שאלות

איפה אפשר להשיג את המגזין בורדה?

אני צריכה אם אפשר בעיקר בירושלים... האם יש עוד ספרים/מגזינים שיש בהם גזרות של בגדים? האם בורדה בא רק כמגזין? האם לבורדה יש רק גיליון אחד, או שיש כמה גליונות?

../images/Emo41.gif שלום לכולם! ../images/Emo41.gif

וואו! פורום שלם על התוכנית האהובה עלי! אני עוקבת אחרי התוכנית מהעונה הראשונה, וזו התוכנית היחידה שאני משתדלת לא להפסיד לא-משנה-מה-יהיה! (כמו שעכשיו, אני באמצע לסיים הפקה ענקית שהדד-ליין שלה קרוב מאוד,ובכל זאת גיליתי פתאום את הפורום הזה, ואני פה...) יתכן ואני מתפרצת לדלת פתוחה, אבל בשביל להבין את הרוח הכללית של הפורום הזה- 1). מי היו הפייבוריטים שלכם מהפיינליסטים במהלך 2 העונות
2). מי לדעתכם ינצח בעונה השלישית
(בלי ספויילרים בבקשה!) א-פילזי

שאלונת.

שאלתי בפורום אופנה ואני מחכה לתשובה ועכשיו אני אשאל גם כאן. אני רוצה ללכת לקורס אופנה כלשהוא, השאלה היא האם יש משהו באזור המרכז שמתאים לנוער וזה. שמעתי שבאקדמיה לאופנה בראשל''צ יש קורס לנערות אבל האם מישו יודע אם זה שווה בכלל? אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי. תודה. ^^

D e l i l a h

New member
עונה

1. את העונה הראשונה ראיתי רק אתהפרק האחרון... בעונה השניה - קלואי וניק. קצת סנטינו ודניאל ו'. בשלישית מייקל ואולי! 2. מייקלאו אולי. מייקל יותר

shiratel

New member
תשובות

1. הפייבוריטים שלי בעונה השנייה היו ניק
ואנדריי... 2. בעונה השלישית בהתחלה הייתי בטוחה שאולי או מייקל לוקחים, ואחרי שראיתי את הקולקציה הסופית של כולם רציתי שג'פרי ינצח. מה שבטוח - לורה לא. וגם הייתי נורא בטוחה שאליסון תגיע רחוק...

זהו לא הייתי בטוחה בזה

אבל משהו בסגנון הכתיבה שלה גרם לי לחשוב שיש שם ספויילרים. "קולקציה סופית"- שבוע האופנה בניו יורק

אני צופה בהוט 3

בשידורים של 8 בימים א-ה (ובשידורים החוזרים בשעה 23:45) ולא בשישי-שבת. ככה שקיבלתי ספויילר רציני לגבי כל העונה השלישית!!!! בעעעעעעעעעעעע

D e l i l a h

New member
אוי כן גם אני ממש אהבתי את אליסון

ואני חושבת שההדחה שלה הייתה טיפשית. הם שמו יותר מידי לב לתיסרוקת. בסדדר תיסרוקת לא משהו אבל אנחנו בתוכנית עיצוב בגדים פה לא עיצוב שיער! והגם הבגד שלה לדעתי לא היה כזה נוראי, דווקא היה די נחמד.

אני אנסה לעזור לך

בסטימצקי בטוח יש בורדה. אני לא בטוחה מתי מתחדש המלאי אבל אני מניחה שכל חודש. לבורדה יש הרבה גיליונות. אם אני לא טועה יש ירחון (יוצא כל חודש
) די עתיק. אם את מתכוונת לספר או משהו כזה אז לא אין לבורדה ספר אבל יש להם אתר http://www.burdamode.com שאפשר לקנות בו גזרות. וטיפש קטן: סטימצקי מוכרים לפעמים בורדה מוזל במחיר של 10-15 שקלים רק בגלל שהוא לא עדכני (אם הוא פורסם לפני שנה שנתיים אני חושבת) אבל בכל זאת יש שם גזרות מאוד יפות. בהצלחה!

eden456

New member
../images/Emo207.gif

איזה מגזנינים של אופנה יש ? איפה אפשר להשיג אותם ? ועל איזה בכלל הייתם ממליצות ?

P i x i e s

New member
תשובה ../images/Emo26.gif

VOUGE, ELLE, COSMOPOLITAN, FASHION, LOCIRE - את אלה אני מכירה. לחלקם יש גרסה לנערות שגם היא מעולה.
בארץ ניתן להשיג בדיזינגוף סנטר- יש דוכן וחנות שלמה של מגזינים. הבעיה שלהם, לדעתי, היא שהם מאד ישנים ומאד יקרים. אם יש מישהו שאת מכירה שטס לחו"ל בזמן הקרוב, שיקנה לך בחנות הספרים בדיוטי פרי. שם זה עולה מחיר הוגן לגמרי וזה הגיליון של החודש. תהני!

למעלה