של מי השורה הזאת

Wrath Within

New member
../images/Emo35.gifשל מי השורה הזאת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif

השיר של השבוע:Songs Or Suicide
שורה אהובה בשיר?
שורה פחות אהובה?
מה הייתם משנים\מוסיפים לשיר?
איזה אומן הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
הייתם רוצים לשמוע גרסא איטית יותר\קצבית יותר לשיר?
האם שם השיר מתאים? אם לא היה נקרא כך, איזה שם הייתם בוחרים לו?
ליריקס: http://www.azlyrics.com/lyrics/him/songsorsuicide.html

../images/Emo5.gif

הקול של וילה מזוויע פה
ולא יודעת למה גם לא כל כך התחברתי לשיר הזה

5ifi

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Songs Or Suicide
שורה אהובה בשיר? אין יותר מדי בחירה...
ובכל זאת... I heal my wounds with grief And dream of you And weep myself alive
שורה פחות אהובה? אין!!!
מה הייתם משנים\מוסיפים לשיר? כלום!
איזה אומן הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? ממממ... סוויצ'פוט. כי גם ם מושלמים.
הייתם רוצים לשמוע גרסא איטית יותר\קצבית יותר לשיר? אויואבוי. לא. חס וחלילה. (איכ, אני חושבת על גרסת טראנס...סארוו ריבילד מי אז איי סטפ אאוט אוף דה לייט -עדצ עדצ עדצ מיזרי סטרנקת'ן אז איי סיי מיי גודב-אי-אי-איאייאאיאייייי!!!)
האם שם השיר מתאים? אם לא היה נקרא כך, איזה שם הייתם בוחרים לו? אמ...זה שם מתאים ויפה אבל אני הייתי קוראת לו healing grief או משו כזה... זה שיר מהמם.

Fully Alive

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo69.gif

שורה אהובה בשיר?
לא כ"כ ארוך אבל..Misery strengthen me as I say my goodbyes
שורה פחות אהובה?
מה הייתם משנים\מוסיפים לשיר?
עוד מילים?
איזה אומן הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
את נייטוויש
הייתם רוצים לשמוע גרסא איטית יותר\קצבית יותר לשיר?
כן, קצת יותר מהירה היה נחמד..P:
האם שם השיר מתאים? אם לא היה נקרא כך, איזה שם הייתם בוחרים לו?
סבבה..אולי Misery strengthen me..

Rose131

New member
שיר מושלם

שורה אהובה בשיר?And weep myself alive כמובן. שורה פחות אהובה?X מה הייתם משנים\מוסיפים לשיר? מצד אחד אני רוצה להוסיף עוד קצת תוכן ועוד קצת וילה ומצד שני הוא כ"כ יפה כפי שהוא אז חבל לשנות, לא? איזה אומן הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? איימי לי אולי.. אמ.. הייתם רוצים לשמוע גרסא איטית יותר\קצבית יותר לשיר? לאלא האם שם השיר מתאים? אם לא היה נקרא כך, איזה שם הייתם בוחרים לו?לאלא, זה מעולה!

sacrament

New member
שיר יפהפה!!! בלי יותר מדי שורות אבל../images/Emo6.gif

שורה אהובה בשיר? And dream of you And weep myself alive שורה פחות אהובה? אין מה הייתם משנים\מוסיפים לשיר? עוד בית? עוד שניים? איזה פיזמון? הוא נורא קצר...וחבל. איזה אומן הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? וילה!!! אם אפשר בלייב, פה אצלי בסלון. הייתם רוצים לשמוע גרסא איטית יותר\קצבית יותר לשיר? נראה לי שהשיר יכול להיות ממש מגניב אם הוא יהיה רוקיסטי...מצד שני, זה עלול להוריד את האפקט הדרמטי... האם שם השיר מתאים? אם לא היה נקרא כך, איזה שם הייתם בוחרים לו? השם מגלם דילמה. לדעתי הוא מושלם (בייחוד כי הוא די מכוון למטרה של השיר...מי שקורא את השיר לבד לא ממש מבין לאיפה הוא חותר...והכותרת די משלימה את התמונה).

למעלה