של
לגבי הדניס בראון

א י ו ש י

New member
../images/Emo35.gifשל../images/Emo163.gifלגבי הדניס בראון

אני אפילו לא יודעת אם זה שמו של המכשיר שאנחנו צריכים (נעליים מחוברות אחת לשניה בציר ברזל) מישהי מוכנה לתת לי את המכשיר של הילד שלה. אפשר להשתמש בזה לקסם אחרי כמובן שנראה שהנעל מתאימה חברה אמרה לי לא מעבירים נעל מרגל לרגל במיוחד של ילד כי הנעל מקבל עיצוב של הרגל משהו כזה.... בכל מקרה זה מכשיר טיפולי הוא אישי או אפשר לקבל יד שניה תודה על התשובות

טאניוש

New member
עקרונית אין בעיה להשתמש ביד שניה

זה לא נעלי הליכה. הייתם אצל אורטופד נוסף? הרופא יגיד לכם את שמו של המכשיר בטוח
.הנה התמונות של דניס בראון בגלריות הפורום.

א י ו ש י

New member
כן היינו אצל אורטופד נוסף../images/Emo4.gifשאמר

שהמקרה של קסם גבולי- 50% שיסתדר מעצמו ו-50% שלא. על הספק שלא עדיף לנעול לו את הנעליים הללו בלילה. (חבר של בעלי שהוא אורטופד מנתח למבוגרים אבל מבין כמובן גם בילדים ואמר לנו את דעתו הכנה כחבר ) אנחנו צריכים סד לילה מסוג CRS.. (ואללה לא ידעתי שיש סוגים חשבתי כולם זהים, צריכה לבדוק עם זאת שצריכה לתת לי) המון תודה

crs מצאתי לפני כשנה ביד שרה

בסניף הראשי בירושלים. זה מכשיר גמיש יותר, כלומר מאפשר תנועה חופשית יותר מאשר הדניס בראון. הוא כבר לא בשימוש ולא בייצור. הוא עולה כ 1200 ש"ח ויש מעטים כאלו בשוק. אני חושבת שאני מכירה חנות בירושלים שיש לה את המכשיר. הוא לא מומלץ לשימוש בק"פ בגלל גמישותו. אם אני לא טועה פרופ' פורת היה מהמפתחים של המכשיר וגם הוא אמר לנו שהמכשיר לא מאושר ע"י פונזטי. הוא אפילו יכול לגרום לנזק אצל ילדי ק"פ. באתר שלנו יש לינק לאתר שאמור להראות את המכשיר אך הלינק לא עובד. כנראה כבר הורידו את המוצר גם מהאתר. מה שבטוח זה עדיף מכלום ואולי זו הסיבה שהרופאים ממליצים לך על המכשיר הזה שלא מגביל מאוד את הילד.

כן, לזה התכוונתי במשפט האחרון

שאם זה לא ק"פ אז ויש אפשרות לא להגביל את הילד עם דניס בראון אז ה CRS הוא אופציה. (-:

למעלה