שבוע חדש, סקר חדש...

../images/Emo35.gifשבוע חדש, סקר חדש...

אומנם ביום שני, אבל אני מקווה שיהיה מעניין. יום נעים אורית

אורית וכולם, חשוב לי שתקראו

את התגובה שהוספתי למטה שמתחילה ב"אוריתוש" בשרשור שלי על בית החולים היום. חשוב לי שתקראו ותגיבו. האם אני לא צודקת? למה רופאים מתייחסים ככה להורים? למה הם מזלזלים באינטיליגנציה שלנו? למה הם חושבים שהם אלוהים? למה אנחנו תלויים בהם, לעזאזל? זה מתסכל אותי. ואורית, לגבי הסקר. לא ברור עם ה"נהנים" במרכאות, מתכוון לכך שזה עבודות שאנחנ ממש לא אוהבים לעשות או שכן. למה התכוונת, לעבודות שאנחנו באמת ולא בציניות אוהבים לעשות? או לעבודות שאנחנו לא סובלים לעשות. צריך הבהרה כי זה לא לגמרי ברור. יעל

סליחה ועדכון ../images/Emo4.gif

"נהנים"= נהנים כלומר חייבים לעשות עבודות בית למינהן, אבל בתוך החובה הזו, יש גם העדפה כלומר"אם אני כבר עושה עבודות בית,אני מעדיפה לעשות....."אני ממש אבל ממש ולא בציניות אוהבת לקפל כביסה מכל עבודות הבית, זה מרגיע אותי. יום נעים אורית

איזו שאלה בכלל? ../images/Emo13.gif

בישול לא מוגדר כעבודת בית. עבודות בית זה איכס. בישול זה נחמד עד נהדר. אז אולי את תבואי לקפל לי כביסה ואני אכין לך משהו טעים?

מצטערת

אין לי מה לענות, קיבלתי סחרחורת מלראות את הרשימה. אני מחכה שאושרי יתעורר (לא יודעת מה יש לו הוא ישן כבר כמעט שעתיים) כדי לתלות יחד כביסה... הינה הוא קם. איזה קטע ביי

למעלה