...של מי השורה הזאת...

Wrath Within

New member
../images/Emo35.gif...של מי השורה הזאת...../images/Emo35.gif../images/Emo88.gif../images/Emo11.gif

השיר של השבוע: Resurrection
ליריקס תוכלו למצוא כאן
שאלות על השיר:
שורה אהובה בשיר?
שורה פחות אהובה?
מה הייתם משנים\מוסיפים לשיר?
איזה אומן הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
הייתם רוצים לשמוע גרסא איטית יותר\קצבית יותר לשיר?
האם שם השיר מתאים? אם לא היה נקרא כך, איזה שם הייתם בוחרים לו?

Fully Alive

New member
../images/Emo85.gifוהוווו~~~

שורה אהובה בשיר?
You smiled like an angel (Fallen from grace) ו- We've been slaves to this love From the moment we touched And keep begging for more Of this resurrection​
שורה פחות אהובה?
שיר מושלם!
מה הייתם משנים\מוסיפים לשיר? בהתחלה כזה, שוילה שר כשהמוזיקה דיי חלשה זה סתם לא מחמיא לקול שלו שרועד כזה, לדעתי.
איזה אומן הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? מממ..
ביונסה
!
הייתם רוצים לשמוע גרסא איטית יותר\קצבית יותר לשיר? כן, אבל כבר שמעתי, פשוט שמים על הילוך מהיר במדיה פלייר
האם שם השיר מתאים? אם לא היה נקרא כך, איזה שם הייתם בוחרים לו? אחלה שם, חבל שאנלא יודעת לבטא אותו
לא צריך שם חופר מידי, קצר ולעניין

5ifi

New member
מבטאים את זה ככה:

רֵזוׁרֵקְשֶן. בברכה, המשרד לאיות וגיהות.

Fully Alive

New member
../images/Emo85.gifלא יילך לך P: אנלא יודעת לקרוא ניקוד../images/Emo3.gif

Fully Alive

New member
../images/Emo85.gifאהא..זה רק מבלבל אותי. הרגשתי נורא

מפגרת לשאול כל שנייה את הילד שישב לידי מה זה ומה זה

גם אני לא ידעתי עד שהשנה התחלנו ללמוד ערבית

והיא השוותה את הניקוד שלהם לשלנו ז היא התחילה ללמד כי האממ..חוץ משני ילדים בכיתה אף אחד לא ידע ניקוד

GaIi4697

New member
אבל באנגלית זה לא בעיה

Resurrection זה כמו Re zo rec shen.. תקשיבי לאיך שהוא אומר את זה [..מזכיר לי שכשלא הייתי יודעת איך להגיד שמות של להקות מסויימות הייתי מחפשת ראיונות ביוטיוב ומריצה אחורה 20 פעם כדי לקלוטXD]

5ifi

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo36.gif זה לא דג זהב, זה עוף החול.

והוא עושה רזורקשן!!!
!Resurrection שאלות על השיר:
שורה אהובה בשיר? There was a time When I could breath my life in you One by one Your pale fingers started to move And I touched your face And all life was erased You smiled like an angel Fallen from grace וגם- You kissed my lips With those once cold fingertips
שורה פחות אהובה?
מה הייתם משנים\מוסיפים לשיר? אומרת לוילה לשיר חזק יותר בבתים האחרונים ולא רק בפזמון!!
איזה אומן הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? ג'ף באקלי
הייתם רוצים לשמוע גרסא איטית יותר\קצבית יותר לשיר? לא, תודה...זאת איטית ומהירה מספיקה...
האם שם השיר מתאים? אם לא היה נקרא כך, איזה שם הייתם בוחרים לו? שם מעולה.

../images/Emo13.gif

שורה אהובה בשיר
And I touched your face And all life was erased You smiled like an angel ואת החלק הזה אני ממש ממש אוהבת: We've been slaves to this love From the moment we touched And keep begging for more Of this resurrection שורה פחות אהובה
- מה הייתם משנים\מוסיפים לשיר
אני לא כל כך אוהבת את הקול של וילה פה בכלל,חבל,כי זה ממש שיר יפה. איזה אומן הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר
אני לא חושבת שזה יתאים לאומן אחר.
מה לעשות,אני לא אוהבת לשמוע שירים של להקה שאני אוהבת שמישהו אחר שר את זה
הייתם רוצים לשמוע גרסא איטית יותר\קצבית יותר לשיר
קצבית
זה היה יכול להיות יפה. האם שם השיר מתאים
אם לא היה נקרא כך, איזה שם הייתם בוחרים לו
השם מתאים לשיר

Wrath Within

New member
There was a time when I...../images/Emo11.gif

שורה אהובה בשיר? We've been slaves to this love From the moment we touched And keep begging for more Of this resurrection You touched my face And all life was erased You smiled like an angel (falling from grace)
שורה פחות אהובה? אין, השיר מושלם3>
מה הייתם משנים\מוסיפים לשיר? כלום!$#^#%
איזה אומן הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אממ...מריה קארי! D: או ליאונה לואיס. זה יכול להיות מעניין.
הייתם רוצים לשמוע גרסא איטית יותר\קצבית יותר לשיר? אולי אקפלה או אקוסטיק.
האם שם השיר מתאים? אם לא היה נקרא כך, איזה שם הייתם בוחרים לו? משהו עם angel בטוח D:

Rose131

New member
ממ

שורה אהובה בשיר?We've been slaves to this love From the moment we touched שורה פחות אהובה?אין ממש מה הייתם משנים\מוסיפים לשיר? עוד גניחותD: איזה אומן הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?X הייתם רוצים לשמוע גרסא איטית יותר\קצבית יותר לשיר?X האם שם השיר מתאים? אם לא היה נקרא כך, איזה שם הייתם בוחרים לו?מתאים מתאים..

5ifi

New member
עוד גניחות?!

אחותי, הוא גונח מספיק בשביל דיסק שלם!! ולחשוב שדיסק אח"כ יש את ביוטיפול...בקיצור, הפנמנו את פואנטת הגניחות. אנחנו בעד הקול המקסים ואפוף עשן הסיגריות שלו.

למעלה