שידרוגים לאן

Nadav Fix

New member
../images/Emo35.gif שידרוגים לאן ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש שלושה שלבים ל"שידרוגיטיס" :

טרום מחלה - (שם קוד - "גן העדן האבוד".) אתה משתובב לך תמים ומאושר על הז"ק הזול שקנית לך במה שנדמה לך שהוא מיטב כספך, נהנה ממנו עד אין קץ ובטוח שרכשת את פיסת הטכנולוגיה המדהימה ביותר על פני כדוה"א, שלמעלה ממנה יש רק פלצנות לשמה. תיהנה מהשלב הזה. הוא לא ייארך לנצח. השלב הראשון - הוירוס חודר לגוף. (שם קוד - "חסד נעורים") יום אחד, אתה עולה על הבעיה של האופניים. אולי זה המזלג, אולי הברקסים. או שאחד המעבירים העלה את חמתך בעליה. אתה בטוח שאם רק תשדרג את החלק הסורר, תחזור ההרמוניה לשרור בינך לבין אופנייך, ממש כמו בירח הדבש. "זכרתי לך חסד נעורייך, אהבת כלולותייך, לכתך לצידי במדבר..." אתה לוחש בעליות. השלב השני - הוירוס מתרבה. שם קוד - "פרו ורבו" אתה נלחם במחשבה הזו כבר כמה זמן, אבל לא יכול להדחיק אותה יותר. "האם החלפת הבולם הקדמי המעפאן הזה באמת חשובה כל כך ? לא עדיף לטפל בברקסים ? הרי בטיול האחרון דווקא הברקסים היו אלה שפישלו יותר..." אתה מתחיל להבין שכנראה חלית. אם יש דפקט שני באופניים, מי יודע אולי גם יבוא שלישי ? השלב השלישי - המערכת החיסונית נחלשת. שם קוד - "קצה נפשי" אתה מתבונן במיאוס בערמת גרוטאות המתכת שעד לפני שבועות מספר עוד כינית בשם "אופניים". המזלג קצר ולא מגיב. הברקסים - שלשיח' יאסין ישימו כאלה בכיסא גלגלים. הכיסא הזה בוודאי תוכנן ע"י איזה פרוקטולוג סדיסט, והגלגלים - לא נראים לך מקצועיים מספיק, למרות שאתה לא בטוח שאתה יודע מה זה גלגלים מקצועיים. "לפחות ניפרד כידידים" אתה חושב כשאתה מעיין בסתר ב"מדריך לצרכן". ומכאן, אתה כבר יכול לקרוא בפורום.

טיראן מ

New member
והשלב הרביעי והמכריע....

שלב רביעי - קריסת כל המערכות. שם קוד "נפלת חזק". אחרי המדריך לצרכן, אתה בוחן את המערכת החיסונית שלך. האם היא תעמוד בסבב חנויות ? האם שילדה נוצצת תביא לקריסה מיידית ? אתה מלטף צמיגים, הולך על הקצה. לוטש מבטים שאינם משתמעים לשני פנים לאיזור חלציו של מזלג משובח. חנות אחת ועוד אחת..... עוד אחת. סיבוב נוסף... בלילה, עם עצמך אתה מדמיין איך אתה "עושה את זה" עם ה"תכשיט". ואז, ביום בהיר מר ונמהר, המערכות כושלות. אתה מרכיב את המנשא על הרכב. נפרד משמשפחה ויוצא אל הדרך שאין ממנה חזרה. בחנות, בידיים רועדות, אתה חותם על השובר הקטן, מוסיף מס' טלפון. הסכום דומה למחיר האופניים הראשונים שלך אבל כפול 12 תשלומים וזה חוץ מהמקדמה במזומן. בחלומות הכי פרועים שלך לא חלמת שתוציא סכום כזה על.... אופניים ?? זה כבר מזמן לא אופניים. זה משהו אחר. "נפלת חזק" ותודה שאתה בכלל לא שולט בחיים שלך. יש לה, למחלה הזו עוד שלבים. הם למעשה השלב הרביעי בעוצמה גבוהה יותר. אז... יש למה לצפות ..... ועכשיו, אתה כבר יכול לא רק לקרוא בפורום. אתה יכול לכתוב. לייעץ. להזמין לטיול. אתה בוגר שידרוגיזם.

טיראן מ

New member
יש נקודות כואבות מסוג כזה .....

שכשאתה לוחץ עליהן הן כואבות פחות. כמו כאב שיניים. כמו עקיצת יתוש. כמו שידרוגיזם....... תמשיך ללחוץ רשף. תמשיך ללחוץ כי זה כואבבבבבב

רובן Z

New member
ומה עם התפתחות השידרוגיזיס ל...

למקרה חמור של ציידת ? כבר לא מדובר באופניים...אותם כבר מזמן שידרגת... מדובר במסע רכש בלתי פוסק ובלתי הגיוני בעליל אתה מוצא את עצמך משדרג את הציוד ההיקפי ללא הרף כבר יש לך שתי קסדות (לבוקר ולערב, לכביש ולשטח), 6 גרביים, 3 נעליים (חורף\קייץ, כביש\שטח) 6 חולצות, 4 מכנסיים...שאני אמשיך? אז מה, עם כל הציוד הזה..אני לא ממשיך לפנטז על פריטים שעוד אין לי? אני לא חייב איזה זוג כפפות ווינד-סטופר לחורף? מה, למה שאני אמשיך לרכב עם זוג נעליים פשוטות שרכשתי בתחילת דרכי בכביש? אני לא צריך נעליים שהן Top of the line? מקרה חמור מאד של ציידת ו...פלצנות טהורה. אבל כיף...כיף להיות פלצן, כיף להתלהב כמו ילד מאיזה זוג גרביים חדש עם דוגמה אדיוטית. אחחח, איזה תחביב מטופש.

moisip

New member
שאלה שמענינת אותי בתהליך ..

בין השלב שהמערכות כושלות לשלב של הרכבת המנשא על האותו. פיספסתם את השלב של שיכנוע זוגתך (לפחות ככה זה אצלי) על נחיצות השידרוג. מעניין ללמוד תירוצים חדשים, לפעמים הבאות לטובה.

יש כמה :

1 - תראי, אני בכל מקרה ארכב, לא עדיף שאני אעשה את זה על משהו בטוח שלא יתפרק לי בידיים ? הרי לבריאות אין מחיר... 2 - מה דעתך שנקנה עוד אופניים, כדי שתוכלי להצטרף אלי מדי פעם ? 3 - זה יקר ? וכמה עולה הג'יפ של משה שרואה שטח פעמיים בשנה ? 4 - זה חוסך לי פסיכולוג ומכון כושר. 5 - נו באמת. הרי מדובר בהוצאה חד פעמית, שתשמש אותי אחר כך כל החיים... אתם מוזמנים להוסיף.

את ארבעת הסעיפים הראשונים

קראתי בחיוך אבל הסעיף החמישי גרם לי לפרוץ בבכי ממושך
.

למעלה