שאלת זכויות יוצרים

shemhofshi

New member
../images/Emo35.gif שאלת זכויות יוצרים

שלום, זמן מה לאחר שטרחתי רשמתי ופרסמתי תוכן באתר שלי, גיליתי אותו לפתע מופיע באתר אחר - ללא ידיעתי וללא רשותי. תגובתי בפורום של האתר המעתיק צונזרה ובקשותי להסרת התוכן לא נענות. אני יכול לספק את פרטי האתר בפרטי אם זה יעזור. האם ניתן לעשות משהו בנידון?

"תוכן"

דיני זכויות היוצרים מגינים על יצירות. בהנחה שה"תוכן" שפירסמת הוא יצירה שלך, יש לך עילת תביעה. רצוי שתתחיל את התהליך בגיבוי העמודים המפרים, כדי שיהיו לך ראיות ולאחר מכן תפנה לבעל האתר המפר במכתב רשום בדרישה להורדה מהאתר ולפיצויים.

shemhofshi

New member
תודה

תודה רבה על העזרה. האם יש דרך נגישה עבורי לבירור בעלי האתר? ניסיתי ליצור קשר דרך הודעות פרטיות באתר, ואז נעניתי בשלילה וזכות הפרסום שלי באתר הוסרה.

danymaor

New member
ברוב חברות איכסון האתרים תוכל לבדוק

אם תחפש ברישום דומיינים ברוב החברות לאירוח אתרים תוכל לגלות כמובן שהדומיין של האתר שאתה מחפש תפוס, ואז בקליק אחד על הדומיין תוכל לראות את פרטי בעל האתר. יש גם כמובן אתר ארצי אבל אני ממש לא זוכר את שמו. אם אתה לא מוצא כתוב כאן את הדומיין המפר את הזכוייות ואני יעזור לך.

בשום פנים ואופן לא

אין להעלות לפורום טענות מהסוג הזה, תוך ציון האתר. danymaor היקר, יש כאן כללים והוסברו בערך 57,000 פעם. אין לכתוב כאן שמות של אנשים או אתרים נגדם יש טענות. אם אתה רוצה, תעזור לשואל בפרטי. אני מתאר לעצמי שאם פעם יהיה למישהו סכסוך, לא תרצה שאותו מישהו יכתוב את הטענות שלו נגדך באינטרנט תוך מתן פרטים מזהים אודותיך.

אם האתר הוא ישראלי

תוכל לאתר את נתוניו באתר איגוד האינטרנט הישראלי. אם האתר זר, צריך לחפש אצל האיגוד של אותה מדינה.

למעלה