שרשור שאלות חדש

שלום שאלה

קראתי בקצרה מאוד על כך שיש תאוריה שאומרת: העולם הזה הוא לא חדש. היה עולם קודם שנהרס לחלוטין בגלל אירוע אטומי ושוב מהפרה היסטוריה נבנה עולם חדש. יש לכם מושג, כתבה, ביבליוגרפיה? תודה

pcp1

New member
האם התוכנה של גוגל

התוכנת חיפוש לווינית מתעדכנת מבחינת התמונות ???

Obisidian

New member
לא הבנתי.

את מתכוונת (ככל הנראה) לתרבות האנושית? כאילו. הייתה תרבות כלשהי לפנינו שנהרסה בגלל מלחמה אטומית? או שהיה יקום נוסף לפני זה?

לא ,התכונתי

לדבר הראשון שכתבת.האם פעם היה פה תרבות אנושית שנהרסה לחלוטין ושוב האדם התחיל מחדש?

Majestic12

New member
התיאורייה....

תיאורייה זו הועלתה, מאחר ויש הסוברים כי תרבות מפותחת הייתה קיימת באזורנו, לפני כ- 12000 שנים, והם אלו שבנו את הספינקס, ועוד ממצאים. תרבות זו נעלמה לפני כ- 10000 שנים, ולא ידוע מהי הסיבה. יש המקשרים את האפשרות הזו, ליבשת "אטלנטיס", שהוזכרה בכתביו של הומרוס. כך או כך - אין ספק שלקדמונים היה הרבה יותר ידע, ממה שאנחנו חושבים כיום שהיה להם. רק בכדי לתת לכם ולו מושג קלוש, איזה סוג ידע היה להם והלך לאיבוד, אני ממליץ לכם לחפש באינטרנט את הערך "VEDIC MATHEMATICS". כמו כן, אם יזדמן לכם ביום מן הימים להגיע ללונדון, אני ממליץ לכם לפנות בוקר שלם, ולגשת למוזיאון הבריטי (British Museum) - במקום ללכת לאכול במקדונלדס, או לבקר במוזיאון של מדאם טוסון. במוזיאון, עליכם לגשת ולראות את מה שנותר מהתרבות המצרית ומקודמותיה. מספיק לראות את המוצגים, על-מנת להבין איזה ידע הנדסי ויכולות היו להם - יכולות שאינן מוכרות לנו גם כיום...

Majestic12

New member
עוד משהו קטן...

הכוונה היא לתרבות שנעלמה, ולא לאנושות כולה. לא מוכרת לי תיאורייה, הטוענת שכל התרבות האנושית נעלמה, ואחרת קמה תחתיה... מדובר בתרבויות שונות שנעלמו - באיי הפסחא; בהודו הקדומה; בסין הקדומה; התרבות השומרית; התרבות המינואית, וכ"ו וכ"ו....

Gilliana

New member
וגם...

... הספריה הגדולה באלכסנדריה. שכאשר נשרפה אבדו עמה "סודות" טכנולוגיים שאינם מוכרים לנו עד עצם היום הזה.

למעלה