שאלות ותהיות

• פותח הנושא talfe
  • פורסם בתאריך

talfe

New member
Johnny Guitar

שלום, אני מחפשת את השיר בביצוע של מירי כבר מלא זמן... לא מוצאת בשום מקום.. אשמח לעזרה.. תודה

סי87

New member
מילים לשיר

היי, זה בטח ישמע מוזר או בלתי אפשרי אבל אני כותבת הרבה בין היתר גם שירים בסיגנון של מירי מסיקה, קרן פלס הייתי רוצה לדעת האם יש אפשרות ליצור עימן קשר דרך המפיקים שלהם או חברות ההפקה האם יש לכם פרטים? האם בכלל יש סיכוי שיקחו שיר ממלחינה שכלל אינה מוכרת יש לציין שאני לא באה מתחום המוזיקה אני בכלל לומדת כימיה וביולוגיה - הכי לא קשור למוזיקה אבל תמיד כתבתי ותמיד רציתי ששיר שלי יתנגן ע"י זמרת איכותית ברדיו אודה לעזרתכם

veredmp

New member
השמיעו את השיר פעם אחת בלבד לדעתי

לפחות, פעם אחת בלבד שאני מכירה. מירי התארחה ב"ציפורי לילה" עם טל גורדון ושי להב ב-18.10.07 והיא הביאה את השיר הזה מהקלטה פרטית שלה. יש לי את התכנית. אם את רוצה שלחי לי מסר ואשלח לך אותה

veredmp

New member
תמיד יש סיכוי ../images/Emo13.gif

מירי אמנם בדיוק סיימה להקליט את הדיסק שלה, אבל אם יהיה משהו שהיא תאהב היא יכולה לשמור אותו לדיסק הבא. קרן בד"כ כותבת לעצמה. למירי תשלחי לעננה לידי ענבל פרמן לסקוב 26 תל אביב לקרן תשלחי לכספית ייצוג אומנים לידי אסף דרעי אנילביץ' 62 תל אביב בהצלחה

היא שרה את זה גם בהופעה פעם אחת

בזאפה תל אביב, אם אני לא טועה זה היה מוקדש לאבא שלה ליום ההולדת שלו

Rony 05

New member
היי

כנסי לאתר של מירי www.mirimesika.co.il תלחצי כניסה לאתר ופשוט תמתיני
מוזמנת להכנס גם ל"מכירה" ולשמוע עוד קצת משיר אחר...

Music4Life

New member
בא לי שתהיה להם בת../images/Emo90.gif

ושתהיהי יפייפיה כמו מירי

oranitoosh

New member
../images/Emo207.gif פרק אחרון של מעורב ירושלמי כבר באתר../images/Emo13.gif

פרק מרגש מאוד.
http://www.mako.co.il/vod-index/drama-meorav-yerushalmi/s3/VOD-611f12d1f130621004.htm&sCh=04723e3979e14210&pId=2082585621

sp400

New member
ראיתי כבר הפרק הכי טוב עד פה

רק חבל שנשארו כמה קצוות פתוחים חייבים עונה רביעית

אם היית מסתכלת קצת למטה בדף היית רואה ש

11.2 היכל אומנויות הבמה הופעת טרום בכורה 24/2 הופעת בכורה בת"א במשכן אומנויות הבמה הדיסק צריך לצאת בפברואר

hilali1

New member
../images/Emo41.gifמגדלור ../images/Emo41.gif

שמעתי ביצוע של מירי לשיר הזה עכשיו ברדיו.. היא שרה את זה באיזשהו טקס או משהו
מישהו מוכן להזכיר לי

למעלה