שאלות

../images/Emo35.gifשאלות ../images/Emo35.gif

יש לי מלא שאלות בתקופה האחרונה
אלישוע, מעניין אותי לדעת מה המשמעות של נטילת 1/2 מנה לעומת מנה. מה המשמעות של חצי מכלום? ומה ההבדל בין גלובולים לגרנולות (מה שאני מקבלת)? תודה

זה ענין של כמויות וגדלים.

מחירה של 1/2 מנה עולה 1/2 ממנה שלמה. מבחינת ההשפעה אין שום משמעות מפני שהרמדי מבוססת על איכות (אינפורמציה) ולא כמות (כימיה). גלובולים הם סוכריות בגודל של כמעט סוכרזית ומשמשים לנטילה יומיומית לאורך זמן, כאשר יותר נוח לספור 2 - 3 סוכריות בכל נטילה. גרנולות זה אותו הדבר כמו גובולים רק קטנטנים, כמו סוכריות סבא על עוגת יום הולדת. בכל מקרה הסוכריות אינן הרמדי עצמה אלא רק הנשא. את הרמדי כמובן שאי אפשר לתפוס בחושים. הנשא הוא סוכר חלב שבמהותו הוא אינרטי = ניטרלי.

נייטוטל

New member
שלום דנה

ראיתי שיש לך המון שאלות, ויחד עם זה את כן מקבלת רמדיס. האם יש לך הומיאופתית שמטפלת בך? היא אמורה לתת לך הסבר לכל השאלות האלה, כי היא אמורה לחקור אותך ולדעת מי את ומה את ואיך הטיפול אמור להשפיע עלייך. כוחה של ההומיאופתיה רב ממה שנדמה, כל שאלה שיש לך חייבת להישאל ולהיענות. תשובה נכונה ועניינית יכולה להיות ההבדל לטיפול מוצלח. למרות שלא למדתי הומיאופתיה, אני יכולה לומר שלאחר שנתיים של טיפול, אנחנו כבר מתייעצות לגבי המשך הטיפול שלנו היא מעלה שמות של רמדיס, אני בודקת ומחליטות ביחד מה הכי מתאים, מפני שהפידבק שהיא מקבלת ממני בקשר לטיפול מאוד חשוב עבורה כדי לדעת האם הטיפול מצליח או לא, ובזכות הדיאלוג הזה הצלחתי להבריא. אני מוכנה לעזור לך ולתרום לך מניסיוני, או להפנות אותך אל המושיעה שלי. בכיף.

תודה לך נייטוטל

אבל אם שמת לב הומאופת ענה לי על כל השאלות שלי. ותודה על העזרה במציאת הומיאופת....אני מסודרת הכי טוב שרק אפשר היה לדמיין. תודה

נייטוטל

New member
אני פשוט רוצה שכולם יחוו את הטוב

שבהומיאופתיה, כפי שאני חוויתי אותו. אני רק מציעה מניסיוני, כל אחד יקח את עצמו למקום שהוא רוצה להגיע אליו בסופו של דבר. החוויה שבכח הריפוי העצום שיש לנו כבני האדם היא בעיני חוויה מדהימה. אני טוטלית בטיפול מאחר שהייתי במקום כל כך נמוך ושחור, והיום אני במקום גבוה ומואר. תענוג. השם זה המצאה של הבן שלי.

מיקילוניהההההההה...אחותי

גם את יכולה!!! לצאת למסע עם הקטנצ'יק
....וזו היא רק תחילתו של המסע...של מסע מופלא אני מבטיחה לך מסע מרתק

ביום שבו ארגיש

שאין לי יכולת לשאול את השאלות...לא אהיה בו את יודעת, אחד הדברים שהיו הכי חשובים לי בבחירת המטפל שלי היה רמת הזמינות שלו. לא האמנתי שאקבל ככ הרבה מהמטפל שלי, עבדכם הנאמן - אלישוע. לא רק תשובות לשאלות אלה הוא פשוט שם כשצריך אותו...כיף אמיתי אני רק בתחילת הדרך אבל ללא ספק בדרך הנכונה הלילה הוא הלילה...

למעלה