שרשור שאלות ותשובות

quickie1

New member
שאלה..אולי מישהו יוכל לעזור..

מישהו יכול לומר לי איך אני יכולה לקחת תמונה ולהכניס אותה למן כדור זכוכית? כמו אלה שהופכים ואז יורד כזה שלג בתוכם.. מקווה שהסברתי את עצמי... שבת שלום!

sivanbd

New member
בבקשה אולי מישהו יקח יוזמה

ויסביר לנו פעם אחת איך באמת מחליפים צבעים כמו בגדים או איך מאפרים לכל אלה מאיתנו שרק התחילו להשתמש בפוטושופ תודה ושוב תודה לכל העונים והמגיבים

עיניים אדומות

איך מורידים עיניים אדומות בפוטושופ?? יש לי את התוכנה בעברית וממש יעזור אם מישהו יכול להסביר לי. אני לא מבינה בתוכנה. זה תמונות חשובות שנהרסו בגלל העיניים. תודה..

ענבל98

New member
מיואשתתתת..... ../images/Emo7.gif

אני משתמשת בפוטושופ בשביל עבודת גמר שלי באומנות. אני רוצה ליצור קמטים על פנים של נשים...ולגרום להן להיראות זקנות. אני חיפשתי כבר טוטוריאלים על יצירת קמטים....אבל לא ממש מצאתי. אולי כאן אני אמצא את המושיע שלי ?! HELPPPP

sivanbd

New member
אין לי מושג אבל

מאיפה הבאת את התוכנה בעיברית קנית או מהאינטרנט

יש לך סרגל כלים בצד שמאל?

אז תחפשי את הפלסטר, תלחצי עליו כמה שניות ואז ייפתח לך תפריט לידו. אחד הכלים שיש שם הוא כלי הred eye ונראה לי שזה אומר הכל... זהו, תמקמי את העיגול על העין הרצויה והופ! הפתעה

לא עובד לי אבל :(

לא מצליחה לצבוע את האישונים בצבע שחור. זה יוצא לי בצבע של העיניים

:(

אוף אתכם.. כשאני לוחצת על הפלסטר הזה ואז מופיע לי עיגול ואני מסמנת את האדום בעיניים אז האדום הופך לצבע אחר. איך אני צובעת אותו לשחור?? מה הבעיה לשנות את הצבע?? פליז תנסו לעזור טנקס.. :)

NLO

New member
זה תלוי גם באיכות התמונה.

כמה שהאיכות טובה יותר, זה יעבוד טוב יותר, במקרה שהאיכות לא משהו, אפשר לעזור לכלי, "ולצייר" את חלקים מהעין ידנית. את יכולה להתקין את הפלאג אין הזה, הוא יתן לך תחת הפילטרים עוד אופציה לתיקון עין אדומה. http://www.sendspace.com/file/tqejs8

sivanbd

New member
אחלה

תודה הבעיה היא כשמגדילים רואים הכל מטושטש ובואו לא נישכח גם את אלה שלא כל כך מבינים אנגלית אני פשוט רואה כאן כבר המון בקשות כאלה במיוחד שלי אז חשבתי שאולי כדאי סוף סוף שיענו גם על השאלות האלה אבל הסירטונים ממש עוזרים שוב תודה

למעלה