התעלל באחותו או משהו כזה

למעלה