שאלה!!!! איך עומר מספר על העדרות שלו ליעל? תענו!!
O ortalo0o0sh New member 19/7/05 #4 חחח את שואלת את השאלות ששואלים.. בסוף הסידרה.. זה לא קשה.. זה דיי ברור גם..
X xxx1000 New member 19/7/05 #8 באיזה רחוב בתל אביב גר מקס אולארציק באיזה איזור בתל אביב גר מקס אולארצ'יק?
D danielosh31 New member 19/7/05 #12 אני חושבת שאני יודעת איפה הוא גר... או אחד העם או רוטשילד אבל אני לא בטוחה מכל מקרה משהו באזור...
X xxx1000 New member 19/7/05 #19 ראיתי את מקס בשיינקין אני חושב שהוא גר ברטשילד אבל איך אני אמצא אותו ברחוב כזה ענק
ע עינת מקס New member 19/7/05 #20 אני רואה את מקס כל יום היי אני רואה את מקס כל יום ואת כל פיק אפ בצילומים שלהם... תמשיכו לאהוב אותם הם ממש ממש נחמדים בעיקר מקס... הוא ממש חמוד ונחמד אבל מי שמשחק את גיל (אביב) הוא לא נחמד... וברוריה קורעת גם במציאות!
אני רואה את מקס כל יום היי אני רואה את מקס כל יום ואת כל פיק אפ בצילומים שלהם... תמשיכו לאהוב אותם הם ממש ממש נחמדים בעיקר מקס... הוא ממש חמוד ונחמד אבל מי שמשחק את גיל (אביב) הוא לא נחמד... וברוריה קורעת גם במציאות!
G gagacc New member 19/7/05 #26 גם אני רואה אותם כל יום אין לי מושג על מה את מדברת אני עוקבת אחריהם מתחילת הסדרה ואביב דווקא בין הכי נחמדים הוא אפילו הצטלם איתי .
גם אני רואה אותם כל יום אין לי מושג על מה את מדברת אני עוקבת אחריהם מתחילת הסדרה ואביב דווקא בין הכי נחמדים הוא אפילו הצטלם איתי .
S SexyS New member 20/7/05 #29 איפה הם מצלמים בכלל? ומתי הספקת להצטלם איתו? איזה כיף לך!!! ובאמת הוא לא ממש נחמד ? :|
I irisiris1 New member 19/7/05 #10 ד"ר אלקבץ../images/Emo66.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo123.gif../images/Emo186.gif האם מישהו יכול להעביר לי את המייל של הטייס עומר - אותו מגלם הביולוג ד"ר יחיאל אלקבץ ? (אח של רונית)
ד"ר אלקבץ../images/Emo66.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo123.gif../images/Emo186.gif האם מישהו יכול להעביר לי את המייל של הטייס עומר - אותו מגלם הביולוג ד"ר יחיאל אלקבץ ? (אח של רונית)
ס ספירי הילדה הכי שווה New member 19/7/05 #13 שאלה על מקס היי אני לא ראיתי את הפרק הראשון ולא עקבתי רק מהיום שראיתי פרסומת נדלקתי על התוכנית אבל יש לי שאלה ... מקס משחק הומו? (תגידו לי שלא בבקשה!!)
שאלה על מקס היי אני לא ראיתי את הפרק הראשון ולא עקבתי רק מהיום שראיתי פרסומת נדלקתי על התוכנית אבל יש לי שאלה ... מקס משחק הומו? (תגידו לי שלא בבקשה!!)
S SeXxy GirL 2 New member 19/7/05 #14 אממ.. עדין לא ידוע.. בסרט אדם (מקס) עדין לא יודע אם הוא הומו או שהוא אוהב בנות... אבל ניראה לי הוא מתחיל להיתאהב ברז...
אממ.. עדין לא ידוע.. בסרט אדם (מקס) עדין לא יודע אם הוא הומו או שהוא אוהב בנות... אבל ניראה לי הוא מתחיל להיתאהב ברז...