שרשור שאלות ובקשות

../images/Emo35.gif שרשור שאלות ובקשות ../images/Emo35.gif../images/Emo203.gif

[הרשיתי לעצמי לפתוח אחד זה בסדר?
]

צריכה טובה דחופה :)

אני צריכה להכין איזה קטע לעיתון מקומי ובו תמונה של מגילה ועליה ראיון עם בחורה כלשהי. למישהו יש רעיון אין ניתן לעצב את הראיון או על איזה תמונה. ואם אין רעיונות או משהו בסגנון אני ממש ממש אשמח לתמונה של מגילה בסגנון הזה שבתמונה רק ביותר גדול. אני ממש פתוחה להצעות, כל דבר. תודה רבה רבה מראש :)

יפה יפה!!!

מאיפה את מוצאת תתמונות האלה? חח
זה נראה לך מתאים לראיון של בחורה?..אני כזאת לא החלטית :p הכול בגלל המורה להבעה :\ תודה רבה רבה רבה :))

Nienna17

New member
מה אתה בדיוק רוצה ללמוד?

יש כל מיני אתרים עם מדריכים שנוגעים בנושאים מסויימים, או שאתה רוצה ללמוד בכלל על התוכנה. הייתי ממליצה לפנות לפורום פוטושופ, אם מישהו פה לא יימצא את התשובה לשאלה שלך. יש המון אתרים באינטרנט וחיפוש פשוט בגוגל של : Photoshop Tutorials יביא לך מספיק אפשרויות, אני בטוחה

אני רוצה ללמוד בכלל על התוכנה

למעשה כבר אני שולטת בהמון דברים . באתר איתן(2) היה קורס פוטושופ למתחילים\מתקדמים ואימג רדי למתחילים\מתקדמים... הספקתי לסיים את פטושופ\אימג רדי מתחילים וחצי מפוטו שופ מתקדמים ואז...האתר נפל:( לכן אני מחפש איזה אתר פחות או יותר תואם בעיברית שאני יוכל להמשיך את הלימוד משם(פחות או יותר איפה שהפסקתי). אם יש למשהו איזה אתר אני אשמח
אני אחפש גם את פורום פוטושופ תודה בכל אופן...

nuny11

New member
עזרה בבקשה בבקשה מכם!

אני רוצה להביא ביום ראשון לחבר שלי (לפני שהוא נוסע לבסיס) חבילת שוקולד פרה+מיני מיקס סתם כדי שיהיה לו מתוק.. עכשיו רציתי להיות מקורית ולעשות משהו מאגניב אבל בשביל זה אני צריכה טיפת עזרה מכם! יש לי את התמונה של העטיפת שוקולד פרה.. אני רוצה שבעיגול (איפה שהפרה תמיד נמצאת) יהיה תמונה שלנו שאני אצרף, ובצד איפה שאמור להיות כתוב תמיד "שוקולדת פרה" מתחת לעלית יהיה כתוב משהו כמו "יפיוף שיהיה יום מתוק כמוך" אם אפשר אז באותו כתב שזה כתוב על העטיפה.. תודה רבה רבה רבה על העזרה מראש! מקווה שתוכלו באמת לעשות את זה =)

למעלה