שרשור שאלות לואדים בלומין

E u r o b o y

New member
../images/Emo35.gifשרשור שאלות לואדים בלומין../images/Emo35.gif

ואדים בלומין, שהודח הערב מ"דרוש מנהיג" לא יתארח היום, ולכן אתם מוזמנים להשאיר לו שאלות בשרשור זה, עליהן הוא יענה מחר.

גדי13

New member
ואדים יש לי שאלה

עם עכשיו אני אומר לך את מי להעיף גם מהבנות וגם מהבנים את מי היתי מעיף ?אני מבקש שתענה לי על שאלה תודה ממני גדי

שאלה קשה מאוד

גדי היקר, שלום! קודם כל - תודה על שאלתך. בפרק הזה קרו הרבה דברים, שמרביתם - או לפחות החשובים שבהם - לא נכנסו לשידור. היה לי קשה עם ההפסד שלנו, כי באמת עבדנו טוב ונתנו את הכל. כך שקשה לי להצביע נגד אחד החברים שלי לקבוצה: שי או יוסי. לעומת זאת, על אף החיבה וההערכה הגדולה לקבוצת הבנות, מהן התאכזבתי מאוד. קשה לי עם ההצבעה הטקטית של עביר, שבחרה להצביע נגדי למרות שהייתה לי לאורך כל הדרך ידיד נפש ושותפה נאמנה, איך לומר זאת... לתפיסה העקרונית של "המנהיגות האחרת". גם העמדה של מירב בפורום (שוב, נגדי) לא מובנת לי עד הסוף. מנהיגות אמיתית, לדעתי, היא גם יכולת להיות אמיתי עם האמת שלך וללכת בקו אחד עם העקרונות - ולא להתקפל משיקולים טקטיים כדי להציל "את הכיסא". ואם מדברים על מהלך המשימה - אין ספק שהצעד ההפגנתי של עביר במהלך שירת התקווה הוא לא פשוט ולא חד-משמעי מבחינתי. בקיצור - שאלה קשה שאלת - ותשובה חד-משמעית לא קיבלת. אולי רמז... בברכה, ואדים

בקיצור ואדים אתה נגד אלה שבחרו

בקיצור ואדים אתה נגד אלה שבחרו להדיח אותך ובעד שבחרו להשאיר אותך אבל מה לעשות הרב כבע להדיח אותך אל תסתנוור מההחלטה של מיטל היא העדיפה שאם תשאר היא תתחרה נגדך "שזה יותר קל"מאשר נגד שי ויוסי שהם"מה לעשות יותר חזקים ממך" ואפילו עמיר פרץ לא השאיר אותך בשביל לשמור על הכבוד של העולים.. ולא הצליח אפילו להגיד מילה אחת טובה על ביצועיך

ואדים תהיה חזק אתה באמת טוב

לדעתי אתה ויוסי הייתם צריכים להישאר הסתדרתם לא רע בכלל שי נשתרך ולא עשה כלום ,חוץ מלתת פרשנות ולהרגיש מנותק בהצלחה

החלטתי קצת לשפוך את הלב ...

לכל המעוניינים, בעקבות ההדחה העליתי על הנייר כמה מחשבות והרהורים. אתם מוזמנים לבלוג שלי: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=357441 אשמח לקבל תגובות, שאלות והארות. שלכם, ואדים

nosh15

New member
שאלת המחץ לואדים

בכל הפרקים לא ראיתי אותך כדמות כריזמטית להיות מנהיג מוביל כל הפרקים הרגשתי שמובילים אותך למה? למה אתה נותן שיובילו אותך , לא נתקלתי ברעיונות חדשים משלך. לא הייתי רוצה מנהיג שיוביל אותי כמוך. תענה לי בבקשה למה?

מיסי1

New member
שאלה לואדים

איך ברק ורד ממכבי ת"א הגיע? בכלל נראה שהרכבי הקבוצות השתנו לחלוטין...? מי בעצם אחראי לנצחון הבנות?- כל הזמן מראים את מירב אותי היא לא כ"כ הרשימה במהלך הסידרה ונראה לי שהעריכה בוחרת להראות אותה באור יותר חיובי ממה שקורה באמת...

משינאי2

New member
ואדים הצפת את הפורום חח

בהצלחה בהמשך חייך למרות שאני בעד יוסי

למעלה