שרשור שאלות ותשובות

liatdori

New member
איחוד תמונות

יש לי 9 תמונות בערך, והייתי רוצה לאחד אותן לתמונה אחת, כשהן מסודרות אחת ליד השניה. בסוף אני מתכוונת לעשות מזה פאזל אחד גדול, ואני כבר יודעת איך לעשות את הפאזל. הבעיה היחידה שלי היא איך לשים את התמונות אחת ליד השניה ולהכין מזה תמונה אחת גדולה. תודה

Nienna17

New member
../images/Emo35.gif שרשור שאלות ותשובות ../images/Emo35.gif

יש לכם שאלה בנוגע לריטוש תמונות? פוטושופ? שאלות בנווגע לשוק העבודה בריטוש תמונות? זה המקום! שימו לב! שרשור זה נועד לשאלות פשוטות. שאלות מורכבות כגון: "איך מרטשים?" או " איך מוסיפים איפור בפוטושופ" כנראה שלא ייענו כיוון שאלו שאלות מורכבות למדי, ובשביל באמת לקבל מענה לתשובות אלו, צריך להתמצא טוב בתוכנות ועצם עבודת הריטוש. אם יש לכם שאלה בנושא ספציפי, שאלו אותה! שבוע טוב לכולם

NLO

New member
ניסיתי על 3 מערכות שונות ולא נתקלתי בבעיה.

נסי לנגן אותו עם VLC

שאלונת לא בהכרח קשורה

הכנתי תמונה שמורכבת מכמה תמונות בפאוור-פוינט. רציתי לשמור אותה כ-JPG ולהדפיס (כתמונה, בחנות צילום). הגודל המתקבל מהפעולה הוא 720 על 540. באיזה גודל אוכל להדפיס את זה? האם יש לי סיכוי לקבל תמונה טובה יותר? (אני לא מכירה פוטושופ מספיק כדי לערוך שם את התמונה המקורית) תודה

NLO

New member
דרך אפשרית למשל,

היא לפתוח דף חדש בעל מימדים גדולים, ולהעלות את התמונות בתור שכבות, ככה תוכלי לשחק ולהזיז אותם ובסוף לבצע CROP כדי לחתוך את העודפים.

למעלה