שאלות ותהיות

red19

New member
צריך את עזרתכם!!

הלחנתי שני שירים שיכולים מאוד להתאים למירי. האם מישהי/הו יודע איך אפשר לשלוח לה אותם? לאיזו כתובת? תודה דן

בתאל14

New member
אלבום שלישי - שאלה

היי.. יש לי שאלה בקשר למירי המקסימה... היא עובדת כבר על אלבום שלישי? והיא נמצאת עדיין בהד ארצי? תודה וחג שמח :)

veredmp

New member
מירי לא ב"הד ארצי", היא ב"עננה"

והיא עובדת על האלבום השלישי, אבל לא בשיא הקצב לפי מה שאני מבינה. כלומר, היא לא "עצרה הכל" בשביל הקלטות. אני לא יודעת בדיוק באיזה שלב של עבודה היא, אבל היא כן אוספת חומרים ומקליטה סקיצות. בבקשה וחג שמח גם לך

pRimaVeriTaVIV

New member
תיקון קטן בקשר לחברת תקליטים

מירי נמצאת ב"עננה", לייבל ששייך ל"הד ארצי"

סליחה על הבורות- פסטיבל הפסנתר

איפה זה בדיוק? באיזור המרכז?... ולא ממש הבנתי איפה יש עוד הופעות שפתוחות לקהל באיזור המרכז... אודה לעזרתכם... תודה מירי ומעין הקטנה...

pRimaVeriTaVIV

New member
לא ודאי

כנראה שבסוזן דלל, כרגיל הופעות אקוסטיות פתוחות לקהל: ברלה בלהבות חביבה 15/11 צוותא, ת"א 27/11 בית נגלר, חיפה 29/11 תהנו

pRimaVeriTaVIV

New member
אני מניח שזה יהיה שם

לכן אמרתי כנראה אני לא אגיד מה שאני לא יודע, ואישית, לא ראיתי שום מקור שאומר שגם השנה זה יהיה בסוזן דלל. הנחתי שכמו כל שנה, הפסטיבל יתקיים שם

בתור אחת שכל שנה הולכת לפסטיבל

כל שנה זה בסוזן דלל כי יש שם אפשרות לעשות כמה הופעות בו זמנית יש כמה אולמות וחלק במתחם באזור הפתוח בקיצור- בוודאות רוצה להתווכח?

השאלה שלי

האם תצטרפי למחאה שאני אקים כדי שמיקי ורשאי ינגן עם מירי במופע האקסוטי? זה כולל שביתת רעב

veredmp

New member
את שואלת מישהי ספציפית או בכלליות? ../images/Emo3.gif

אני מוכנה לשבות רעב חמש שעות ואז לאכול כדור שוקולד. איך אני איתך?

l TearDrop l

New member
שאלה בקשר למופע האקוסטי-

כמה עולה כרטיס ואיפה אפשר להזמין אחד להופעה בחיפה?

veredmp

New member
לא הזמנתי בבית נגלר כך שאני לא בטוחה

בברל'ה עולה 125, אז אני מניחה שבסביבות המחיר הזה, פלוס מינוס. יש למעלה בפורום בהודעות המנהלתיות לינק ל"לוח הופעות והצגות" ושם יש את הטלפון של הקופות.

l TearDrop l

New member
וואו../images/Emo12.gif הייתי בטוחה שזה בסביבות 80 שקל O:

מצאתי את המספר בסוף, תודה!

למעלה