שאלות לחוסה

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
../images/Emo35.gif שאלות לחוסה

מכיוון שהשרשור כבר נהרס אז אני פותח הודעה חדשה... ולמי שעדיין לא הבין איך זה עובד - יש לכם זמן עד יום שישי בצהרים להפציץ את הילה שאלות על כל נושא שבעולם והיא תשמח לענות, ביום שישי אני ארכז את התשובות לשאלות מובחרות ואעשה פינה חדשה בשיקום השבועי... ועכשיו יש לי עוד כמה שאלות : מתי נולדת (תאריך מדוייק ואם אפשר גם שעה) ? איפה נולדת ? איפה גדלת ? מי ליווה אותך לגן בפעם הראשונה ?? לכיתה א' ?? איזה מורה את הכי אהבת/אוהבת ? אז כבר אמרת שהיית עושה את זה עם ניצן לצלילי השיר "אח של סאלים", אז השאלה היא איפה ? אם היו אומרים לך שאת חייבת לבחור פורום אחד, איזה היית בוחרת ולמה ? מה היית לוקחת לאי בודד (שלושה דברים ובלי התחכמויות) ? אם היית יכולה לשנות דבר אחד בחייך, מה היית משנה ? אברהם טל או רואי לוי ? עמית כרמלי או עידן כרמלי ? שוטי הנבואה או אביב גפן ? יהודה לוי או דודי בלסר ? שיר או ניצן ? אגב אמרת שאת נגד גראס כי אנשים שמעשנים גראס הם אנשים שבורחים מהמציאות ולך יש את הדרך שלך לברוח מהמציאות אז אני שואל מהי הדרך שלך לברוח מהמציאות ? שי-אן שואלת : מה הדבר הכי משוגע שעשית? והתחמקת :).... עם מי מהפורום היית? :)

../images/Emo70.gif

מתי נולדת (תאריך מדוייק ואם אפשר גם שעה) ? 5.8.88 ב11 בבוקר איפה נולדת ? בהלל יפה איפה גדלת ? דור שני בזכרונ מי ליווה אותך לגן בפעם הראשונה ?? פחחח אינ לי שמצ לכיתה א' ?? אבאאאאא איזה מורה את הכי אהבת/אוהבת ? אביעד המורה שלי לתאטרונ... הוא פשוט אלוהי! אז כבר אמרת שהיית עושה את זה עם ניצן לצלילי השיר "אח של סאלים", אז השאלה היא איפה ? ימ.... אווווו קיטש אם היו אומרים לך שאת חייבת לבחור פורום אחד, איזה היית בוחרת ולמה ? אתכם!! כי אתמ הכי הכי מה היית לוקחת לאי בודד (שלושה דברים ובלי התחכמויות) ? מוזיקה, את החברימ שלי ואוכל והרבה אם היית יכולה לשנות דבר אחד בחייך, מה היית משנה ? לא הייתי משנה כלומ, יש לי אחלה חיימ אבל אולי עוד קצת כספ לא יזיק אפ פעמ אברהם טל או רואי לוי ? רואי כמובנ... הוא הלחין וכתב את השיר אמונה עמית כרמלי או עידן כרמלי ? עידנ אויש כפרות עליו שוטי הנבואה או אביב גפן ? אני לא ממש יכולה לעשות את ההשוואה הזאת כי זה שונה לגמרי!!! אבל נגיד שאביב גפנ... כי גדלתי על המוזיקה שלו... הוא בינ האנשימ שאני הכי מעריכה בארצ יהודה לוי או דודי בלסר ? דודי כי הוא שחור! שיר או ניצן ? אווווו קשה!.... אבל בעיקרונ שיר כי היא החברה הכי הכי הכי טוווובה אגב אמרת שאת נגד גראס כי אנשים שמעשנים גראס הם אנשים שבורחים מהמציאות ולך יש את הדרך שלך לברוח מהמציאות אז אני שואל מהי הדרך שלך לברוח מהמציאות ? כמו שאביב אומר "תברח לחלומ" אז אני בורחת לחלומממ שי-אן שואלת : מה הדבר הכי משוגע שעשית? אינ לי מושג!! שיו אני צריכה להזכר אבל בעיקרונ כולי קצת משוגעת והתחמקת :).... עם מי מהפורום היית? :) עזבי אני ממש לא אגיד את זה בפורומ הזה |תרתי משמע|

nawa

New member
../images/Emo35.gif

אז אחרי שע י ל א י ת באה והאירה לנו את הדרך יש לי שאלה : מה למדת עד עכשיו מע י ל א י ת ? וחבר'ה יש לכם עד יום שישי לשאול את חוסה שאלות, אז יאללה תתחילו לשרשר !

sHotZy M

New member
חוסע נעלבתי....

הייתי עושה את ניצן מהפורום??? ולא אותי???? היא הכי מושכת אותך??? ואני חשבתי שיש ביננו קשר מיוחד.... לפחות אישתי אוהבת אותי! מתע עלייך אישתי תמתי יפתי!
חוסע, נעלבתי....

sHotZy M

New member
חוסע, אני ניפגעתי... ../images/Emo7.gif

היית עושה את ניצן מהפורום??? ולא אותי???? היא הכי מושכת אותך??? ואני חשבתי שיש ביננו קשר מיוחד.... לפחות אישתי אוהבת אותי! מתע עלייך אישתי תמתי יפתי!
חוסע, נעלבתי....

כ-כ-ה?!?!?../images/Emo54.gif

אני ברירת המחדל שלך? "לפחות אשתי אוהבת אותי"?!?! ידעתי, ידעתי כשראיתי את הברק בעיניים שלך כשהפגשתי אותך לראשונה עם חוסה... לא חשבתי שזה יקרה אצלנו.... מור, אני מאוכזבת קשות. אני רוצה גט

sHotZy M

New member
../images/Emo2.gif

ללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!! גט? גט? את רוצה גט? אחרי כמעט שנה של אהבה פורחת???? ללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! אל תעשי את זה לליבי הקטן......

../images/Emo121.gifהיי אימצתה את הרעיון

אורו עיניי כמו עיינב של תקע כאשר הוא אומר את צמד המילים הניצחי: חס וחלילה

למעלה