שרשור שאלות ובקשות חדש

purple rain2

New member
../images/Emo28.gifשאלה לי אליכם../images/Emo27.gif

שמתי לב שהגלריה של "תמונות מהעונה השלישית" מתחילה להתמלא, איזה יופי
בכל אופן אם מישהי רוצה שאני אפתח גלריה אישית למישהי היא מוזמנת לבקש, ואז אולי זה יהיה יותר נוח (אבל לא מישהי כמו ליה למשל שיש לה שתי תמונות וחצי, אלא מישהי שיש באמתחתה לפחות 8-10 תמונות, שתהיה גלריה מכובדת
)

עדיץ

New member
לאאאאאאאא!!!!!!

באמצע התוכנית באמצע שטיירה מראיינת את הבנות השידור קופץ לערוץ המקומי ומשדר את התוכנית של אילת!! איך זה יכול להיות?!!? שמפסיקים את התוכנית באמצע ?!!?! ואני גרה בנהריה איך אילת זה מקומי ?!?

שאלה

העונה החמישית התחילה? כי חלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא..... ואם כן תשלחו תמונות שלה....

oOBAGIRAOo

New member
נצל"ש

אני צריכה תמונות של ג'ניפר (עדיף לא תמונות שצילמו בסדרה כי כבר יש לי.) שרואים בהם ברור את הפנים והשיער. עדיף תמונת פנים עם כל מיני הטיות של הראש. תודה לעוזרים!

אני חייבת תמונות של קאסי../images/Emo4.gif

סליחה שאני מטרטרת אותכם אבל אני חיפשתי בכל מקום ו....... כלום!
תודה!

אפשר תמונות של קאסי חברה שלי צריכה!

סליחה שאני פותחת עוד הודעה של בקשת תמונות אבל חברה של מעריצה מ'ס 1 של קאסי....... פליז תנו לי! תודה מראש!

purple rain2

New member
אבל יש בדיוק מתחתיך שרשור

שאלות ובקשות, אי אפשר לשרשר?! ויש בגלריות ובקישורים ובטאגליינס.

purple rain2

New member
טלי, כבר שתיים ביקשו

רוצה כבר לעשות לקאסי שרשור נפרד (חדש) של תמונות שאני אטגלן אותו?

niranat

New member
ואללה?!

אופס.. חח את יכולה רק לשרשר ולא להפריד?! ממ טוב, אולי פעם אחרת אני אעשה לזה שרשור נפרד אבל ממש אין לי סבלנות עכשיו ויש לי בגרות עוד 9 שעות שלא למדתי אלייה בכלל, אז.... לא עכשיו

purple rain2

New member
../images/Emo12.gif שיהיה לך המון ../images/Emo50.gif

במה זה? היסטוריה? ולא, לצערי אני לא יכולה להפריד...
לא נורא, יש לי רעיון איך להתגבר על זה

niranat

New member
כן, היסטוריה

ואני אזדקק להצלחה הזאת כי אלא אם כן אלוהים ישלח לי בוחן שנותן להעתיק אני מתה
אבל יש לי ציון הגשה מעולה [93.. קנאו קנאו
] אז אני בטח אשרוד איכשהו... וחוצמזה, תמיד יש מועד חורף. חחח אני לא מאבדת תקווה
מממ ואני מצפה בקוצר רוח לראות איך את הולכת להתגבר על המכשול עב הכרס והחרטום הזה! [חחח עזבי.. בדיחה פרטית
] הנה הקמע שלי להצלחה בבגרות |שמאלה| חחחח אני אחשוב עליו וכל התשובות פשוט יקפצו להן מעצמן לתוך מוחי הקודח

למעלה