שאלות

residention

New member
איך קוראים לחוקר של התוכנית?

ברצוני לרכוש מצלמת וידאו נסתרת, ע"מ לתעד תשובות לשאלות שאני מפנה לעובדים שמקשים את הבירוקרטיה. האם ההצעות למצלמות נסתרות שבאתר זאפ, הן הצעות למצלמות אמינות? מהיכן רוכשים מצלמה נסתרת במחיר סביר (ביחס לשאר החנויות וביחס לחנויות ספיי שופ) ? תוכלו לתת שמות של דגמים למצלמות וידאו נסתרות שעלותן פחותה מ 1300 ש"ח ? איך קוראים לחוקר של התוכנית מסך שיכול להדריך אותי ולענות לי על השאלות? מקווה שאקבל תשובות אובייקטיבית, עד כמה שאתם יכולים. תודה מראש על הסיוע.

mike56

New member
האם היתה תוכנית תחקיר על קיטרו ריקי

אם אני זוכר נכון היהתחקיר על מיסטיקנית בצפון אני לא זוכר את השם? תודה

תגידו....

אתם זוכרים את המקרה הזה שהיה "מטפל" ערבי שעשה חוזה שבו מפורט תהליך ה"טיפול" שבתמצות אומר שעל המטפל והמטופלת לשכב. וכך הוא יוציא את השדים הרעים ממנה ומחייה. מוכר לכם מקרה כזה? זה הופיע לפני כחודש או חודשיים לא זכור לי בדיוק...

belle5

New member
כתבה על דר' ברנר

שלום האם הכתבה על דר' ברנר , אונקולוגוג שמציע טיפולים אלטרניטביים התפרסמו בתוכנית של אמנון ןוי או בקולכוטק. יש לי עדות על חולה סרטן ששילם לו כבר 150,000 ש"ח עבור טיפולים שלא יכולים לעזור לו . תודה

AlmostHere

New member
איך פונים לתכנית?

הסתיים לי מנוי לעיתון "לאשה" לפני חודשיים. למרות שהודעתי, כי אין אני מעוניינת בהמשך המנוי, עדיין ממשיכים להוריד לי חיובים לגביו בויזה. בכל פעם שאני מתקשרת למחלקת המנויים, אני נתקלת בתשובה שהדבר יבדק, שהמנוי הוקפא וכו', אולם החיובים עדיין ממשיכים. אני מניחה שזוהי מנת חלקם של מנויים נוספים, אשר מבקשים לסיים את התקשרותם עם העיתון, ולכן אני חושבת שזהו סיפור בעל ערך ציבורי. מה עושים? לאן פונים? איך מגיעים לאמנון לוי? אני לא מצליחה למצוא את הטלפון שלו... !help

ronars

New member
שרלטנית מגדת עתידות

מישהו זוכר שהיה פעם תחקיר על אחת כזו באזור פתח תקוה ולא זוכרת את שמה המלא...?דיי דחוף

../images/Emo140.gifפניות למערכת התוכנית

יתבצעו דרך שליחת אימייל לכתובת: [email protected] ניתן גם לפנות בעזרת מסרים לשם המשתמש: ש ו מ ר מ ס ך או בטלמסר 057-9999444 או בפקס: 03-7555665

למעלה