שירשור השאלה הקטנה

טחל

New member
שאלה

יש לי שאלה איך משיגים כרטיסים להיות קהל בתוכנית??????

Israeli Hero

New member
תשובה

ברגע שתהיה הכרזה רשמית לגבי תחילת צילומי העונה השניה, יתפרסם מספר טלפון בו ניתן יהיה להזמין כרטיסים בחינם.

Israeli Hero

New member
../images/Emo35.gifשירשור השאלה הקטנה../images/Emo35.gif

שרשרו לפה את כל השאלות (הקטנות) שלכם לגבי התכנית.

שאלות קטנות

1.האם בטוח סופי שתהיה עוד עונה? 2.האם גם בפורום הזה י מה שנקרא ספוילר של תוצאות ואם כן כמה זמן?

Israeli Hero

New member
תשובות קטנות

1. בטלויזיה דברים משתנים מיום ליום, ככה שעד שאנחנו לא מגיעים לצילומי התכנית, אי אפשר להיות בטוחים ב100%. אבל בראיון עם גיימר איתי שגב, עורך התכנית, אמר שאכן תהיה עונה שניה, לכן אפשר להיות אופטימים לדעתי. 2. פה בפורום כל מה שלא שודר עדיין נחשב ספוילר. מרגע שידור התכנית אפשר לדבר עליה חופשי. כל העונה הראשונה כבר שודרה, לכן בעיות עם ספוילרים יהיו לנו רק לאחר צילום הפרקים הבאים.

.

*המסכים נדלקים... אמייזינג ראד נראה מחויך עם החגורה שלו ומתחיל לדבר במבט ישיר למצלמה* ראד: הרבה זמן לא היה לי קרב... נחמד לגלות שיש מישהו שמעריך אותי כאן... שיודע שאני יכול לעזור.... טריפס..תודה על הקרטיד! אני לא אאכזב אותך וביחד עם בנואה נקרע לאנגל וחבריו את הצורה! *הקהל מוחא כפיים וראד מחייך* ראד: סינה...ג'ון סינה... אתה לא באמת המנהיג של הדור ג'ון... לא אתה ולא אורטון... אני אחד מהמנהיגים! אני לוקח סיכונים..קפיצות... עושה הרבה תרגילים

למעלה